Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1477014771147721477314774 ... 14784>
Повідомлення Додано: Нед 17 сер, 2025 20:27

budivelnik написав:
  detroytred написав:Як правило, саме за рахунок роботяг отой капітал приростає...
І коли зайвим капіталом став володіти навіть пенесічний роботяга, пенс, то й проблема розвитку ринків загострилась.
Цікава фантазія..
Дай статистичні данні по яким ти орієнтуєшся і заявляєш про ріст капіталу в роботяг..

ПС
додатково
а - уточни - яку величину грошей(вартість акцій) ти вважаєш достатнім накопичення капіталу.
б - який відсоток з 30 млн роботяг+пенсіонерів - володіє отим твоїм достатнім капіталом.

ППС
для всіх інших
а - рівень споживання тим чи іншим боком звязаний з обємом ринку( чим більше споживається на ринку-тим він більший)
б - капітал це різниця між створеним і спожитим
в - ріст ринку , це виключно ріст капіталу , тобто ріст створення мінус споживання
Звідси висновок
Якщо людина споживає ВСЕ створене-капітал в неї не зявиться не залежно від умов створених можновладцями для створення/споживання.

Так щоб легше було фантазувати і не виглядати дурнем
Депозити домогосподарств станом на серпень 2024 року в млн грн у всіх валютах
всього____________1 290 027
на вимогу___________830 691
до року_____________332 938
рік-два_____________115 335
більше двох років____11 063

Тобто на 30 млн осіб це по 43 000 грн
Якщо на 3 млн осіб це по 430 000 грн
На мою особисту думку -капітал це ВІД 1 млн грн ( впливає виключно на пенсію, збільшить її на 10000 грн/місяць)

Тобто в Україні точно менше 1 млн осіб які мають капітал трошки вищий від 1 млн грн

Ти взагалі не віддупляєш природи капіталу, природи капіталу ринку. Не ларька, а ринку країни.
Проблема і задача розвитку ринку не стільки в накопиченні капіталу, а в можливостях його обертання. Звісно обертання з прибутком.
Накопичити-створити ти можеш хоч будинки-привиди, хоч міста-привиди. Хоч молоко в море виливати, хоч поля перекопувати з урожаєм. І т.д.
Почни з абетки...
Може тоді побачиш хто тобі, споживаючи твої будинок, горілку, таксі, дав прибуток на капітал.
Ще згадай, що ти відібрав шматок в таких же конкурентів продавців...
Виграв в них((

І штовхай свою місію, свій білий шум, але якось без мене.
Бо я краще, ніж кнопати тобі спростування, почитаю те, що цікавить і що обговорюють тут форумчани --- Зе, Трампа і т.д.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 17 сер, 2025 20:37, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 сер, 2025 20:35

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:ти збрехав, коли сказав що я там щось не те написав. немає аргументів, що я неправий.

Не "щось не те" - а полный бред - не брэши :wink:
"немає аргументів"? -- сегодняшняя новость от Reuters _без_ пунктов про денацификацию/демиталиризацию - это что? :roll:

наведи цитату, що я написав маячню... немає? то не бреши.

для покручів ще раз нагадаю, що я задав питання - що з цими двома пунктами - денацифікація та демілітаризація? й припустив, що їх могли викинути на смітник.

Цитата - на первой картинке:
Зображення
Это и есть "маячню": на серьезных щах обсуждать "два важливі питання", которые давно в утиль пошли -- нет никакого "якщо". О чем я сразу же (в ответе thenewpic и написал) - для покручів ще раз нагадаю :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 17 сер, 2025 20:37

Banderlog написав:
  thenewepic написав: А як же "демілітаризація" і "денацифікація"? Пуйло відступить від цих вимог?
за які гроші ви хочете утримувати мільйонну армію? Скільки платити солдатам ? 25 тисяч? Ви певні що люди погодяться на це? Це ж не в казармах жити? Яка армія для України оптимальна? Тисяч 200?
Потом щодо денацифікації , не зрозуміло що вони мають на увазі, якщо церква і мова то я -за.

не вмикай дурника ;) нам немає потреби в мільйонній армії в мирний час, та й дійсно не потягнемо. але вони хотіли й обмеження по кількості озброєння, й відсутність ракет, й щоб ми повернули всю західну зброю... тобто фактично вони хочуть роззброєння України.

