fox767676 написав:какие варианты развития событий: Трамп по-пацански ужесточает санкции, нагибает европейцев на покупку оружия Украине (10%) Трамп в ближайшие пару недель нагибает Зеленского на условия путина (10%) Зеленский не соглашается и уходит в отставку(10%) Зеленский не соглашается и потужничает до зимы(30%) Зеленский не соглашается и потужничает до полного краха(30%) Удар русских на Киев\Волынь осенью(10%)
Компромат НАБУ вже всі забули? Обухівській картонно- паперовій працює в 3 зміни. 50% Зе погоджується та не їде у відставку Марафон пояснює що це і була мета контрнаступу. Хуйло змусили забрати Донбасс, а ЗАЄС вже стара.
"Я живу свою лучшую жизнь, мне плевать на всех": дружина полковника Нацполіції Єлхіна "Але найбільше мені запам’яталася її цитата: "Моя любимая пословица, ну или не пословица, хрен его знает, может я это с села привезла - слабый скот на убой", - це жінка каже стосовно людей, які не змогли "правильно" влаштуватися у житті. Дуже цікава позиція дружини поліцейського.
барабашов написав:Так, стоп, не в Турции я, пусть в Норильске или Магадане для успокоения твоего дедуктивного метода. Ты в каких рядах по остановке сил наступающе-бухающего противника стоишь/сидишь/лежишь на моменте и припас ли для себя последнюю лимонку шоб перед отрядом кадыровцев успеть всунуть её себе под броник?
ми цю гранату засунемо під шубу, коли погонимо тебе в атаку на кадирівців.
потім ти хуйло вчергове будеш писати, що не хочеш вбивати українців перебуваючи в заградотряді?
де ти українців побачив? я так шмагаю, різних покидьків - типу тебе
"Я живу свою лучшую жизнь, мне плевать на всех": дружина полковника Нацполіції Єлхіна "Але найбільше мені запам’яталася її цитата: "Моя любимая пословица, ну или не пословица, хрен его знает, может я это с села привезла - слабый скот на убой", - це жінка каже стосовно людей, які не змогли "правильно" влаштуватися у житті. Дуже цікава позиція дружини поліцейського.
fox767676 написав: Шо там за компромат шо ми не знали ? Поріг толерантності в суспільстві рекордно високий, нікого нічого не іпе простими словами. Ну тільки якщо оральні ласки путіну чи щось таке.
Ви просите розповідати зміст вистави перед прем'єрою?
Суспільство знищене. Соціальні зв'язки розірвано. Є населення Ліпи що хочешь.
ти хочеш побачити, що таке знищене суспільство - тобі в Сомалі або в Газу. через деякий час - й в Рашу
є в нас здорова частина суспільства яка витягне інших
UA написав:Компромат НАБУ вже всі забули? Обухівській картонно- паперовій працює в 3 зміни. 50% Зе погоджується та не їде у відставку Марафон пояснює що це і була мета контрнаступу. Хуйло змусили забрати Донбасс, а ЗАЄС вже стара.
тобто не треба погоджуватися?
Не треба було погоджуватися на фсбешний закон 10449.
а що було б без цього закону? все було б добре, була б Раша?..
Shaman написав:своєю головою - це й співпрацювати з Європою. не беруть, бо надто багато таких як ти. як стане більше таких як я - візьмуть аж бігом
навіть та ж Угорщина, яка так критикує європейські порядки, на вихід не йде. а треба б було - а ми на їх місце
на яке місце? шо ти гундиш? Хіба це місця в поїзді? Один має вийти щоб інший зайти? Я вже громадянин єс Ще один майдан влаштуйте тоді вас точно візьмуть.
По данным портала, президент США Дональд Трамп сообщил Владимиру Зеленскому и другим участникам, что намерен провести встречу с Путиным и Зеленским уже 22 августа.
кто там вчера про всякие демилитаризации/денацификации фантазировал? -- от Reuters пункты подъехали:
Київ повністю виведе війська з Донецької та Луганської областей. Росія заморозить лінії фронту в Херсонській та Запорізькій областях. Повернення під контроль України ділянок в Сумській та Харківській областях. Формальне визнання суверенітету Росії над Кримом. Скасування принаймні частини санкцій проти Росії. Україні буде заборонено вступати до НАТО. Путін, схоже, був відкритий до отримання Україною певних гарантій безпеки. Офіційний статус російської мови в деяких частинах України або по всій Україні, а також права Російської православної церкви вільно діяти.