регистраторы все без стаба, если ездить по ровным дорогам- не критично. По лесу я редко катаюсь, там такие кочки что самокат быстро развалится. Местами глубокий песок куда зарывается колесо, и тогда можно прыгнуть через руль.
|
|
![]() Навіть, в декого є час всякі картинки пошукати і вставити... - а відповісти на чітке питання ОДИМ словом так/ні(засуджую/не засуджую), релігія не дозволяє, чи хитродупість?
Вуж на сковороді ![]() ![]() Вот же глазастые. Я не могу по фото определить, это xp или десятка в скине от xp? Да и использование старой системы не является чем-то из ряда вон выходящим, особенно если для этой системы написан какой-то специфический софт. Существо пожилое, ему переходить на новый интерфейс может быть некомфортно. Ваше увлечение ии оно тоже наверняка не разделяет 😁 ![]() Re: Психологія та інші цікавинки4хв.
нєумєніє пріспособіться к больному общєству нє являється мєрілом здоровія ![]() откуда мені знать? якщо хлоп може в довгостроці за 12 грн., то будь-ласка. Тут пишуть аватари обіківок, що нормо-пайок на $3
Бандерлог осуждає? Це порушення якої заповіді?
![]() а хто сказав що я праведник?) Ладно там людина поставлена на межу виживання. Но цей спорт "виживальщика", в городському середовищі явний брєд. Де собіраніє мєлочі в фонтанах, поблизу виходів з каси в супермаркетах? Охота на котів, собак голубів і прочіх їжаків? Замість капусти в супермаркетах, можно збирати листя з винограду на долму) Там корені лопухів, кульбабне листя... но головне- де білок? Такого бухенвальдського меню нема навіть в фронтових містах)
|
|