|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 22 чер, 2025 12:12
Water написав: Water написав: Бетон написав:Больше я в школу ребёнка не водил. В Ирландии слава богу З якого часу в Польщі?
Я був і залишаюсь в Києві зараз
А ти тут до чого?
А Польща тут до чого?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 22 чер, 2025 12:23
Бетон написав: Water написав:А ти тут до чого?
А Польща тут до чого?
Можливо твоя дитна з власною матір`ю спершу виїхала до Польщі? Ось я і питаю- з якого часу в Польщі?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 чер, 2025 12:24
Бетон написав:Что именно? За 3 года не сделать бомбоубежище? И вести туда детей?
Ты же у нас офигенный проектировщик, вот и предложил бы свои услуги Но нет ... тебе проще пьяными соплями на форуме обматываться Бетон написав:То, что русские творят не удивляет никого в мире.
Но от тебя ни слова осуждения россиян. Только общие ничего не значащие фразы Бетон написав:Т.е. по твоему, если ты посадишь ребёнка без автокресла и тебе в лоб заедет пьяный, ты будешь трясти пальчиком и виноватить алкаша?
Да, виноват будет именно алкаш Потому что, он сел пьяный за руль и далеко не факт, что автокресло могло бы спасти Бетон написав:Т.е. если завалит детей в подвале, потому что власть разрешила учебный процесс в условиях обстрелов и разрешила прятать детей в братской могиле, родителям писать письма путину?
Так что, прекращать учебный процесс, чтобы дети выросли необразованными ? Госпидя ... до чего же ты тупой ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1256 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 22 чер, 2025 12:25
Water написав: Hotab написав:А давайте ще всіх випустимо , і воїн себе спитає «а кого я захищаю?
Ще з 22 пропонувалось як випускать, можливо з заставами. Але ні, простіше чмиріть ТЦК, потім суспільство недовольне й постійно виловлювать на кордонах, на хабарях Борисових, Круп.
Знаєш як зараз випускають? Формальні підстави (робота, чи бронювання і тд) на другому місці. На першому - чи їздив але і повертався? Якщо 5 раз з початку широкомасштабної їздив і повертався, 99% що випустять, в документи навіть не вчитуються. Копії звичайно роблять на службовий планшет, але навіть не читають. Бо у них є таблиця з «Гарт» про твої виїзди, цього достатньо.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 22 чер, 2025 12:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2418 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 22 чер, 2025 12:26
Water написав: Бетон написав: Water написав:А ти тут до чого?
А Польща тут до чого?
Можливо твоя дитна з власною матір`ю спершу виїхала до Польщі? Ось я і питаю- з якого часу в Польщі?
В мене дві дитини. Вони відразу поїхали в Ірландію. Я ж написав.
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 22 чер, 2025 12:28
Hotab написав: Water написав: Hotab написав:А давайте ще всіх випустимо , і воїн себе спитає «а кого я захищаю?
Ще з 22 пропонувалось як випускать, можливо з заставами. Але ні, простіше чмиріть ТЦК, потім суспільство недовольне й постійно виловлювать на кордонах, на хабарях Борисових, Круп.
Знаєш як зараз випускають? Формальні підстави (робота, чи бронювання і тд) на другому місці. На першому - чи їздив але і повертався? Якщо 5 раз з початку широкомасштабної їздив і повертався, 99% що випустять, в документи навіть не вчитуються. Копії звичайно роблять на службовий планшет, але навіть не читають. Бо у них є таблиця з «Гарт» про твої виїзди, цього достатньо.
В 22 році я за наказом мін транспорту їздив і повертався 3 чи 4 рази. Мене повинні випустити легко?
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 22 чер, 2025 12:33
Бетон Мене повинні випустити легко?
Да, з будь-якою залєпухою, яку перевіряти на справжність не будуть. Ризик є, але невеликий. Я ж кажу, у мене не читали папери, тільки ксєрили А некоторые люди - сначала думают, а уже потом бегут приказы исполнять
Головне при цьому встигнути переписати нерухомість і рухомість «на кота». І тоді з повним хлєбалом баварських від шольца можна дулі крутити Якби всі чи більшість були такими, то бігунець не встиг и переписати все на кота. Моторола б собі взяв хруща хунтеровського
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 22 чер, 2025 12:40, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 22 чер, 2025 12:34
барабашов написав:У тебя дети есть? Какого возраста? В плане - если они школьники - классно они учатся последние 5 лет онлайн во время бесконечных карантинов и походов у бомбосховыща?
в країні війна, через яку ти власне й втік. так, відповідно є певні проблеми з навчанням - й що робити? правильно, жити далі. хтось виїхав, добре - переважна більшість не виїхала. й в тебе діти є? бо за кордоном з освітою теж свої приколи. в Німеччині створені всі умови для навчання, але якщо дитина не хоче - то її ніхто й не буде змушувати. хіба що дорога з гімназії до хауп шулле працює - не вчишся, будеш потрапляти в дедалі гіршу школу...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 763 раз.
- Подякували: 1619 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 22 чер, 2025 12:36
Shaman й в тебе діти є?
Стамбульський гаНьбіт..
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 22 чер, 2025 12:43
Hotab написав: А некоторые люди - сначала думают, а уже потом бегут приказы исполнять
Головне при цьому встигнути переписати нерухомість і рухомість «на кота».
Что забавно - переписывать пришлось "от своих". Если верить yanura - его до сих пор не выселили...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2