церква - то зрозуміло. але нехай вони в церкві вчать Біблію та діяння Христа. а руського міру та третього риму в Біблії немає, це єретичні вигадки рпц. та й взагалі,чого це всі країни срср - це канонічна територія рпц? з якого переляку вони так вирішили? :shock:
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 17 сер, 2025 20:47, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1636 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 17 сер, 2025 20:46

_hunter написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:Не "щось не те" - а полный бред - не брэши :wink:
"немає аргументів"? -- сегодняшняя новость от Reuters _без_ пунктов про денацификацию/демиталиризацию - это что? :roll:

наведи цитату, що я написав маячню... немає? то не бреши.

для покручів ще раз нагадаю, що я задав питання - що з цими двома пунктами - денацифікація та демілітаризація? й припустив, що їх могли викинути на смітник.

Зображення
Это и есть "маячню": на серьезных щах обсуждать "два важливі питання", которые давно в утиль пошли -- нет никакого "якщо". О чем я сразу же (в ответе thenewpic и написал) - для покручів ще раз нагадаю :lol:

давно пішли в утиль - оце твоя головна вигадка. руські, й путін теж, про це кажуть цілий 2025 рік, й в серпні теж здається.

те, що в повідомленні Рейтерс цих пунктів немає, не означає що їх не було раніше - в тебе великі проблеми з логікою 8) бо так, з цими пунктами ніяких перемовин не буде. та й повідомлення Рейтерс -
Співрозмовники агентства, які побажали зберегти анонімність, наголосили, що їхні дані щодо пропозицій російського диктатора здебільшого базуються на обговореннях між європейськими лідерами, США та Україною, і вони не є вичерпними.
тому ці пункти зникли лише зараз, після перемовин на Алясці.

а ти накидай далі - бо інакше ти не можеш. всі твої повідомлення це спроба паплюжити або Україну, або форумчан, які за Україну :D
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1636 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 17 сер, 2025 20:58

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:наведи цитату, що я написав маячню... немає? то не бреши.

Зображення

давно пішли в утиль - оце твоя головна вигадка. руські, й путін теж, про це кажуть цілий 2025 рік, й в серпні теж здається.

те, що в повідомленні Рейтерс цих пунктів немає, не означає що їх не було раніше

>>> про це кажуть цілий 2025 рік, й в серпні теж здається
Если здається - ты же пруфы найдешь без проблем? :wink:

>>> не означає що їх не було раніше
Не означає. Более того: я и не писал, что "їх не було раніше". И даже еще более: я написал, что они ушли в утиль :lol: в тебе великі проблеми з логікою :oops:
Востаннє редагувалось _hunter в Нед 17 сер, 2025 20:59, всього редагувалось 1 раз.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 17 сер, 2025 20:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Там половина пунктов написаны в стиле "письмо турецкому султану": как бы еще забавнее понасмехаться над украинской делегацией.
і знову велика наївність. Ну ок, подивимось. Я буду тільки радий, якщо ви виявитесь праві.
  Banderlog написав:Потом шо значить оте народ?
визначення можна глянути у словнику.
  Banderlog написав:Ну повертайте в паспорта графу національність я тільки за
до чого тут національність? Не смішіть.
  Banderlog написав:чому це не знали мови? Вчіть всіх української, хто мішає?
якщо людину змалку з усіх сторін не оточує певна мова, за кілька годин на тиждень у школі вона її не опанує. Якщо дозволити (навіть на місцевому рівні) в російськомовних регіонах російську мову у медіа та у спілкуванні з державою, то жодного слова українською там люди місяцями не чутимуть. А отже в першу чергу це впливатиме на дітей. А значить - на майбутнє країни.
  Banderlog написав:Пенсії потом військові теж платити будете?
З скількох років?
з пенсіями буде розбиратися уряд. Будуть гроші в бюджеті, то будуть і пенсії. Не буде грошей, то пенсій не буде у всіх. Але в будь-якому разі, не питання пенсій обговорюється на переговорах, а питання обмеження номенклатури засобів і граничної кількості військових.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 сер, 2025 21:01

Прохожий написав:
  yanyura написав:

