Їдьте у невеликі міста, там майже немаyama написав:akurt блін не сипте сіль на рану , не дражніться ,я вже хочу у францію
Прада кажуть там арабів багато .
|
|
![]() Re: Еміграція, заробітчанствоЇдьте у невеликі міста, там майже нема ![]() Ну не знаю, можливо в Парижі їх і багато - я живу на півдні - орієнтир - Тулуза.
То арабів я тут НЕ бачу. Є чороношкірі люди - але дуже небагато. Можна зустріти на вулицях біль-менш великих міст - але реально то поодинокі випадки. Вдень на вулицях можна зустрвіти одинака - молодого чоловіка, як правило, якось безцільно блукає та дивиться в далечинь. Всі вони - я думаю безробітні - отримують від держави виплату по 740 євро щомісяця та щотижня - по три торби продуктів - від бананів до качки та курки і молока та кави. Так що НЕ голодні - я думаю дивиться в далечину, шукаючи, з якою білявкою поділитися цінною біологічною рідиною з метою стати "справжнім французом". Жінок чорношкірих можна побачити тільки на зупинках - чекають міські автобуси. Хлопці автобусами не їздять - "Не царська то справа!". Жінок також можна зустріти в магазині. Але реально досить рідко. Я навіть зараз не пригадаю, чи бачив я в останні відвідини величезного супермаркету чорношкіру людину. Чорношкірих хлопців можна бачити в компанії білих хлопців - по виду студенти. Також можна побачити біля стадіонів - там спортсмени. але на 10 білих - буде 1 чорношкірий. ![]() Еміграція, заробітчанство
Відверто дивують в Європі люди похилого віку: бабусі, яким за 7, водять автівки, а дідусі, яким за 75, щодня їздять на роверах по вулицях. З хвилину на хвилину до мене прибуде в гості французький лікар - чисто ділова зустріч - НЕ за його професією - йому 63 роки. Його мама померла в січні 2024 року у віці 92 роки. Обіцяв показати фото мами та батька. Там цікаво те, що мама та тато жили в Алжирі, який до 1962 року був "Раєм на Землі". Потім араби витіснили французів на континент, мама та тато переїхали в Страсбург. Коли ж люди виходять на пенсію - ось огляд по країнам світу: Саудівська Аравія: 47 років (найнижчий пенсійний вік у світі) Індонезія: 57 Туреччина: чоловіки 60, жінки 58 Південна Корея: 61 Бразилія: 62 Франція: 64 Японія: 65 Сполучені Штати: 66-67 (залежно від року народження особи) Канада: 65 Іспанія: 66 Швеція: 66 Велика Британія: 66 Німеччина: 67 Норвегія: 67 Австралія: 67 Данія: 70. Джерело: ![]() Для поціновувачів арабів.
Сам не очікував, З 14:00 до 15:30 (за Києвом 15:00-16:30) в мене в гостях був доктор медицини. Має власну практику в 100 км від Тулузи на північ. Приїхав - я думав він буде один - а він приїхав з жінкою, племінницею, подругою племінниці, собака Лабрадор та boyfriend племінниці. Boyfriend: Кремезний араб. Років 28. Ось я і побачив нарешті близько араба. Знає Французьку, англійську ну і арабську. Ось такі вони, араби. Дівчата закінчили університет в Тулузі, працюють інженерами. Здивували терміном навчання: 6 років. Доктор медицини справжній доктор медицини і не тільки; в горах назвою Піренеі має віллу. Ось про ту нерухомість ми і говорили: там поруч гірськолижний центр, який мене хвилює. Домовилися зустрітися восени для спільної справи. Араб досить ввічливий. Питали як буде українською слово «Мерсі»? - Дякую! (Багато разів перепитували: дуже важке слово). Ну а завдячуючи учасникам форуму хоч побачив у Франціі араба… ![]()
По Испании надо Слономага спрашивать. По США, если брать такую методику, то тоже будет все не критично. Только в НЙ сдавать жилье очень стремно - теннант если не будет платить то, фактически станет сквоттером и с ним трудно будет что-то сделать - кроме упавшего кредитскор и паблик рекордс, он ничем не рискует. А кое где дома сквоттеры и захватывают и даже на себя по определенной методике оформляют право собственности. Но "В целом по стране" - проблема несущественна. Так и в Испании, думаю, где-то даже не пахнет, а где-то это проблема. ![]()
По Испании надо Слономага спрашивать. По США, если брать такую методику, то тоже будет все не критично. Только в НЙ сдавать жилье очень стремно - теннант если не будет платить то, фактически станет сквоттером и с ним трудно будет что-то сделать - кроме упавшего кредитскор и паблик рекордс, он ничем не рискует. А кое где дома сквоттеры и захватывают и даже на себя по определенной методике оформляют право собственности. Но "В целом по стране" - проблема несущественна. Так и в Испании, думаю, где-то даже не пахнет, а где-то это проблема.[/quote] У багатьох містах Саксонії, які довелося відвідати, величезна кількість (сотні!!! у містах) будинків у центральній частині міста стоять пусті із заколоченими вікнами. 3-4 поверхові. Їх мешканці, після об'єднання, виїхали до родичів чи просто у пошуках долі. Доволі незвичне видовище, порівняно із містами центральної України, навіть маленькими. У нас такі краєвиди відсутні. Дізнавався, чому така ситуація, мені відповіли, що 30 років (якщо не помиляюсь) пустий будинок влада не може поставити собі на баланс, навіть якщо власник його не використовує і він перебуває у аварійному стані (звісно, якщо когось травмує - відповідає власник). Знайомий німець таким чином викупив на початку 2010-х декілька будинків у центрі міста по неймовірній ціні на аукціоні - мова йшла про декілька тисяч. Звісно, вкласти потім треба було набагато більше. У містах заходу Німеччини такої ситуації не спостерігав. ![]()
если про этого получателя узнают власти Германии, о том, что он получая пособия, имел дополнительные доходы, то будут у него большие проблемы ![]() Re: Еміграція, заробітчанство100%. Кум так і не зміг на куму і дітей оформити допомогу бо не брехав про свою роботу. Логіка в німців хвора логіка: якщо працюєш, то все, держава нічого тобі не винна, тому сиди і не працюй. Ну запитаю колегу чи досі її батьки працюють "сторожами" квартири від окупантів. До Нового року працювали ![]() Не факт, що сторожами від окупасів. В Іспанії діють вимоги в деяких регіонах обовʼязково тримати в приватному будинку в приватній оселі садівника/вартового. Щоби подвірʼя виглядало красивим та охайним. Саме так тримає садівника один мій знайомий. Вілла неподалік від Гібралтару. Сам буває там не часто. Жалівся, що дурнуваті закони змушують його нести витрати…
|
|