Vadim_ написав: Моего прапрадеда катька призвала(бусифицировала) на службу моряком на 25 лет, потом скостила , родив мальчика...
"Це каже хто? сидящая на бюджетных грошах воровка?"
"КАк можно кинуть і обвинять страну которая уже три года воюет с врагом НАТО (зачем создавалось нато? )и відвигать какие-то советские условия? ЗАЧЕМ СОЗДАВАЛОСЬ НАТО? нану ЛАД с компанией будівельників ?"
...Вадос , тільки ти мене сьогодні безперечно порадував ! Я вже давно не був на форумі , та й зашов ,а тут Андрейка пропонує здатися на милість ворога , от же зрадник . А коли тебе прочитав , НАСТРІЙ ПОДНЯВСЯ ! Яке глибоке мислення ! Яка затравка ! Навіть невспіваю за думками .
andrijk777 написав:Це ніякі не переговори. Чому люди всяку "подію" обзивають переговорами?
А шо це було? Сходка?))) Якщо ви уважно читали новини, то саме президент рф ініціював "перемовини у четвер 15 травня у Стамбулі". Сам чомусь не приїхав. Його делегація висунула вимогу: "вийдіть з 4-х областей" (які ми досі не можемо захопити). Родзинка в тому, що ця вимога (вона не одна, є ще інші) не для укладення мирної угоди, а лише для припинення вогню. Тобто для мирної угоди будуть ще інші вимоги, хз які, але не важко здогадатися, що разом узяте воно означає капітуляцію.
Господар Кремля Владімір Путін запропонував США зупинити вторгнення в Україну за нинішньою лінією фронту.
Про це стало відомо Financial Times від трьох поінформованих джерел, пише "Європейська правда".
За словами джерел FT, минулого тижня Путін сказав посланнику президента США Стіву Віткоффу, що Росія може відмовитись від "претензій" на неокуповані частини чотирьох областей України. .... Водночас європейські посадовці, які спілкувались із Financial Times, побоюються, що Путін, ймовірно, використає очевидну поступку в бік США, аби схилити Трампа до прийняття інших вимог Росії і нав'язати їх Україні – наприклад визнання анексії Криму та заборона вступу до НАТО.
andrijk777 написав:Ось так жорстко. Песікот, ти готовий воювати 21 рік?
А Росія готова воювати 21 рік ?
Так ж прямо сказав що готова!
Ну сказал и чё ? )
Дед на приеме у сексопатолога: — Доктор, больше 3-х раз в неделю с женой не получается. — Дед, а лет тебе сколько? — 85. — Дед, ну это же превосходно! — Да? А мой сосед говорит, что с женой ежедневно, а ему 95! — Ну так и вы говорите!
Сказал и сказал, а реально за 3 года войны у России, с её "большими ресурсами", успехи ... так себе
А если ты сцыкло, то вот ты прямо об этом и написал )
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 16 тра, 2025 19:28, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:Це ніякі не переговори. Чому люди всяку "подію" обзивають переговорами?
Якщо ви уважно читали новини, то саме президент рф ініціював "перемовини у четвер 15 травня у Стамбулі". Сам чомусь не приїхав.
Хм...
Ранее президент Украины пригласил Путина на прямые переговоры в Стамбуле, которые должны пройти 15 мая. Сторона РФ пока публично не подтвердила участие первого лица или других представителей высшего политического руководства.
andrijk777 написав:Ти сам пишеш що потрібна згода ОБОХ СТОРІН!!! Якщо Україна(Зеленський) не погодилась то яка різниця яка "реакції рашистів"???
на що конкретно не погодилась Україна? Тому що станом на зараз Україна погоджується на дуже багато, порівняно з тим, що було навіть минулої осені (через фактор Трампа), але росія на компроміс не йде. То про що мова? Питаю в НЕ ТУПОГО. Буде відповідь?
andrijk777 написав:Тут ти брешеш. Я нікого не звинувачую. Конкретно в цьому питанні я тільки констатую факти. Які ти викладаєш невірно, перекручуєш. Тобі досі не ясно що за "угода Трампа"? Як це можна пояснити? Тільки маніпуляцією. Є Гугл, пошукай, почитай. На цьому форумі її обговорювали
як я можу боехати, просто задаючи питання? Ти наводиш певні твердження, будь ласкавий підкріпити їх фактами.
Якщо ви уважно читали новини, то саме президент рф ініціював "перемовини у четвер 15 травня у Стамбулі". Сам чомусь не приїхав.
Хм...
Ранее президент Украины пригласил Путина на прямые переговоры в Стамбуле, которые должны пройти 15 мая. Сторона РФ пока публично не подтвердила участие первого лица или других представителей высшего политического руководства.
Напомним, 10 мая Путин на пресс-конференции предложил возобновить переговоры с Украиной. Конечно, отметив, что Россия вроде бы «неоднократно предлагала шаги по прекращению огня с украинской стороной».
detroytred написав:Господар Кремля Владімір Путін запропонував США зупинити вторгнення в Україну за нинішньою лінією фронту. Про це стало відомо Financial Times від трьох поінформованих джерел
питання - а що ще він при цьому запропонував? Про це "джерела" вирішили не писати? Можливо, роззброєння України? Дуже вигідна пропозиція! Скільки часу протримається "мир" на таких умовах? Риторичне запитання.
andrijk777 написав:Тобі досі не ясно що за "угода Трампа"? Як це можна пояснити? Тільки маніпуляцією. Є Гугл, пошукай, почитай. На цьому форумі її обговорювали
як я можу боехати, просто задаючи питання? Ти наводиш певні твердження, будь ласкавий підкріпити їх фактами.
detroytred написав:Господар Кремля Владімір Путін запропонував США зупинити вторгнення в Україну за нинішньою лінією фронту. Про це стало відомо Financial Times від трьох поінформованих джерел
питання - а що ще він при цьому запропонував? Про це "джерела" вирішили не писати? Можливо, роззброєння України? Дуже вигідна пропозиція! Скільки часу протримається "мир" на таких умовах? Риторичне запитання.
Можливо да, можливо ні. Можливо обмеження не критичне.