1:49
И мы, конечно, после того, как
1:52
завершилось там в Аляске всё это, мы
1:55
начали созваниваться с однопартийцами,
1:57
в том числе с помощниками конгрессменов,
2:00
сенаторов и в других штатах, и в
2:03
Вашингтоне.
2:05
Меня успокаивают тем, что Америка
2:08
продолжала помогать оружием и будет
2:11
Украину. Это 100%.
2:13
Теперь Конгресс, конечно, двухпартийный
2:17
друзья Украины
2:19
будет переосмысливать всё, что
2:21
произошло.
2:23
Конечно, надо будет менять тактику на
2:26
Трампа. То та нагрузка, которая была в
2:29
эти дни, она ничуть не изменится.
2:32
Напротив, плохо для Трампа то, что Пьюри
2:36
Соч опубликовал вчера опросы.
2:39
Рейтинг Трампа 32%.
2:43
Это ужасно, отвратительно. Это было до
2:46
встречи с Путиным. А если к этому
2:50
добавить вот эти провал, сегодняшний,
2:53
полнейший провал, то нам ничего хорошего
2:57
не судит республиканцам в ближайшие
3:00
месяцы, до тех пор, пока
3:03
народ американский не почувствует
3:04
изменения в политике Трампа, особенно во
3:06
внешней политике по отношению к Украине.
3:09
Я вам напомню, а несколько недель назад
3:13
были опубликованы опросы Гэлопа, э,
3:16
самого известного авторитетного
3:18
агентства, занимающегося опросами. 64%
3:22
американцев, независимо от партийной
3:24
произдести за неукоснительную помощь
3:26
Украине до полной её победы. Поэтому то,
3:31
что произошло сегодня, оно не будет
3:33
воспринято
3:35
большинством американцев позитивно в
3:38
пользу Трампа. Абсолютно нет.

...
8:45
Так вот, сегодня в интервью FX News этот
8:49
наш идиот, президент стал говорить о
8:51
том, повторять несколько раз, что это
8:54
война Европы, что это война Байдена.
8:57
Боже мой, страшно было слушать это.
9:00
Конечно, я не один возмущаюсь, друзья
9:03
мои. У нас сейчас очень серьёзная такая
9:06
обстановка, напряжёнка. Партия
9:08
расколота,
9:11
несмотря на то, что нас большинство в
9:13
партии республиканское крыло. И тем не
9:15
менее позор. Позор на весь мир. Пятно,
9:20
которое
9:22
десятилетиями, если не столетиями, не
9:23
смоем, мы не сможем смыть.

+++
yanyura спасибо

вот этот вот текст выше нужно написать на лбу "железнокопытному" номерному фоксу сотоварищи :mrgreen:

тут що філіал американського форуму? такі мага аж пре
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 17 сер, 2025 21:10

так я не зрозумів, хто вже бачив нову лінію Керзона?
таке враження, що незламники хочуть її по Дніпру або західніше
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 17 сер, 2025 21:14

Макрон назвал «капитуляцией» предложения России по мирному соглашению с Украиной.

«Сегодня есть только одно государство, которое предлагает мир, который был бы капитуляцией, – это Россия», - заявил он на видеоконференции «коалиции желающих».

По его словам, «не может быть и речи о территориальной дискуссии по Украине без законных, демократически избранных лидеров Украины».

Также нужна «увязка любого территориального вопроса с гарантиями безопасности», которые будут включать финансирование украинской армии.

«Любое соглашение, которое основано на отсутствии украинской армии, на сокращении украинской армии, было бы неискренним соглашением, которое обязательно не будет соблюдаться… Поэтому формат украинской армии является первым столпом этих гарантий безопасности», - сказал Макрон.

Второй «столп» гарантий Украине, по его словам - это ввод западных военных в Украину.

«Несколько государств готовы это сделать, начиная от тренировок и логистики и заканчивая присутствием в негорячих точках, то есть не на линии фронта, не на спорных территориях, а чтобы на стороне Украины присутствовали союзные силы. Мы представим это, спросив также Соединенные Штаты Америки, в какой степени и в какой степени они готовы присоединиться к последним, поскольку они поставили себя за стол гарантий безопасности и подтвердили это», - сказал Макрон. (С)

Лебеді, щуки, раки.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 сер, 2025 21:33

flyman написав:Вони хочуть анало-гічно дві пенсії, при чому, першу в руйхсрупіях

врупіях в них вже є
але замість старлейських - хоча б підполковницькі, як у брата Подоляка
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

#<1 ... 1477014771147721477314774 ... 14784>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему