лицо - попроще сделай

но я ж тебе отвечал уже? - давай еще раз отвечу, если с первого раза не понял: "кто лучше - грузины или армяне?"
|
|
![]() лицо - попроще сделай ![]() но я ж тебе отвечал уже? - давай еще раз отвечу, если с первого раза не понял: "кто лучше - грузины или армяне?" ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Вроді раніше 42 млн думали? ![]() А себе також до "хитродупенків" відносите? Бо ті, що вже в ЗСУ, відповідно вже зменшують резерв. Стаття вже понад річної давності і моб.резерв навряд чи вже навіть в тому розмірі зберігся. ![]() Я , громадянин України , одружений на громадянці Китаю....
Ще той квест з владою України з 2000 року по докуентам... як нам "допомагали" наші можновладці з документами давай бабки ,а я ні вам. Но , ПРОСТОЙ звонок в Киев І местную мафию ПАСПОРТОВ приопустил и ми отримали документИ без взятки, КАКИЕЖЕ У ЭТИХ ТЁЛОК ОВИРОВских БЫЛИ АБИЖЕННЫЕ надутые ГУБЫ Так там же еще начальник ОВИРА Днепропетровской области взбудоражился шо не занесли и начал нести шо не па закону или депортация немедленная , я ему обьяснил шо не надо пыжится, у нас все по Закону, успокоилась мразь...после звонка из департамента , а нервы? Начальгик Облати ОВИР говорит шо вы не по закону , я звоню в Киев.... в департамент МВД, спрашиваю ? все по Закону УКраїни , ему наверное розьяснили Законы , оформили без вопросов с надутіми губами наши документі , вот такие мрази служили і служат в МВС України Востаннє редагувалось Vadim_ в Чет 03 лип, 2025 21:41, всього редагувалось 4 разів.
![]() Бетон
Так і я розумію, що так цинічно багото років вас використовували сексуально. І витривалість не заперечую, хочу навіть такий генофонд передати польці чи узбечці чи всьому світу, не за айфон. Але як вам допомогти знає ЮА або АндрійМ, він взагалі дуже емпатичний. ЮА більший матеріаліст, може використати і ви і в українських чоловіках так розчаруєтесь. Тому тільки АндрійМ. Мені взагалі нічого не світить ані з іноземцями, ані з українцями. Такий характер жодна жива істота не витримає поряд ))) ![]() Підстав під "захмарний" свої цифри "совкозалежних", які по-твоєму заважають просувати реформи. Я використав даний критерій, бо ліньки було повертатись дивитись вказані тобтою відсотки. Ти знов заспівав про теоретиків, коли тебе макаю практиками-реформаторами. Ти знов заспівав про забрати в бохатих для бідних, коли тільки-но вчергове тобі тицькув у два шляхи: - або сприятливі умови для розвитку середнього та дрібного бізнесу; - або сприятливі умови для великого бізнесу і потім Боїнги-Хюндаї тягнуть за собою середній, дрібний. Ресурси? Подивись де брали ресурси інші країни. Навіть голий-босий Китай. Коротше: співай свою теоретичну відсеб'ятину з рівня свого магазину-таксі про розвиток країни, але розумні люди прислухаються все ж таки до практиків реформаторів ринків країн. Визнаних. Востаннє редагувалось detroytred в Чет 03 лип, 2025 21:13, всього редагувалось 1 раз.
|
|