Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 28832884288528862887>
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 16:15

akurt написав:До речі, скаржаться на жорстку дисципліну… правда, є смаколики: парковка безкоштовна, зарядка електро автівок безкоштовна, 2-3 рази на тиждень в офісі «спільний обід» за рахунок фірми для «закріплення дружніх контактів».

Якщо до офісу не їздити, то й питання парковки та зарядки стає неактуальним.
А щодо закріплення дружніх контактів, то можна й самим пару разів на місяць десь вибиратися на пиво - і все чудово.
Оці примусові відбиття карткою в офісі до ефективності працівника нічого не додають.
Коли мені пишуть з пропозиціями "гібридна праця: 3 дні з офісу, 2 дні з дому" - одразу йдуть у кошик.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 615 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 16:29

Gastarbaiter написав:
  akurt написав:До речі, скаржаться на жорстку дисципліну… правда, є смаколики: парковка безкоштовна, зарядка електро автівок безкоштовна, 2-3 рази на тиждень в офісі «спільний обід» за рахунок фірми для «закріплення дружніх контактів».

А щодо закріплення дружніх контактів, то можна й самим пару разів на місяць десь вибиратися на пиво - і все чудово.
Оці примусові відбиття карткою в офісі до ефективності працівника нічого не додають.
Коли мені пишуть з пропозиціями "гібридна праця: 3 дні з офісу, 2 дні з дому" - одразу йдуть у кошик.

так отож, видумали чумку, позвільняли, потім набрали віддалено, а тепер знову хочуть загнати в стійло
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2844 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 16:56

Gastarbaiter написав:

В часи Ковід дійсно не їздили на роботу. Але ж ті часи давно забули, то всі як один о 9:00 на роботі.
Зазвичай на обід з колегами виїжджають в якесь кафе на «перекус» та спілкування.
Але 2-3 рази на день в офісі обід з морепродуктів; то гріх відмовлятися.

Ну а взагалі, хто заважає НЕ працювати в Amazon?
Ні я, ні мої діти в тій компанії не працюють.
akurt

Подякував: 3995 раз.
Подякували: 1438 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 17:05

akurt написав:
  Gastarbaiter написав:

В часи Ковід дійсно не їздили на роботу. Але ж ті часи давно забули, то всі як один о 9:00 на роботі.
Зазвичай на обід з колегами виїжджають в якесь кафе на «перекус» та спілкування.

Все життя мрієм в Амазоні піцци з крабовими рибопродуктами їсти в овертам.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2844 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 18:45

Не впевнений, що існує взгагалиі «піца з крабовими рибопродуктами».
Існують:
- Крабовий суп (подається в хлібині на набережній Сан Францисько за ціною в 9$ за порцію). Також модна скоштувати в будь-якій ресторації західного узбережжя Тихого океана - від Santa Cruz до San Diego.
- в тих самих ресторанах прямо на набережних подають приготованих крабів за ціною орієнтовно в 35$ за штуку.
- можна їсти без обмежень в деяких ресторанах Las Vegas (треба купити в он/лайн режимі вхідний квиток, досить мало вартує). Тут подають крабів вже «підготовлених», тобто фахівці підпилюють крабам ратиці, щоби споживач міг їх розламати руками. Також додають спеціальні кліщі.

Для довідки: піца - досить проста їжа, наприклад класична «Маргарита» готується взагалі без мʼяса.
Тим більше крабового.

Я ось подумав, як багато в житті пан Флайман проміняв на дурнуватое безплідне співробітництво в 2018-2021 роках з двома збоченцями, які пішли на дно соціально-економічного життя…
Мабуть замість слова «багато» треба вжити слово «все»…
Востаннє редагувалось akurt в Пон 14 лип, 2025 20:43, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 19:04

Re: Еміграція, заробітчанство

Свиной ошеек был с лучших анталийских свиноферм?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 19:08

Немає нічого кращого в світі, як дивитися на полумʼя ватри в Карпатах, на струм води у водоспаді Шепіт, та як «исходит на дерьмо» служитель синагоги «Золота роза»…
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 21:08

akurt написав:В часи Ковід дійсно не їздили на роботу. Але ж ті часи давно забули, то всі як один о 9:00 на роботі.

Добре для жайворонків. Я о 9-й зазвичай тільки очі відкриваю, до тями більш-менш о 10-й приходжу, повноцінно працювати вдається лише з 12-ї. І на жоден обід з морепродуктами свій графік не обміняю.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 615 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 21:27

Поважаю ваш біологічний годинник.
Не даремно ж психологи поділяють людей на «жайворонків» та «сов».
Я - наприклад - зранку можу «гори звернути», а після обіду нічого не хочеться робити. Був певний період в житті: приходив на роботу о 05:00 ранку: ніхто не шумить, не дзвонить, не смикає двері…
Ну а про морепродукти на колективний обід наші розказували як про приємний бонус.
Звісно, не заради морепродуктів приходили на роботу, а як на колективних захід для спілкування.
В звичайний день група із 7-ми програмістів на обід відправляються в якесь кафе та спілкуються ТІЛЬКИ між собою.
Мабуть, це «тільки» і врахували психологи компанії Amazon: неформальне колективне спілкування багатьох співробітників.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 21:30

akurt написав:Amazon - контора конкретна!
Дбають про своїх працівників, потужна юридична підтримка кожного іноземця.
Щорічно великі бонуси: в червні людям виплатили по 80 000$.
Але і вимагають чіткість в роботі: суворе виконання завдань в терміни.
Там «байдикувати» не проучається.
Цікавий факт за червень: одну людину переманили в іншу компанію.
Рекрутер дуже сумував. Треба було відпрацювати 2 тижня.
На протязі 2-х тижнів знайшли заміну і нова людина приступила до роботи.
Все чітко!

Є знайомі з Амазона, розповідали що не все там так "шоколадно". Бонуси по 80 тис. скоріше виплачують менеджменту чи принципалам (не плутати з древньоримськими принципалами). Пошук нових людей в них займає місяці - бо вимоги дуже завищені, багато бюрократії, а зарплати посередні. При чому за це треба впахувати як кінь. Тому багато європейців оминають широким луком Амазон. За американців не скажу.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 28832884288528862887>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: slonomag і 2 гостей