stm написав: Як щоб мого сусіда бусифікували незаконно я б робила все можливе як у грошах, так і зв'язках щоб було відкрито адмін або кримінальне (як що це привело до смерті людини) справа. А не обтікала на форумі фразами несправедливості.
Цікаво. От якщо людину лапають на вулиці, запихають в бус і везуть в ТЦК для уточнення даних. В ТЦК дають повістку. Вже не випускають і на наступний день на полігон. Це законно чи ні?
«Посмотрим, что будет с Россией и Украиной. Теперь пора возвращаться домой», - сказал Трамп в Абу-Даби. __________________________________ Не только склады с боеприпасами: ВСУ уничтожили военную технику РФ в Крыму https://charter97.org/ru/news/2025/5/16/640794/
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 16 тра, 2025 13:40, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:Просто удивил возврат к риторике "государство может делать со своими гражданами что угодно" - от "если мне не дают демобилизацию - я ее беру сам"
Про що угодно я не говорив) все по закону. І закон давно пора підправити. Не бачу звязку своєї демобілізації і мобілізації ухилянтів. Чомусь вас не дивує що ніхто не пише проти бусифікації і заодно за звільнення тих хто відслужив якийсь термін. Якби я писав що не треба переговорів, чи не треба бусифікації це було б зміною риторики.