Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
VASH написав:Основні критерії вибору банку – мінімальні тарифи на зарахування/перерахування коштів, наявність функціонального мобільного застосунку, швидкість проведення операцій, ну й звісно адекватна політика банку щодо лімітів на операції. Наперед вдячний.
mono зарахування - безкоштовно переказ коштів - фіз.особі безкоштовно, юр.особі - 0.5%, max 190грн за платіж ліміти переглядають адекватно та швидко застосунок та швидкість операцій - взагалі без зауважень
Не зовсім зрозуміло щодо mono: - Зняття власних коштів за карткою в Українi - 0,9% від суми зняття; - Зняття цільових коштів .... у сумі до 50 тис грн. на місяць - Безкоштовно в рахунок власних коштів. Гроші від погашення паперів (сплата купону) це цільові, чи ні??? - Поповнення картки за посиланням з картки будьякого українського банку безкоштовно. Що розуміється під "за посиланням"? Картка єПідтримка monobank: Зарахування/переказ коштів за рахунком - Безкоштовно (чи правильно я розумію, що на зарахування від продажу ОВДП (купонів) на цю картку можна зразу купляти нові папери???)
VASH написав:Не зовсім зрозуміло щодо mono: - Зняття власних коштів за карткою в Українi - 0,9% від суми зняття; - Зняття цільових коштів .... у сумі до 50 тис грн. на місяць - Безкоштовно в рахунок власних коштів. Гроші від погашення паперів (сплата купону) це цільові, чи ні??? - Поповнення картки за посиланням з картки будьякого українського банку безкоштовно. Що розуміється під "за посиланням"? Картка єПідтримка monobank: Зарахування/переказ коштів за рахунком - Безкоштовно (чи правильно я розумію, що на зарахування від продажу ОВДП (купонів) на цю картку можна зразу купляти нові папери???)
- овдп - це НЕ цільові, готівка лише з комісією - не знаю що таке за посиланням, але будь-які поповнення у моно без комісії - єПідтримка - так, одразу після погашення можна купувати нові папери (але якщо фінмон не заблокує). Так, може збуджуватись навіть через погашення овдп на єПідтримку, якщо на велику суму
1finanсier написав:Панове, може хтось зараз спробувати купити одну якусь овдп в Дії серез Кінто? Звісно не доводячи до оплати. Просто в мене чомусь відхиляє купівлі на етапі схвалення заявки - тобто самому першому етапі - коли вказуєш овдп, кількість, єПідтримку, і чекаєш схвалення від брокера. А він після кілька хвилин пише - заявку відхилено, через сплив часу на підтвердження та оплати. Хоча підтвердження заявки не було.
Панове, ще раз звертаюся з проханням, що викладав вище. Бо проблема не пішла, а так само чомусь Кінто відхиляє купівлю після першого етапу. Може хтось спробувати купити?