UA написав:Відправити ТЦК в рейд на європейські пляжі?
Вони не повернуться.
Я проти будь-якого примусу. Я за те, щоб армія була добровільною, професійною, а якщо її недостатньо, щоб кожен вирішував що йому чи їй робити сам. Примус одних для безтурботного життя інших - дикість.
stm написав:На 3 речі можливо дивитися вічно: вогонь, воду і як два експата на візі захисту думають про підняття податків та віджим бізнесів в Україні. PS: там люди з картонками за 3 дні можливо зробили неможливе - зберігли демократію і підтримку заходу. Тому ваші наміри схрону українського суспільства дещо передчасні.
Забули 4-у річь - Ваш рандомний набір слів, які нічого не означають і взагалі не стосуються того, що обговорюється. Про який віджим бізнесу мова?
Мова про те, щоб ті, кого воювати не примушують, платили більше податків. Чи їм жертвувати нічим не потрібно? Хтось жертвує собою, а для когось сплатити більше - непомірна жертва? Це - нормально для Вас?
P.S. На яких пляжах Греції чи Іспанії чи Португалії рятували демократію з картонками? Що Ви взагалі несете?
Востаннє редагувалось АндрейМ в П'ят 25 лип, 2025 21:25, всього редагувалось 1 раз.
Я не маю інших пропозицій оплатити війну (мотивацію добровольців), ніж примусити тих, хто не має військового обов'язку, за неї заплатити. Не є військовозобов'язаним громадянином? Плати, а не відпочивай на пляжі в Європі. Це було б принаймні справедливо.
Я розумію, що влада на це не піде, щоб не втратити залишки електорату.
UA написав:Комісії ім. П.П. Шарікова? Відправити ТЦК в рейд на європейські пляжі? Підкажи якій бізнес ще заробляє в Україні? Кажуть Прокурори вже все прижали - віджали.
На 3 речі можливо дивитися вічно: вогонь, воду і як два експата на візі захисту думають про підняття податків та віджим бізнесів в Україні. PS: там люди з картонками за 3 дні можливо зробили неможливе - зберігли демократію і підтримку заходу. Тому ваші наміри схрону українського суспільства дещо передчасні.
Я не маю інших пропозицій оплатити війну (мотивацію добровольців), ніж примусити тих, хто не має військового обов'язку, за неї заплатити. Не є військовозобов'язаним громадянином? Плати, а не відпочивай на пляжі в Європі. Це було б принаймні справедливо.
Я розумію, що влада на це не піде, щоб не втратити залишки електорату.
как дьішал, как дьішал ... (с)
"Павук або Глотай" - про таких хитрих скопидомів як ви Марко Вовчок роман написав