Це вже було (с) закінчилося Коліївщиною
|
|
![]() та нічого не закінчилося) це в підручнику шкільному. Поставив крапку. І з нової сторінки нова тема. Була хмельниччина потом руїна) Як би ти написав будуть прояви коліївщини і волинської різні то спорити важко. Якісь прояви будуть. Востаннє редагувалось Banderlog в Суб 16 сер, 2025 22:01, всього редагувалось 1 раз.
![]() Яд нашему Вове в зубы и вперед - освободить человечество от тирана
как в его любимой книге
Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 16 сер, 2025 22:01, всього редагувалось 1 раз.
![]() Це не в мене з памятю - це в тебе з цифрами... Пояснюю на пальцях 220 годин працюєш...тобто працюєш точно не на мінімалку , якщо працюєш в 3 мінімалки і на 30% більше - то отримуєш 4 мінімалки ... з яких за 50-70% від 4=2-2,8 мінімалки живеш перших 5 років А що тобі ще робити? Ти ж не курсант в училищі.. чи ти жив в училищі перших 5 років краще ніж я цивільний за 2,8 мінімалки? Що таке - стане не стане? Якщо в тебе все є - то живи як хочеш Якщо в тебе нічого немає - то звідки щось візьметься? До речі Вже через 5 років , я жив з сімєю за вище середньої по країні... Ти як тільки став лейтенантом - перших пять років середню отримував? Отже виявляється що перших 10 років ми були в однакових умовах по доходам І чому ж ти такий супервумний допустив таку фігню? А я що кажу що не змінюють?-змінюють звичайно От наприклад вчора підійшли до молодшого і запропонували кредит під5-7-9... на три роки 1 млн грн.... А минулого року - не пропонували І позаминулого -не пропонували Як думаєш-що сталось ? А сталось наступне - можновладці спитали в практиків і ті сказали що є в банках ліквідність і можна 10-20 млрд грн роздати... Сума ніби й велика, а з другого боку отримають її всього 20 млрд/1 млн = 20 000 осіб І як на зло -тим хто ЖДАВ і ВІРИВ що накінець можновладлці роздадуть - нічого й не перепаде Як думаєш чому? А тому що банк дає гроші тільки тому хто довів банку що йому ці гроші не потрібні (тобто висока ймовірність повернення) А звідки Банк буде знати що в людини яка помре але не буде напрягатись поки можновладці... є вміння/розуміння як гроші повертати? Це твоя хвороблива фантазія Переконати тебе в тому що це маразм-я не можу(хоча й старався) Просто для себе Зроби тут опитування Чи всім тут присутнім достатньо власного капіталу щоб вони могли вести свій бізнес І друге питання Поцікався в них - під який відсоток ці присутні готові взяти позику...- от отримаєш розмір відсотків- порівняєш з країнами де дійсно достатньо капіталу - тоді може й порозумнішаєш ПС спробуй піти в банк і взяти під бізнес 1 млн грн... якщо тобі їх дадуть менше ніж під 2-2,5% в місяць - я буду дуже здивований банківській щедрості.. При чому ти спробуй банкірів переконати що тобі хто хоче дасть бо не знає куди наявний всунути будеш дико здивований що банкіри тобі запропонують взяти в тебе любу суму під 1,5% в місяць.. і чого б це ? адже в них свого нікуди дівати? Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 16 сер, 2025 22:11, всього редагувалось 1 раз.
![]() Яд в зуб
В Дюні це не спрацювало ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуМахно так атамана Григорьева устранил
можно кокнуть а русским сказать что путя был английский шпион, а пока то да се , я(Зеленский) на троне в Кремле посижу. Тоже Вова, тоже 170, тоже на стимуляторах, вы и не заметите разницы ![]() стравить этих гадов через гражданскую войну россия самоочистится , от шаманских культов шойгу-караганова вернется к духовности и космизму им такое уже один хлопчик з Киева 400 лет назад устроил Востаннє редагувалось fox767676 в Суб 16 сер, 2025 22:17, всього редагувалось 1 раз.
![]() Арестович більш тягне
|
|