Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 8384858687 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 11:09

Topka
Tarasov2
Мне просто не понятно от куда такое возмущение! У моих родственников "Лига" но они знают, что ставки могут меняться, но при этом и уверены в стабильности АБ
Remady

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 12:59

Сейчас банки стараются уменьшить риски, многие снижают ставки. Все таки это неизбежно, хотя весьма печально.
Polza

Подякував: 6 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 15:17

Учора -23 лютого- знадобилось зняти обмеження по використанню платіжної картки в інеті. Дзвінок на 0-800.......
Оператор не одразу, але наче зрозумів, що від нього треба, переключив на інший відділ. Ті на інший, де ніхто слухавку так і не зняв. Загальна тривалість дзвінка 6 хвилин.
Дзвоню ще раз на 0-800....-так само переключають на інший відділ, ті за тим-же сценарієм намагаються переключити знов. Зупиняю, пояснюю, що там не беруть слухавку... Відповідають, що може якісь технічни проблєми..Мені дають Київський міський номер....Кажу - я не з Києва, то дзвінок буде міжміський......за чий рахунок? -без коментарів...Дзвоню на Київський номер....слухавку не беруть.....
Карткою скористатися не зміг....
chieff

Подякував: 309 раз.
Подякували: 29 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 16:17

chieff написав:Учора -23 лютого- знадобилось зняти обмеження по використанню платіжної картки в інеті. Дзвінок на 0-800.......
Оператор не одразу, але наче зрозумів, що від нього треба, переключив на інший відділ. Ті на інший, де ніхто слухавку так і не зняв. Загальна тривалість дзвінка 6 хвилин.
Дзвоню ще раз на 0-800....-так само переключають на інший відділ, ті за тим-же сценарієм намагаються переключити знов. Зупиняю, пояснюю, що там не беруть слухавку... Відповідають, що може якісь технічни проблєми..Мені дають Київський міський номер....Кажу - я не з Києва, то дзвінок буде міжміський......за чий рахунок? -без коментарів...Дзвоню на Київський номер....слухавку не беруть.....
Карткою скористатися не зміг....

Печальная история. Я каждый месяц снижаю лимиты телефоном (приходится), но пока до такого не дожился. У вас какой-то уникальный случай. Кстати номер 0-800... - для всей Украины и в банка нет других номеров, по которым можно позвонить и снизить лимит - карточная система целостная и не поделена по регионам. Что же это за сотрудник такой несмышленный, что решил отправить вас в Киев для того, чтобы там сняли лимит на карточку, которую кто-то решил попользовать в Херсоне. Может вы не туда попали. Тем более, что и оператор не сразу, но вроде бы как понял.
decider

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 16:23

Петечкин
Учитывая ваш возраст (как указано в аккаунте, (99 лет ) если это соответствует конечно), я бы уже ничего в этой жизни не менял, тем более банк. Самое надежное в эти годы - это утренний ревматизм. :)
decider

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 16:54

decider написав:Петечкин
Учитывая ваш возраст (как указано в аккаунте, (99 лет ) если это соответствует конечно), я бы уже ничего в этой жизни не менял, тем более банк. Самое надежное в эти годы - это утренний ревматизм. :)

Ще є варіант знайти щось по типу Надри і взяти кругленького кредиту без поручителів і застав, а далі гулять так гулять, скільки того життя)
Tarasov2

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 17:19

decider написав:Печальная история. Я каждый месяц снижаю лимиты телефоном (приходится), но пока до такого не дожился. У вас какой-то уникальный случай. Кстати номер 0-800... - для всей Украины и в банка нет других номеров, по которым можно позвонить и снизить лимит - карточная система целостная и не поделена по регионам. Что же это за сотрудник такой несмышленный, что решил отправить вас в Киев для того, чтобы там сняли лимит на карточку, которую кто-то решил попользовать в Херсоне. Может вы не туда попали. Тем более, что и оператор не сразу, но вроде бы как понял.

та нічого сумного. користуюсь 0-800.....час від часу, такого ще не було, тому й дописав.
ІМХО програмне забезпечення "злетіло". В них таке буває.

До речі- що дуже незручно- то відсутність І-нет банкінгу для приватних особ. Щось вони гальмуюють.
chieff

Подякував: 309 раз.
Подякували: 29 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 17:20

отже, поспілкувався сьогодні з банком: прошу їх - чому знизили ставки по Лізі? - дівчинка каже: мені самій неприємна ця ситуація, але керівництво так вирішило... і зараз народ почав круто знімати залишки з карти, практично до 0...
чим думає банк? ей, хто тут є з банку??? ТРЕБА БУЛО ДЛЯ ІСНУЮЧИХ КЛІЄНТІВ ЗАЛИШИТИ ТУ СТАВКУ В 20%, ХІБА ТАК БАГАТО БУЛО ТРИМАЧІВ ЦИХ КАРТОК????
могли б знизити максимум до 18%
а що тепер? маса народу закриє ці картки! бо на ринку є більш потужні банки з такою ж пропозицією!!!!
serg69m

Подякував: 18 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 17:33

serg69m
Уточните, кто именно из "потужных" предлагает что-либо подобное. Насколько я смог проверить, везде ставки одиннаковые и ниже. "Лига успеха" - что-то необычное в своем роде в условиях кризиса. Все банки сегодня снижают ставки по депозитам, поскольку кредитование еле дышит, а откуда, скажите, взять денежки на пароценты вкладчиков. Ставки по "Лиге" снижаются по условиям договора. Клиент, подписывая, это понимает. Что не так?
Мое мнение - сегодня идет процесс упорядочения % ставок. Практически во всем мире банки работают по значительно более низким %, как по кредитам, так и по депозитам. Не стотит расстраиваться. Когда понадобиться взять кредит в перспективе, получите возможность взять его не под 28-30%, а например уже под 20-22.
decider

Повідомлення Додано: Сер 24 лют, 2010 20:01

chieff написав:ззнадобилось зняти обмеження по використанню платіжної картки в інеті. Дзвінок на 0-800.......
Дзвоню ще раз на 0-800....-так само переключають на інший відділ, ті за тим-же сценарієм намагаються переключити знов. Зупиняю, пояснюю, що там не беруть слухавку... Відповідають, що може якісь технічни проблєми..Мені дають Київський міський номер....Кажу - я не з Києва, то дзвінок буде міжміський......за чий рахунок? -без коментарів...Дзвоню на Київський номер....слухавку не беруть.....Карткою скористатися не зміг....

Снимаю лимиты часто. Всегда - на протяжении 1 минуты.
Данный рассказ кажется чем-то нереальным! :evil:
zhestokiy_kachok

Подякував: 15 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

#<1 ... 8384858687 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість