Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
що думаєте про інвестиційні фонди Кінто? зокрема Кінто-Казначейський, для мінімальної інвестицій кілька тис. грн. дохідність від початку року більша ща те, що було б з ОВДП. чи воно того не варто, принаймні на такому обʼємі? цікавить будь яка думка.
24589 написав:що думаєте про інвестиційні фонди Кінто? зокрема Кінто-Казначейський, для мінімальної інвестицій кілька тис. грн. дохідність від початку року більша ща те, що було б з ОВДП. чи воно того не варто, принаймні на такому обʼємі? цікавить будь яка думка.
Ви читали звітність фонду за 2024 та 1-2 кв. 2025? Там чітко розписана стратегія вкладень ( переважно в ОВДП). Цілком можете самостійно керувати своїм портфелем, я так вважаю. Я б задав їм питання щодо дохідності за 1й квартал 2025 - 126.7%! , за другий вже ближче до реальності (3.66 %)
З 11/08/25 стає резервною. Думаю, 5/08/2025 ще якусь суму розмістять. Цікаво яку саме, адже до цього максимум для резервних був 22 млрд грн (по номіналу) для одного випуску. https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsion ... rviv-21339
Панове, а може хтось розказати, як брокери рахують наші доходивід інвестицій, які потім подають в ДПС? Наприкоад Сенс мені в червні нічого не виплачував в червні, а якісь кошти нарахував інвестиційного прибутку, ICU більше нарахував, Укргаз більше нарахував, ніж виплатив фактично купонів. Але все ж хотілося розібратися в їх процедурі.