Вчера во многих городах московии прошли торжественные мероприятия - концерты, конкурсы, праздничные "народные гуляния, т.к. - 1 июня в московии праздник - "день защиты детей".
Но оказалось, что - 1 июня день позора московии - маленькими дронами уничтожены огромные стратегические бомбардировщики.
Как теперь они будут отмечать этот день - как праздничный или как день позора?
P.S. Интересна их реакция на фуры, большие и малые, которые будут проезжать мимо их кремля, дроны же могут вылетать и во время движения, не только во время стоянки автомобиля.
stm написав:Вважаєте масове розмноження це така необхідна людству еволюція?
Звичайно. Не розумію правда що означає слово "масове". А що таке еволюція і навіщо вона потрібна людству? Хто успішніший - динозаври чи "людство"? Динозаври проіснували 150 млн. років, людство 2 млн. років. - динозаври в 75 разів успішніші ніж "людство". Ви(особисто) можете не розмножатись, скоріш за все на даному етапі "еволюції" вас(точніше ваше потомство) замінять негри з Африки.
stm написав:Вважаєте масове розмноження це така необхідна людству еволюція?
Звичайно. Не розумію правда що означає слово "масове". А що таке еволюція і навіщо вона потрібна людству? Хто успішніший - динозаври чи "людство"? Динозаври проіснували 150 млн. років, людство 2 млн. років. - динозаври в 75 разів успішніші ніж "людство". Ви(особисто) можете не розмножатись, скоріш за все на даному етапі "еволюції" вас(точніше ваше потомство) замінять негри з Африки.
Якби ти хоч трохи вивчав історію, то, з точки зору еволюції, ми всі вийшли з Африки
То як там моє питання, якщо Україна припинить бойові дії, то Росія одразу зупинится чи Росія продовжить бойові дії ?
"Якщо Росія перетворить зустріч у Стамбулі на порожню розмову - має бути новий рівень тиску, нові санкції не лише від Європи. Нам потрібні спільні санкції на рівні "Великої сімки", включно з Сполученими Штатами, і від усіх у світі, хто хоче миру", - зауважив Зеленський.
Президент вважає, що санкції проти Росії є необхідними, аби серйозно обмежити російську торгівлю нафтою і використання нею танкерів.
detroytred написав:Чалий: *Як би не розвивалися події, очевидно, що війна на виснаження не підходить воюючим сторонам, тому ескалація наступними тижнями й місяцями буде максимальною. І лише так може з’явитися шанс для виходу із широкомасштабної війни. На жаль, іншого варіанту наразі немає.* https://censor.net/ua/blogs/3555524/t-l ... s-diplomat
Не знаю що там очевидно Чалому. Але мені очевидно що війна на виснаження підходить путіну. Про Зеленського однозначно не скажеш, але судячи з того що цей сильний удар відбувся за день до переговорів, Зе також не розраховує на ніякі переговори, а планує воювати далі.
detroytred написав:Чалий: *Як би не розвивалися події, очевидно, що війна на виснаження не підходить воюючим сторонам, тому ескалація наступними тижнями й місяцями буде максимальною. І лише так може з’явитися шанс для виходу із широкомасштабної війни. На жаль, іншого варіанту наразі немає.* https://censor.net/ua/blogs/3555524/t-l ... s-diplomat
Не знаю що там очевидно Чалому. Але мені очевидно що війна на виснаження підходить путіну. Про Зеленського однозначно не скажеш, але судячи з того що цей сильний удар відбувся за день до переговорів, Зе також не розраховує на ніякі переговори, а планує воювати далі.
"Сильний удар", але на користь заокеанських партнерів на далеку перспективу, а не посилення позиції тут і зараз.
Росіяни, раніше, наносили ракетні удари до і під час перемовин - це до припинення війни, так ? Лавров же адекватний ...
Знову москалька пропаганда - "Зе також не розраховує на ніякі переговори, а планує воювати далі"
Для спростування очевидної аксіоми, що війна на виснаження не підходить для кожної сторони, а може бути лише менш руйнівною для одної відносно другої, потрібні вагомі аргументи.
detroytred написав:"Якщо Росія перетворить зустріч у Стамбулі на порожню розмову - має бути новий рівень тиску, нові санкції не лише від Європи. Нам потрібні спільні санкції на рівні "Великої сімки", включно з Сполученими Штатами, і від усіх у світі, хто хоче миру", - зауважив Зеленський.
Навіщо тут вжито слово "якщо"? 100% це буде порожжня розмова(в оцінці Зеленського, звичайно).