Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1240712408124091241012411 ... 12493>
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 03:38

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Хер виспишся
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 05:01

Investor_K

Троя безпечна. Нічого нас тут жалобити.
Біля будинку уламок великий приземлився. Здається на нижніх поверхах мінуснуло вікна , ну і власники автівок щось другу годину ходять біля них, мабуть не все добре.
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2485 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 11:38

тільки що двічі скористався київським громадським транспортом, який за думкою декотрих «нерозвинений» та «нездатний замінити авто» - залишив машину на детейлінг біля Оушена і на метро поїхав по справах на Олімпійську, а звідти 12им тролейбусом назад - все супер, немає ніяких проблем, в тролейбусі навіть працює кондиціонер, правда пенси все одно відкривають вікна, єдине недопрацювання - картку киянина (в мене безкоштовний проїзд) треба мати з собою фізично, телефоном за допомогою неї оплатити проїзд не можна, хоча може то я чогось не знаю і роблю неправильно

Фейслесс рекомендує тим, хто вважає київський транспорт нерозвиненим і непридатним замінити авто поправити корону, а я б їм порекомендував би спочатку підпилити роги
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2735 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 12:05

kingkongovets написав:тільки що двічі скористався київським громадським транспортом, який за думкою декотрих «нерозвинений» та «нездатний замінити авто» - залишив машину на детейлінг біля Оушена і на метро поїхав по справах на Олімпійську, а звідти 12им тролейбусом назад - все супер, немає ніяких проблем, в тролейбусі навіть працює кондиціонер, правда пенси все одно відкривають вікна, єдине недопрацювання - картку киянина (в мене безкоштовний проїзд) треба мати з собою фізично, телефоном за допомогою неї оплатити проїзд не можна, хоча може то я чогось не знаю і роблю неправильно

Фейслесс рекомендує тим, хто вважає київський транспорт нерозвиненим і непридатним замінити авто поправити корону, а я б їм порекомендував би спочатку підпилити роги

там пробок майже не буває, лише зранку, ти з Трої, Магеллана чи Лавини проїдься :D
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 194 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 12:13

unicdima написав:там пробок майже не буває, лише зранку, ти з Трої, Магеллана чи Лавини проїдься :D
я в тих єбенях майже не буваю, мені там нема чого робити

якщо не можеш або не хочеш обрати нормальну локацію для життя, якщо не можеш побудувати своє життя так щоб двічі в день не форсувати Дніпро і не добиратися з єбенів в центр і обратно в пікові години, якщо працюєш в Уклоні чи Глово - звісно будеш постійно стирчати в заторах, бо що?

правильно:
«лох повинен страждати»(с)
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 12:29

unicdima написав:
  kingkongovets написав:«лох повинен страждати»(с)

розкажи це сотням тисяч киян які годинами стоять в пробках, в основному штучних через дебілізм вашої кличкобанди.

ці затори створює не «кличкобанда», а вони самі через власний дебілізм, бо окрім власних рогів і страха попастися тцк їм ніхто не заважає скористатися громадським транспортом (від Магелана взагалі можна прекрасно доїхати на метро, яке не зупиняється навіть під час тривог), а якщо вони самі побудували своє життя так що їм потрібно постійно вибиратися кудись зі своїх єбенів - то хто ж їм лікар?

і я це їм (вам) постійно і кажу, а ви продовжуєте жерти кактус і замість того щоб зробити висновки і щось змінити продовжуєте проклинати «кличкобанду» і страждати бггг)))
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 13:11

fox767676 написав:
  Damien написав:
  fox767676 написав:Решение о переносе Галактона было принято еще при прежних, 'дореволюционных" властяк.

Галактон еще в 2015 работал как завод. А Кличко у власти с 2014..

легко гуглится - 25 февраля 2014 было завялено решение о переносе производства
а когда в руководстве началось обсуждение и с чем оно связано, можно толко гадать
не был тогда кличко и близко мером
разве что слухи о нем как возможном мэре уже внушали ужас )

При чем тут "когда мысли возникли у руководства Галактона". Завод РАБОТАЛ ДО МАЯ 2015, только потом начался вывоз оборудования и только еще позже - смена назначения земли через КГГА. Не смог найти точную дату когда это произошло, но явно после мая 2015.
И еще - оказывается (согласно статьи на одном из сайтов) помогли Галактону принять "правильное решение" о переносе производства - тогда как раз заканчивался договор аренды земли на 49лет, а для заключения нового соревноваться деньгами со Столица-групп бесполезно
Damien

Подякував: 785 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 13:17

а що злочинного в тому, щоб в спальному масиві замість завода, який стояв поряд з житловою забудовою, побудувати жк?

то просто у Демьяна грошей на квартиру в новому жк нема, звідси і ця риторика класової ненависті)

а в кого є, бачу, мають зовсім іншу про це думку)
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 13:35

Damien написав:При чем тут "когда мысли возникли у руководства Галактона". Завод РАБОТАЛ ДО МАЯ 2015, только потом начался вывоз оборудования и только еще позже - смена назначения земли через КГГА. Не смог найти точную дату когда это произошло, но явно после мая 2015.

т.е вы совершенно не хотите войти в курс конкретной ситуации и общих трендов деиндустриализации, но вам просто необходимо натянуть зрадо-сову на глобус ваших политических предубеждений ?
любое бизнес-решение такого уровня имеет серьезный временной лаг между анализом ситуации, принятием и имплементацией
можно многое вменять нынешней киевской мерии, но деиндустриализации центральных и прицентральных районов, джентрификации бывших промзон это общемировой тренд
я сейчас пишу из точно такой же бывшей промзоны перестроенной в ЖК в совсем другом городе.
fox767676

Подякував: 401 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 21 лип, 2025 14:31

Русановка - спальник , а вот Левобережный не совсем
У меня мама в 80-х ездила туда на работу в проектный институт с правого берега
И у меня было несколько вариантов работы в офисах там, ит и даже один из хедофисов "Форум банка"
Еще несколько современных офисов построили на Окипной в 2005-2010
Там бы серобетонные фасады советских офисников на Сверстюка проагрейдить, так вообще будет приличная локация
fox767676

Подякував: 401 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 1240712408124091241012411 ... 12493>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор