Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
andrey291263 Дякую, все б нічого, крім переказ коштів юр.особі - 0.5%. Тобто прийдеться виводити гроші за папери придбані через Дію на єПідтримку mono, далі перераховувати - фіз.особі безкоштовно у той банк де не «вибрані» ліміти операцій
Панове, може хтось зараз спробувати купити одну якусь овдп в Дії серез Кінто? Звісно не доводячи до оплати. Просто в мене чомусь відхиляє купівлі на етапі схвалення заявки - тобто самому першому етапі - коли вказуєш овдп, кількість, єПідтримку, і чекаєш схвалення від брокера. А він після кілька хвилин пише - заявку відхилено, через сплив часу на підтвердження та оплати. Хоча підтвердження заявки не було.
VASH написав:Виникли проблеми із лімітами на перекази (клієнтам банку та в інші банки за IBAN та за номером картки) у Сенс банку – зрізали до 50000грн/місяць. Надані до банку тиждень тому документи щодо наявності документально підтверджених доходів мене та моєї дружини (вони в місяць у рази перевищують встановлені ліміти), а також наявність на рахунках банку власних коштів, які на порядок перевищують надані ліміти – не призвели до перегляду лімітів. Бачу два шляхи вирішення проблеми: по-перше, переведення паперів до іншого зберігача (банк декларує вартість послуги 300грн за кожен ISIN); по-друге, зміна реквізитів для виплат (зміна банку). Буду вдячний за підказку щодо вибору банку (крім Сенсу співпрацюю з ПУМБ, Приватом та Акордом). Основні критерії вибору банку – мінімальні тарифи на зарахування/перерахування коштів, наявність функціонального мобільного застосунку, швидкість проведення операцій, ну й звісно адекватна політика банку щодо лімітів на операції. Наперед вдячний.
50к на чужі рахунки, чи на будь-які? Як щодо зняття готівкою? Якби не внутрішньобанківські обмеження, то кумпанією родичів можна було би. Є варіант купівлі найближчої серії з розкиданням на е-підтримки зручнорозташованих банок. зміна реквізитів для виплат (зміна банку). Як це зробити, наприклад в ІСУ, при купівлі через Дію?
Visky написав:50к на чужі рахунки, чи на будь-які?
Я ж написав - у Сенс банку мені виставили ліміти на перекази до 50000грн/місяць клієнтам банку та в інші банки за IBAN та за номером картки. Важливо зазначити, що цей ліміт встановлено не тільки на основний рахунок - пакет «Black», але й на інші рахунки (АТБ, єПідтримка, Зроблено в Україні). Кожна операція призводить до зменшення ліміту по всім рахункам. За умов вичерпання ліміту операції не можливі.
Visky написав:Як щодо зняття готівкою? Якби не внутрішньобанківські обмеження, то кумпанією родичів можна було би.
Сенс не кращий, як на мене, банк для зняття готівки (зняття у касі тільки двічі на місяць, у банкоматах загальна сума на місяць обмежена, хоча можна зніматив банкоматах будь-якого банку України та за кордоном.
Visky написав:Є варіант купівлі найближчої серії з розкиданням на е-підтримки зручнорозташованих банок.
Так зараз і роблю, досить потужно загрузив ПУМБ, але можуть виникнути проблеми, якщо пошесть із Сенсу піде далі. Взагалі Сенс (до цієї пошесті) цілком задоволняв - поповнення бескоштовне, перерахування клієнтам банку та в інші банки за IBAN - бескоштовне та оперативне, застосунок зручний. Шукаю подібні умунови на заміну в іншому банкую. Щодо, як ви пишите зручно розташованих банок, то живу у центрі Києва і це не є проблемою.
Visky написав:зміна реквізитів для виплат (зміна банку). Як це зробити, наприклад в ІСУ, при купівлі через Дію?
Visky написав:На ринку після погаш. 15.10 наступне більш ніж через 3 міс, 28.1. Чи є щось між ними, була ж серія на 5.11, хтось продає?
Так там дійсно великий "розрив" (для багатьох "касовий розрив"). Не зробуміло чому по паперу UA4000227201 (погашення 5.11.2025), який розміщувався 28.02.2023; 07.03.2023 та 16.05.2023 при досить типовій загальній кількісті 20 060 146 шт - у Райф практично виключне право на вторинному ринку. Не вже викупили всі розміщення? З іншого боку, мінфін зараз визнає, що витрачає на погашення (сплату відсотків (купонів)) значно більше ніж залучає. Відповідно можна мабуть очикувати певних змін (випусу нових паперів (в тому числі й коротких), перегляду політики дохідності облігацій)
VASH Яку ціну/дохідність ставить Райф на ці ЦП? У нього ще якийсь коміс. є? По зміні рахунку. Це якщо зберігач Сенс, та ще й добряче потанцювати. А якщо ІСУ? Думаю, не варто тепер перезавантажувати ПУМБ, їхня політика, організація схожа з Сенсом, + фінмон раніше неадекватний був. Вважаю, що краще більш-менш равномірно розпорошувати на більшу кількість є-підтримок, незважаючи на функціонал МЗ, тарифи і ліміти схожі
Востаннє редагувалось Visky в Суб 07 чер, 2025 19:55, всього редагувалось 1 раз.