Не все одно якщо ті відкладали накопичення у фонди що інвестують в економіку
|
|
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНе все одно якщо ті відкладали накопичення у фонди що інвестують в економіку Якщо в 30 років замість того, щоб спонсорувати впенсів з крупами та роздутий штат ПФ - почати інвестувати щомісячно по $500 (максимальний ЄСВ в 2019 році, або трохи більше половини максимального ЄСВ на даний момент), під 5% річних (середня довгострокова дохідність зарегульованх та низькоризикових ETF після сплати податків, або навіть українських валютних ОВДП), то на пенсію можна вийти із сумою в пів-мільйона доларів. І відповідно жити не на подачку $500/місяць від ПФ, а на цілком пристойну суму в $3000-3500. Звісно на подібний крок наші можновладці ніколи не підуть, але зовсім не тому, що ті хто свідомо відмовився сплачувати суттеві суми ЄСВ заради отримання подачок від ПФ в далекому майбутньому будуть щось вимагати від держави (всі ці майже 35 років у місцевих можновладців взагалі горизонт планування максимум 2 строки). А тому що: - голос такого пенсіонера "не купиш", ні кілограмом, ні навіть вагоном гречки - нікому буде спонсорувати круп та впенсів - і взагалі - "це неприйнятно, коли звичайний, навіть відносно кваліфікований пенсіонер має доходи які не лише 3-5 разів перевищують офіційну з/п чиновників середньої руки, але навіть співставимі із зарплатами чиновників найвищого рангу". А допомога батькам - розумію що ви судите по власним синам, але в нормі вона взагалі від податків ніяк не залежить, і у нормальних дітей це точно не "по мінімалці".
тільки одна проблема - ти не можеш відмовитися від послуги. Іншими словами - хочеш пенсію, то ідеш заключаєш договір з ПФ, а не "публічна оферта" у вигляді ЄСВ у єдиний котел з додатковими умовами отримати взад. Або ж само собі формуєш ПФ у вигляді дітей, землі, квартир, крипти, срібла, колекційних монет НБУ, гречки, тушонки та інших активів. Re: Напад росії і білорусі на Україну Рівень недовіри українців до лідера "Євросолідарності", нардепа Петра Порошенка досяг максимальної позначки у 79,6%. Про це свідчать опубліковані 25 червня результати спільного дослідження відразу трьох соціологічних установ — Інституту стратегічних досліджень і прогнозів Янус, Центру соціальних і маркетингових досліджень SOCIS і щомісячного видання Барометр громадських настроїв.
Ти трохи сплутав місця. Я виказав бачення. Що на рфії вважають програш Ірану і що рфія відвертається від Ірану в бік Ізраїлю. Ти його бу-га-га-шно спростовуєш. Не просто надаєш своє інше бачення, а саме бу-га-га-шно лише заявами спростував. Я кажу, то надавай аргументи. Нарешті ти надав аргументацію (посилання на два джерела) стосовно не вважають програшем. Це вже щось. Хоча отой подоляка теж не менший рупор хремля. На заход в хремлі запросили його, а не рожкіна (чи як його). Чому Трамп заборонив Натаньзі? Ти звідкись узяв, що це пу його нагнув. Я ж чув від того ж експерта, що це тому, бо США починають відвертатися від Ізраїлю в бік близькосхідних монархій. Отакий виверт - рфія від Ірану до Ізраїлю (бо спільний конкурент в них важливий - Турція). А Штати від Ізраїлю в бік отих монархій. Цей процес поступовий. Лише почався. Зміни геополітичні. Інтересів. Отакі. Доказувати я нічого не намагаюсь. Висунув думку. Пояснення надав на прохання. Заперечуєш? То й доказуй. Востаннє редагувалось detroytred в Чет 26 чер, 2025 21:41, всього редагувалось 1 раз.
Це - не правило, а брехня телемарафону. Якщо я не хочу воювати, то я можу виїхати і не бути в окупації. Це зробили мільйони таких самих громадян України, як і я. Вони чомусь не в окупації, хоч і не воювали. Дивно, так? Ниєш тут лише ти, оскільки хочеш, щоб від окупації тебе рятував я, який хоче від окупації рятуватись іншим чином, ніж воювати, а ти лише хочеш сидіти на дивані і розповідати про її жахи. Де, де ти воюєш, щоб уникнути окупації? Все, що ти робиш, це - розповідаєш іншим про те, як вони мають рятувати тебе. Тут більшість таких. P.S. Пише вже своєю рідною російською. Можливо, хоч так грамотно писати будеш. Востаннє редагувалось АндрейМ в Чет 26 чер, 2025 21:49, всього редагувалось 1 раз.
Законопроект ВР пропонує пом"якшити покарання за злочини ТЦКЗвучить красиво і "лекторат" як зазвичай підтримае та схаває, але по суті - пропонується суттєво зменшити покарання за злочини, за які зараз передбачено покарання 8-12 років ув"язнення. Навіть до майже символічних штрафів або пониження звання.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦе розтиражована побрехенька.... Штат ПФ на функціонування ПФ витрачає менше ніж 3% від сум які виплачуються пенсіонерам... Точно так само як побрехенькою є що пенсії вище 10000 сильно ообирають тих в кого пенсії нижче 10 000, насправді десь місяць тому розбирались Вище 10 000 отримують 1 500 000 пенсіонерів з середньою пенсією в 15000 Таким чином 1,5 млн *5000 те що можна вважати надлишковими для суддів і так далі =7,5млрд грн/місяць/10 млн пенсіонерів в яких пенсії менше 10000=750грн/місяць доплати... Тому Тільки правильно поставлене питання дасть можливість знайти вірну відповідь... Тому фантазія на тему що 12 млн осіб з СЕРЕДНЬОЮ по Україні в 400 доларів, можуть відкладати по 500 в місяць...- це навіть не фантазія, це маразм... А тому в пенсійний йде в середньому з одного платника СЬОГОДНІ 60 доларів /місяць... а раз так, то фантазувати про пенсії в 1000 доларів - можна, от тільки толку від таких фантазій.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦе трошки не правда. Давайте так Варіант1 Якщо Ви працюючи 30 років - щорічно купували 3м2 То чи буде розмір оренди за квартиру в 90м2 - більшим за середньостатистичну пенсію? Варіант2 Якщо Ви купили житло своїм дітям - то чи погодяться Ваші діти виплачувати Вам у вигляді пенсії суми які б вони витрачали на оренду житла... Це так Ще є варіанти бізнесів... Прийде час будуть варіанти купівлі акцій.. Просто ми ще до цього не дійшли.
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||