Те що мій успіх це виграш в лотарею?
Так я 30 років в цю лотарею граю і один з вас мене навіть жаліє розповідаючи
що якби його фантазії були реаліями то я б виграв швидше
Чи те що ринок-це зручне місце на базарі....
І якщо
відразу місце погане, то від людини нічого не залежить
А якщо хороше-то й совки можуть досягнути моїх вершин
Чи в мене має засвітитись НІМБ бо я виявився НАЙРОЗУМНІШИМ і НАЙУСПІШНІШИМ від населення?
Тому ще раз
Для 70% населення-їх успіхи це їх рішення і витрачені зусилля, а те що вони прийняли не ті рішення чи мало працювали чи забули про ефективність чи зранку починали пити - це ТАКОЖ ЇХ РІШЕННЯ і іх ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
Для 20% населення чиї доходи вищі 20000 грн і нижчі 60000грн/місяць - це також їх ЗУСИЛЛЯ які ЗРЕАЛІЗОВАНІ в рази краще ніж в першої групи
Для 5% наша країна є трошки незручною... З одного боку легко заробляти бо море вільних ніш , з другого боку важко захистити зароблене...
Але це моя головна біль і біль ще тих 2 млн які вже мають що захищати.
А для 30 млн треба думати що їм потрібно змінити в своєму житті щоб досягнути хоча б 20 000 в місяць.
ПС
Зверніть увагу я старався всюди використовувати показник середній дохід а не абсолютні суми..
Бо чим більше людей зможе підняти свій дохід - тим швидше і більше ЗРОСТЕ середній дохід.
Так для довідки
скільки коштує гайка на бентлі і гайка до трактора?
Для власника бентлі-100 доларів
для тракториста в колгоспі 100 років без урожаю - 5 грн...
Тому власність найбагатших на 95% складається з віртуальних цінностей які цінні ДЛЯ БАГАТИХ
але для бідних вартість цих 95% цінностей має в реалі в десятки а то й сотні разів меншу споживчу ціну.
Тому
НЕ можна взяти віртуальні цінності багатих і розділити їх між бідними так що вартість цих цінностей не впала разів в 100.
Тому те що 10% багатих володіють 90% цінностей , після реального оцінення перетвориться в те що
10% багатих володіють 10% реальних цінностей
А всі там картини чи яхти по 100 млн для простого населення рівні
картина-ганчірці для портянки(а Мане це чи Мікеланджело -ролі грати не буде)...