Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 27812782278327842785 ... 2891>
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 10:08

xaos_3 написав:Звісно можна, треба лише в'їхати за німецьким/польським/ізраїльським... паспортом. І так само виїхати

Я можу помилятися, але, здається, біометричні дані саме для цього і фіксуються у документах. Щоб прикордонник, приклавши твій паспорт до машинки, одразу побачив, що перед ним не тільки громадянин Німеччини, а ще й громадянин України.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 615 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 10:11

Хомякоид написав:Все добре своєчасно.
Отримав громадянство Німечини.
Якось по барабану. Всі навкруги німці. Отримав такий паспорт як у всіх.

Якби 10 років тому отримав, стрибав би до стелі.
А так якось будено все. :lol:

Трохи переваг все ж таки отримали. Вітаю. Мені ще 2 роки чекати.
Gastarbaiter

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 10:21

xaos_3 написав:Лозунг - несомненно правильный. Проблема в том, что в некоторых странах - на права властям пофиг: "конституция на паузе" (с)
[/quote][/quote]

Мова йшла про те, чи може людина, набувши, у даному конкретному випадку, громадянство Німеччини, легально, не порушуючи законодавства ні Німеччини, ані України відвідувати Україну. Відповідь - так, може.
Впевнений, що аналогічне є й у інших країнах.
Маю знайому родину, які були Коваленко, стали Коваленкайте і т.д.[/quote]
Ответ: нет, не может. Двойное гражданство в "этой стране" - запрещено :wink:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 10:27

Re: Еміграція, заробітчанство

Hotab написав:А от коли в аеропорту Борисполя (колись) пальчики «чекнуть»? І «привʼяжуть» німця Коваленкайте до українця «Коваленко»?

Так в томуж і сенс. Якщо в тебе не було біоментричного паспорта то не прив'яжуть, якщо був то вітаємо в цифровому рабстві.
BeneFuckTor

Подякував: 260 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 11:13

Re: Еміграція, заробітчанство

В мене відбитки не читаються смартфонами.
Мені допомагають стальні гріфи
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 11:18

Бетон написав:В мене відбитки не читаються смартфонами.

А що з обличчям робите, щоб теж не читалося?
Gastarbaiter

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 11:36

won написав:
  xaos_3 написав:Не треба вигадувати ровера.
Треба діяти відповідно чинного законодавства враховуючи свої права.

Ну то я ж вам і кажу: не вигадуйте і не робіть вигляд, що ми всі можемо переміститись у минуле і правильно змінити ім'я та прізвище при набутті нового громадянства у минулому. Історія не терпить умовного часу.

І то, ця лазівка, яку ви описали, практично вже неіснуюча, бо все давно біометричне, а по біометрії ви - громадянин України, пройдіть сюди, сходьте з автобусу - все, ви далі не їдете.

Яке минуле? Машина часу? Я не веду мову про лазівку, я зазначаю, що існує легальна можливість, а саме:
мова йшла, що людина при набутті громадянства, конкретно Німеччини, могла/може/буде взмозі легально змінити ім'я та прізвище і подорожувати в Україну і назад.
Ідентифікувати людину лише за датою народження неможливо.
Біометрику - паспорт мають в Україні лише ті, хто її отримував. Не знаю, як зараз, а у 2016 можна було отримувати не біометричний паспорт. Спокійно і легально. Термін дії паспорта 10 років, і до 2026 він є чинним. Треба мати всього на всього візу або дозвіл на проживання. Візи до ЄС, конкретно Польщі, після оголошення безвізу міг зробити більше, ніж кожен: навчання, робота. Спокійно і без проблем
Востаннє редагувалось xaos_3 в П'ят 16 тра, 2025 12:01, всього редагувалось 2 разів.
xaos_3

Подякував: 2 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 11:43

Gastarbaiter написав:
  Бетон написав:В мене відбитки не читаються смартфонами.

А що з обличчям робите, щоб теж не читалося?

Зранку телефон не впізнає
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 11:44

_hunter написав:
  xaos_3 написав:Лозунг - несомненно правильный. Проблема в том, что в некоторых странах - на права властям пофиг: "конституция на паузе" (с)
[/quote]

Мова йшла про те, чи може людина, набувши, у даному конкретному випадку, громадянство Німеччини, легально, не порушуючи законодавства ні Німеччини, ані України відвідувати Україну. Відповідь - так, може.
Впевнений, що аналогічне є й у інших країнах.
Маю знайому родину, які були Коваленко, стали Коваленкайте і т.д.[/quote]
Ответ: нет, не может. Двойное гражданство в "этой стране" - запрещено :wink:[/quote]

Щодо подвійного громадянства - на сьогоднішній день ви праві. Можливо до кінця 2025 приймуть закон, тоді буде інша справа
xaos_3

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 тра, 2025 11:51

akurt написав:Еміграція, заробітчанство

Окрім цього, спрощується доступ до ринку праці для медичних працівників з дипломами з-поза меж ЄС. (!).
Законопроєкт пропонує звільнити українських медпрацівників (!!!) від обмежень щодо кількості місць на спеціальних іспитах. Після успішного складання вони зможуть інтегруватися у французьку систему охорони здоров’я.
Джерело: https://censor.net/ua/n3552515

Я вам не скажу про Францію, а у Німеччині для медперсоналу (медсестри/брати, лікарі) є лише одна перепона для працевлаштування - лінь. Лінь вчити мову. Знаю випадок, коли мед. заклад брав на роботу медсестру із рівнем німецької - В1. Це, зрозуміло, виключення. А так, для роботи лікарем - С1.
xaos_3

Профіль

#<1 ... 27812782278327842785 ... 2891>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор