detroytred написав:У 1982 році був обраний другим секретарем Дубровицького райкому комсомолу
2й райкому комсомолу це дрібна посада (на 1982р оклад 110-125рр), другого секретаря покликав перший секретар, або хтось з райкому партії (як правило, сиділи в одній будівлі, "комсомольців" старші посилали за горілкою/портвейном), з секретарем райкому знайомились хлопці з контори(вербували, чи просто "товаришували", потім стучав, як правило добровільно, за ради кар'єрного просування)
Banderlog написав:може нарешті там почнеться справжня війна і менше шахедів буде прилітати по нам. Но я в ірані сумніваюсь, не стане в них духу почати повномаштабку
Так кордонів сумісних немає, тільки пуляти один по одному. А тут без варіантів, всім світом будут євреїв рятувати з усієї наявної зброї. Це ж не Україна що до якої тільки глубока стурбованість. пс... а шахеди над нами вже три ночі не літають, це вперше з початку курської операції
ну схоже весь світ рятувати не встигає. Вже під 300 ракет іран запустив. Таки там буде війна. І іран перестане помагати рф. Зря я сумнівався. Побажаєм успіху обом сторонам і щоб вони хоть як ми 3,5 роки повоювали.
Banderlog написав:ну схоже весь світ рятувати не встигає. Вже під 300 ракет іран запустив. Таки там буде війна. І іран перестане помагати рф. Зря я сумнівався. Побажаєм успіху обом сторонам і щоб вони хоть як ми 3,5 роки повоювали.
Banderlog написав:ну схоже весь світ рятувати не встигає. Вже під 300 ракет іран запустив. Таки там буде війна. І іран перестане помагати рф. Зря я сумнівався. Побажаєм успіху обом сторонам і щоб вони хоть як ми 3,5 роки повоювали.
Там війна вже 3 тисячі років періодично триває.
харош нести пропагандистську єресь. Ось день триває згоден) вродь розбомбили атомну станцію в ізраелі...
tester3373 написав:ой. я таки умоляю. переучить на другой ВОС для ТЦК как два пальца ап асфальт
Ты ещё и безграмотный ... "ап асфальт"
Что не удивительно, только такое безграмотное может повторять одно и тоже
Тебя научили, по методичке российской пропаганды - "повторяй одно и тоже, не думай, аргументы против не принимай. Долби повторами" )
Впрочем, тут так многие так делают ) Те, кто в голову не только кушает Долбят повторы, кто про ТЦК-людоловы, кто про "сортовость", кто про "женщины на конвейеры", кто про ещё что-то
Сейчас они сделают вид, что не при делах, или начнут жалобы строчить )
по сути то есть что сказать? или только и способен к правописанию придраться?
ти знову почав свій улюблений фокус - причепитися до якоїсь формальності й через це розвести пустопорожню балаканину на декілька сторінок?
Banderlog написав:може нарешті там почнеться справжня війна і менше шахедів буде прилітати по нам. Но я в ірані сумніваюсь, не стане в них духу почати повномаштабку
Так кордонів сумісних немає, тільки пуляти один по одному. А тут без варіантів, всім світом будут євреїв рятувати з усієї наявної зброї. Це ж не Україна що до якої тільки глубока стурбованість. пс... а шахеди над нами вже три ночі не літають, це вперше з початку курської операції
ну схоже весь світ рятувати не встигає. Вже під 300 ракет іран запустив. Таки там буде війна. І іран перестане помагати рф. Зря я сумнівався. Побажаєм успіху обом сторонам і щоб вони хоть як ми 3,5 роки повоювали.
та ні, успіху треба бажати одній стороні. диктатура й є диктатура. й 3,5 роки не буде - от зараз й побачимо, що буває, коли розвинена країна воює з не дуже. запустив Іран кілька сотень ракет - й що? а от коли Ізраіль запустив свої - то в них скільки старших офіцерів потрапило до гурій?
перевершив Ізраіль нашу Павутинку треба СБУ ще щось думати - приклад з нарадою досить цікавий, як на мене
jump написав:А грати у довгу можна за рахунок молоді. Потрібно навчати 10-15 літніх і коли їм виповниться 18, то ця дитина зможе мобілізуватися самостійно
він там ще ніс пропаганду в маси що треба дитину змалку правильно виховувати, щоб добровільно у 18 пішла на війну. Але насправді буде навпаки - дітей виростять у ненависті до діючої влади і до держави загалом
Banderlog написав:Таки там буде війна. І іран перестане помагати рф.
Допомагатимуть ціна на нафту та перенаправлення поставок зброї. Портніков взагалі голосить, що ця війна (збільшення цін на нафту) вирішує долю деяких європейських країн. https://m.youtube.com/watch?v=Mz5SlHaNoXI З 3 по 4 хвилини.
Ну і на болотах аж радісно візжать від сприйняття світом можливості превентивного удару, попадань в жилі дома.
Shaman написав:та ні, успіху треба бажати одній стороні. диктатура й є диктатура. й 3,5 роки не буде - от зараз й побачимо, що буває, коли розвинена країна воює з не дуже.
Там "вболівати" ні за кого, обидва з юхлом друзі навіки. Одни його війсььково підтримують, другі українцям в'їзд і реєкспорт зброї заборонили. Воюють не євреї самотужки а штати, британія та багаті арабські країни.Причому реально, своїми літаками та ракетам, своїми людьми. Поки по старому йде артподготовка. От коли(якщо) закінчиться всі ті високотехнологічні девайси і все не закінчиться а почнеться справжня війна, тоді буде точно як зараз - потужне нато проти расії. Але у нато є українці, а кого євреї знайдуть воювати, з бліндажа відстрілюючись дробовіком від дронів замість себе за пусті обіцянки?