піжди. Не треба шуміти. Значить трупи передали навалом разом з документами? Ніхто не перевіряв?
І серед 6 тисяч трупів було 20 з російськими паспортами? ) а ще в які казки ти віриш? Полонених не передавали з російськими паспортами?
|
|
![]() піжди. Не треба шуміти. Значить трупи передали навалом разом з документами? Ніхто не перевіряв? І серед 6 тисяч трупів було 20 з російськими паспортами? ) а ще в які казки ти віриш? Полонених не передавали з російськими паспортами? ![]() я взагалі не уявляю, як передали 6 000 трупів, й як їх до цього зберігали. й ти теж не уявляєш. є оцінка - для повної ідентифікації знадобиться 12-14 місяців.
але я довіряю офіційним повідомленням. й не вірю руським. за час війни руські вже довели до аксіоми - руський сказав - руський збрехав. про оце завжди пам'ятай... ps я так розумію, тіла або частини тіл передають в мішках. а що там всередині - це виявляють, коли їх починають обробляти - але це не в місці передачі тіл... ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуі це говорить людина. яка отримує військову пенсію... 1 ДРГ рухається тільки на територію чи і з території ...? 2 ДРГ треба знищувати тільки тоді коли воно рухається на територію і закривати очі коли воно рухається з території? 3 З дрону можна визначити наміри і ворожість людини не залежно від напрямку її руху? 4 Те що людина виконує свої ПОСАДОВІ ІНСТРУКЦІЇ і ОБОВЯЗКИ - це також інше?
![]() А я не довіряю офіційним повідомленням, нагадаю,що донедавна інформаційні повідомлення клепав арестович, що президент україни петро порошенко що добвся томосу офіційно підозрюється в держзраді, що міністр повернення українців втік в європу, що скоро закінчаться ракети, що закон про терміни демобілізації ще так і не прийнятий а тринділи про нього 3 роки.
Я тобі можу безкінечно цитувати приклади цинічності української влади. І да, я їм не довіряю. ![]() а хто зазвичай бунтує в диктатурах - ті, хто вже дістало таке життя. воно звісно при кориті можна пожити й при диктатурі, але зазвичай там дуже обмежена можливість, бо диктатури - це не про ефективну економіку. й головне, там проблеми з можливостями - якщо ти не біля корита, то ти й не потрапиш.
те, що дівчину можуть забити до смерті за те, що в нею хіджаб неправильно одягнений - ні, ніякого пригнічення. краще можливо відразу й не буде, але й гірше - теж. курдів гадаю теж багато що не влаштовує в Ірані. в диктатурах невдоволених багато, просто до певного часу це непомітно - а коли стає помітно, диктатури часто конають ![]() budivelnik
Мова була стосовно саме: *За її словами, якщо помічає чоловіка призовного віку з наплічником, то тоді викликає групу швидкого реагування, адже не виключено, що то порушник, який має намір перетнути державний кордон. "Бачу ціль. Наближаю, придивляюся, бо бувають різні ситуації. Буває людина просто на город вийшла. То я придивляюся хто це, якщо це жіночка в косинці і в платтячку, то групу реагування не буду викликати, а якщо бачу чоловіка призовного віку з рюкзачком, для мене — це вже сигнал", — зазначає Анастасія Совенко.* Вона сама підкреслює про призовний вік. Саме призовний вік. Її прямі слова. Якщо б вона вела мову про а-ля ДРГ (да хоч жіночому одязі), то це інша річ. Востаннє редагувалось detroytred в Суб 21 чер, 2025 17:19, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: alex_dvornichenko і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|