насколько я помню он сам предложил к тебе приехать. С полным набором амуниции. с тебя было только согласие и адресок.
| 
 | 
 | 
| 

Додано: Нед 18 тра, 2025 10:14  Успіх  
 Так ти ж сказав свої умови «я буду ховатись , а ти спробуй мене знайти і набий мені морду. Вичисли мене по Ip, чи ще якось, але я не поїду нікуди. Шукай».   Да ти сміливець з такими пропозиціями «зустрітись» набити морду 😅😅😅 anduzenko 
 Андрузенко, не перекручуй класику. «а вдруг война, а я не отдохнувший». 
 Куди вже чіткіші правила. Навіть ти ухилився через 2.5 роки, тобто не відпрацювавши стандартний контракт 5 років. А які мають бути «чіткі правила»? Долярек на базарі платить 2 тис грн податку (які ідуть на навчання його синів в школі і зарплату киці вчительці), а захист держави за копійки і до смерті хай хтось? Так не буде)) Тобі скільки сподобалось? 2.5 роки? Ну так і всім іншим подобається стільки)) Тому готуйся знову!! Киця МСЕК не пройде, гора немитих снарядів чекає. Востаннє редагувалось Hotab в Нед 18 тра, 2025 10:21, всього редагувалось 1 раз.

Додано: Нед 18 тра, 2025 10:30 Може краще його завести в бар "голубая устріца"?))Та от думав його використати замість волохатого валика - по стінах розкатувати...   А що, треба як даму - спочатку в ресторан?   Що, і окуляри в подарунок для нього приготувати?   Додано: Нед 18 тра, 2025 10:32  Успіх  
 Ти надто тупий поставити «незручне питання»)) Моя історія багаторічної участі з 14 по 23 рік відома всім, кому цікаво. А 8-класному дебілу пояснювати - це як в куріпці ПТУ розказувати третій закон Ньютона)) Якесь обсцяте чмо, яке мало шанс стати людиною - дронщиком!! не змогло, не справилось, пролюбило дрона, і втікло додому. Лопату хоч залишив, чи теж пролюбив?)) І воно тут щось питає))) 
 Але в останній момент своєчасно все зрозумів і сказав «шукай мене по айпі»)))  Додано: Нед 18 тра, 2025 10:39 А какую войну Зе должен был остановить по твоим собственным словам в 2019? Кто на той войне воевал, вместо тебя? Хорошо "остановил"? Тебе понравилось? Зе, кстати, по-прежнему президент. А ты, что-то, сдулся, тяжеловат оказался зелёный флаг. Но виноваты, по-прежнему, всё кроме тебя, не так ли? Востаннє редагувалось anduzenko в Нед 18 тра, 2025 10:45, всього редагувалось 1 раз.

Додано: Нед 18 тра, 2025 10:48 На склад з рибою не взяли ,може пролюбити свисток і фонарик
 Поки в тилу давали 100к, він був патріотом. А потім за цими грошима стало необхідно їздити на передову, а не мити снаряди і заряджати рації, то все. Киця сказала «марш додому, можеш склад з рибою за 20 к грн охороняти, зате поряд». І Долярек закинув лопату . Тепер постить «що робити коли піймали, як мастурбую в 1к, де живе 4 чоловіки?» 😅 «Що робити, коли відчувається що 3к, але постійно ловлять в залі»  «Як так, що я закрив очі, але мене все одно бачать?»  та інші питання, коли ти кинув школу відразу як навчився писати 
  Додано: Нед 18 тра, 2025 12:30 
 Согласен. О ратуше и церквях я не подумал. 

| 
 | ||||||||||||||||||||||||||