|
|
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? Хер виспишся
![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? тільки що двічі скористався київським громадським транспортом, який за думкою декотрих «нерозвинений» та «нездатний замінити авто» - залишив машину на детейлінг біля Оушена і на метро поїхав по справах на Олімпійську, а звідти 12им тролейбусом назад - все супер, немає ніяких проблем, в тролейбусі навіть працює кондиціонер, правда пенси все одно відкривають вікна, єдине недопрацювання - картку киянина (в мене безкоштовний проїзд) треба мати з собою фізично, телефоном за допомогою неї оплатити проїзд не можна, хоча може то я чогось не знаю і роблю неправильно
Фейслесс рекомендує тим, хто вважає київський транспорт нерозвиненим і непридатним замінити авто поправити корону, а я б їм порекомендував би спочатку підпилити роги
![]()
там пробок майже не буває, лише зранку, ти з Трої, Магеллана чи Лавини проїдься ![]() ![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?я в тих єбенях майже не буваю, мені там нема чого робити якщо не можеш або не хочеш обрати нормальну локацію для життя, якщо не можеш побудувати своє життя так щоб двічі в день не форсувати Дніпро і не добиратися з єбенів в центр і обратно в пікові години, якщо працюєш в Уклоні чи Глово - звісно будеш постійно стирчати в заторах, бо що? правильно: «лох повинен страждати»(с)
![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?ці затори створює не «кличкобанда», а вони самі через власний дебілізм, бо окрім власних рогів і страха попастися тцк їм ніхто не заважає скористатися громадським транспортом (від Магелана взагалі можна прекрасно доїхати на метро, яке не зупиняється навіть під час тривог), а якщо вони самі побудували своє життя так що їм потрібно постійно вибиратися кудись зі своїх єбенів - то хто ж їм лікар? і я це їм (вам) постійно і кажу, а ви продовжуєте жерти кактус і замість того щоб зробити висновки і щось змінити продовжуєте проклинати «кличкобанду» і страждати бггг)))
![]() При чем тут "когда мысли возникли у руководства Галактона". Завод РАБОТАЛ ДО МАЯ 2015, только потом начался вывоз оборудования и только еще позже - смена назначения земли через КГГА. Не смог найти точную дату когда это произошло, но явно после мая 2015. И еще - оказывается (согласно статьи на одном из сайтов) помогли Галактону принять "правильное решение" о переносе производства - тогда как раз заканчивался договор аренды земли на 49лет, а для заключения нового соревноваться деньгами со Столица-групп бесполезно ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? а що злочинного в тому, щоб в спальному масиві замість завода, який стояв поряд з житловою забудовою, побудувати жк?
то просто у Демьяна грошей на квартиру в новому жк нема, звідси і ця риторика класової ненависті) а в кого є, бачу, мають зовсім іншу про це думку)
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?т.е вы совершенно не хотите войти в курс конкретной ситуации и общих трендов деиндустриализации, но вам просто необходимо натянуть зрадо-сову на глобус ваших политических предубеждений ? любое бизнес-решение такого уровня имеет серьезный временной лаг между анализом ситуации, принятием и имплементацией можно многое вменять нынешней киевской мерии, но деиндустриализации центральных и прицентральных районов, джентрификации бывших промзон это общемировой тренд я сейчас пишу из точно такой же бывшей промзоны перестроенной в ЖК в совсем другом городе. ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? Русановка - спальник , а вот Левобережный не совсем
У меня мама в 80-х ездила туда на работу в проектный институт с правого берега И у меня было несколько вариантов работы в офисах там, ит и даже один из хедофисов "Форум банка" Еще несколько современных офисов построили на Окипной в 2005-2010 Там бы серобетонные фасады советских офисников на Сверстюка проагрейдить, так вообще будет приличная локация
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|