Как в наше с детройтом время говорили - "Никто не даст нам избавления, ни бог, ни царь и не герой"
а люди продолжают делать ложных идолов из политических идей, геополитических центров, телеграм-лжепророков и мнимых героев
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуКак в наше с детройтом время говорили - "Никто не даст нам избавления, ни бог, ни царь и не герой" а люди продолжают делать ложных идолов из политических идей, геополитических центров, телеграм-лжепророков и мнимых героев ![]() detroytred
Він не був тим, ким ви його бачили. Навіть в іпостасі долярека. Не хочу про нього, бо він щось після бану образився і його нема. Але , ви геть погано читаєте людей, кредитуючи їх якостями, яких в них нема, грунтуючись на якійсь уявній доброті людини. Повірте, ви дуже помиляєтесь. Щодо травлі.. Виходьте з того , що в 90+% випадків слова дописувача не відображають його точку зору 😀😀 Тролінг і травля - це не про правду і істину. Це про «зачепити сильніше». Відповідно від вас вимагається не виправдання і пояснення «ви не праві, це не так», а або ігнор, або удар у відповідь. )))Що вам більше підходить. Ні, перший раз , коли ви ще не знаєте людину добре, можна спробувати пояснити , що він не так розуміє або помиляється. Але коли ви отримуєте у відповідь лише нові звинувачення (недостатній патріот, не тоді купив валюту, не там купив нерухомість) , ну ви ж уже маєте зрозуміти хто перед вами))) І тоді лише маваш в голову, краще на випередження, інших варіантів нема 😅 Дивує, як ви з військовими кадетами працювали. Це ж звірьйо)) Вони слабинку нутром чують і більше не злазять з шиї, загризаючи до кінця)) ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну щось тут останні сторінки про що завгодно, окрім війни. чи дійсно зараз ніхто не може спрогнозувати чим закінчиться? а дехто банально чекає на оновлення методичок - бо ситуація може вивернути будь-куди...
![]() Хотаб
В цілому згоден. Це ви описали для реалу. Але)) Я ще маю надію, що отут (у віртуалі. Де нічого ні з ким ділити), можна абсолютно спокійно обмінюватися думками-баченнями. Суто в площині взнання думок-бачень інших людей. Самих різних навіть протилежних позицій, статусів. Саме з цікавості, як бачать інші. Ну нафіг мені й тут реал з *або ігнор, або удар у відповідь.*??? Мені його і в реалі вистачає. Сюди ж заходиш за чимось іншим. Чого не отримаєш в реалі. Бо, як ви кажете - або ігнор, або удар у відповідь. Можливо я помиляюсь. Помиляюсь в тому, що досі намагаюсь пояснити-досягти, щоб тут і не було правил реалу. А був віртуал. Майданчик саме для обміну думками, обговорень. Цікавих. Ще раз: реал я й так і в реалі отримаю. Навіщо мені він ще й тут?
![]() Саме так. Тому й важливий сам процес (обговорень. Щоб цікаві були). А не результат, який завідомо мізерний. Який і повинен бути у віртуалі.
![]() От вкажи хоч одного, хто чекає методичок. Ну хоч одного отут. Да нема тут таких. Жодного. Бо це нафіг недоречно для отакого місця... То й навіщо ти оце "вигадав" і на цьому намагаєшся будувати? Ваяв би свої прогнози, викладав... Цікаво було б. Ні. З претензією вийшов.. Востаннє редагувалось detroytred в Нед 10 сер, 2025 14:32, всього редагувалось 1 раз.
![]()
про тролінг сильні одкровення - великий досвід? ![]() більшість, щоб обговорювати якийсь явища, переходить на особистості. інколи відразі, інколи коли закінчилися аргументи - бо визнавати неправоту майже ніхто не хоче/може. тут ще питання, хто що доводить - хтось намагається довести 2 * 2 = 4, а хтось - це як подивитися ![]() ![]() тому один з варіантів - обговорювати саме події та явища, а не особистості. але знову ж таки - в цьому треба розбиратися. а може краще лаваш в голову - людина поїсть, стане доброю? чи ви прихильник балету й вам подобаються усі ці маваши-гері, дуліо-чаги - в кіно дуже красиво виглядає ![]() ![]() Shaman
Я прихильник, що люди після 40 (а тут таких більшість) не міняються. Щось пояснити і перевиховати неможливо. Простий наявний приклад: вже не менше року Флер взагалі не відповідає геть нічого доляреку. Ігнор. Долярек чи не щодня пише на її адресу якусь муть про «сосати», «давати всім» і т.д. Його банять, інколи на тиждень, він виходить і через деякий час продовжує те саме. Він здатний на перевиховання? Ні. Тільки 3.14-дити, що модератори і роблять. А ви кажете «лаваш». Тільки «маваш» Востаннє редагувалось Hotab в Нед 10 сер, 2025 14:54, всього редагувалось 2 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|