Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1432214323143241432514326 ... 14455>
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 17:29

АндрейМ

Ваше государство, как и моё, и принимать участие в его защите должны все

Але ви будете це робити після останньої жінки? Чи ніколи?
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 03 лип, 2025 17:45, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 17:30

АндрейМ написав:Опять понос слов ни о чём. Да, Вы ещё меня и в Канаду переселили. Я там был два дня и уже улетел домой, если что.

Очень интересно ... а где у тебя дом, куда ты смог прилететь ? )

В Украину ведь ничего не летает
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 17:42

pesikot написав:
  АндрейМ написав:Опять понос слов ни о чём. Да, Вы ещё меня и в Канаду переселили. Я там был два дня и уже улетел домой, если что.

якщо мене через 50 років розбудять в 2 год ночі і спитають що відбувається, я без запинки скажу "Песікот на фін.форумі шукає брехню, непотужність, нестиковки та агентів кремля"
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 17:44

Letusrock написав:
  pesikot написав:

якщо мене через 50 років розбудять в 2 год ночі і спитають що відбувається, я без запинки скажу "Песікот на фін.форумі шукає брехню, непотужність, нестиковки та агентів кремля"

Через 50 років ти будешь лежати в землі і тобі буде пофіг, що я буду робити )

Но .... дьявол он всегда в мелочах, как "не в бровь, а в глаз" в пятницу поздно вечером )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 17:51

Letusrock написав:
  pesikot написав:

и, что забавно - не видит или не понимает разницу между разными, казалось бы, словами :lol: - возрастное, наверное...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 17:53

Hotab написав:АндрейМ

Ваше государство, как и моё, и принимать участие в его защите должны все

Але ви будете це робити після останньої жінки?

При соотношении 1/10 - это какой-то ну совсем фантастический сценарий... Раньше все "обозники" закончатся.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 18:01

Letusrock написав:
  stm написав:А можна про няню з дит.садочка. Вона прям спакувала валізу, взяла дитину ще 10 років тому, і у Чехію без 90/180 це в 2017 лише, і без робочої візи. І що трапилося за 10 років? Одразу розбагатіла купила житло за 5000€/квадрат у Празі? На фірму міжнародну з бакалавром взяли?

перший рік-два здається працювала по схемі 90 днів там, 90 вдома. Потім зробила робочу візу. І десь на 3-4 році забрала дитину вже назовсім
  stm написав: Одразу розбагатіла купила житло за 5000€/квадрат у Празі? На фірму міжнародну з бакалавром взяли?

немає вона там квартири, але що з того? в неї і вдома фактично небуло власного житла.
їздить на море, бачив її до і після Чехії, візуально небо і земля, видно що людина тратить на себе гроші як в останній день :lol: (працюючи нянею ходила з кривими зубами), нострифікувала диплом а дочка здобуває європейську освіту. Що в неї не так?
По вашому ті хто в Манхеттені працює арендуючи житло, теж лохи, краще б в Бердичеві працювали в собесі, але зато в бабулиній квартирі? Поясніть до чого ви клоните.

Давайте з початку, жінка з поганими зубами, нянічка (це найменший ранг у дитсадку) подивилася на себе у дзеркало і вирішила що мрія нова - зуби і море. 90 на 90 працювала ким? Жила де? Відкладала скільки? 2 роки. За дитиною доглядала мати, як я розумію. Вона також висилала кошти на це. Потім забрала дитину, про підвищення я не чула у цій історії, жили вони де? Тому що я можу жити де завгодно, а ось з дитиною це вже цікаво. Наразі витрачає як в останній день :lol: мамі вже кошти не висилає але мрія зуби і море - це того варте. Квартири немає, чоловіка чеха або нашого Миколу знайшла? Дитина няні закінчила школу, вона не зовсім безкоштовна, там якісь гроші на їжу дають, не ліцей, хоча може жінка тут була нянею, а там принцеса з Гарварду одразу після ностріфікації. ВУЗ який? Який курс? Тому що дитина навіть з європейським ВУЗом як ми вже розуміємо буде мати однаковий старт з ностріфікацією. З поганими зубами вона знала мову чеську? Які плани окрім зубів і моря? Чи є на це фінанси?
Я не АндрійМ який гарний бізнесмен, два дні в Монреалі і додому, у мене купа питань завжди коли бачу саксес сторі це зуби і море. Зуби і море мають більшість освічених жінок в Україні без еміграції.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 18:09

_hunter написав:
  Letusrock написав:
  pesikot написав:
    АндрейМ
  • Опять понос слов ни о чём. Да, Вы ещё меня и в Канаду переселили. Я там был два дня и уже улетел домой, если что

и, что забавно - не видит или не понимает разницу между разными, казалось бы, словами :lol: - возрастное, наверное...

Про возраст, за себя говори ... )

Прокололся Андрюша на мелочах.
Сперва, столько писал, как его в Украине "заперли", потом оказался в Канаде, потом улетел домой.
Если улетел домой, то и прилетел домой )

PS. Ну и куда же, без защитников несчастного Андрюши )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 18:10

_hunter
При соотношении 1/10

Це що за співвідношення? Ви 1 з 10 євро від щольца на зсу віддаєте?
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 18:12

З Днем Гелікоптера

Hotab

пане Hotab, вітаю з професійним святом! З Днем армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України.

3 липня в Україні відзначається День армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України. Це свято було встановлено з метою вшанування мужності та героїзму воїнів армійської авіації.
Отже, 3 липня - це не просто день гелікоптера, а день, коли вшановують військових, які використовують гелікоптери у своїй службі, зокрема в армійській авіації.
prodigy

Подякував: 3312 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1432214323143241432514326 ... 14455>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти