andrijk777 написав:Якщо ти не погоджуєшся то "москалі будуть воювати, будуть руйнювати". Все логічно по-моєму. Переважна більшість війн проходять в такому ключі: або ти погоджуєшся або воюємо далі. Не розумію чому до 90% населення не доходять такі елементарні речі.
скажіть про це чеченцям... вони теж мали першу та другу війну з орками... у нас зараз "перша"!
pesikot написав:Я постійно запитував, чи дійсно такі, як ти, вірите в те, якщо Україна погодиться на ці умови капітуляції, то війна закінчится і Путін не полізе далі ?
Формулюй питання нормально, а не по-єврейськи. По-перше це не є умови капітуляції. Капітуляція - це віддати все до Львова включно. По-друге чому Україна має прям буквально погоджуватись? Можна ж домовлятись! Просто якщо тилдичити "кордони 91" то очевидно ніякого миру не буде. Якщо сформулюєш нормальне питання, то відповім.
Давай і я тобі задам питання: А якщо путін не погодиться на ніякий мир(війна і все) то що робити? Воювати вічно чи як.
pesikot написав:Ти диви, такі ультиматум, а не мир нам пропонують )
Яка різниця як це назвати, ти взагалі не уловлюєш поточну ситуацію? В якій покращеній позиції зараз Україна, коли всі партнери наперегонки грають у гру "Хто пошле нас подалі стосовно гарантій безпеки, НАТО, відбудови і т.д." Ти готовий боротись (правда не особисто ) за справедливий мир з таким упорством що від Лівобережжя каменя на камені не залишиться
Xenon написав:кацапы уже выложили на своих каналах фотоподтвеждение и локацию цехов с привязкой и координатами где собираются "Фламинго" - определили по видео и фото которые наши деятели наснимали последние дни
Погана історія
Вже типова для цієї влади.
Для ідіотів та фанів ефектних світлин
Для керівників підприємств, маркетингу, кормчих різного рівня. Що дає світлина.
andrijk777 написав:Якщо ти не погоджуєшся то "москалі будуть воювати, будуть руйнювати". Все логічно по-моєму. Переважна більшість війн проходять в такому ключі: або ти погоджуєшся або воюємо далі. Не розумію чому до 90% населення не доходять такі елементарні речі.
скажіть про це чеченцям... вони теж мали першу та другу війну з орками... у нас зараз "перша"!
yama написав:і після цього хтось скаже що це не договорняк ? ссср забезпечував нафтою 3-й рейх підчас війни ?
Цікаве продовження ...
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився президенту США Дональду Трампу на удари України по трубопроводу "Дружба" країни-агресора, який постачає нафту до Європи. Про це заявляє угорська газета Magyar Nemzet з посиланням на допис глави уряду країни у закритій спільноті для його прихильників у Facebook.
Прокачує нафту - Україна винувата Не прокачує нафту - Україна винувата
pesikot написав:Ти диви, такі ультиматум, а не мир нам пропонують )
Яка різниця як це назвати, ти взагалі не уловлюєш поточну ситуацію? В якій покращеній позиції зараз Україна, коли всі партнери наперегонки грають у гру "Хто пошле нас подалі стосовно гарантій безпеки, НАТО, відбудови і т.д." Ти готовий боротись (правда не особисто ) за справедливий мир з таким упорством що від Лівобережжя каменя на камені не залишиться
Марс. 2027 рік. На форумі хтось кричить: "Ну що, тепер погоджуємось "по Дніпру", чи ще 2роки попокращуємо переговорні позиці до... Житомира/Вінниці?!"
Донецькоблгаз повідомив про чисельні пошкодження внаслідок обстрілу газорозподільної станції, через що робочий тиск в системі газопостачання Костянтинівки утримати не вдалося. Це призвело до припинення розподілу газу споживачам міста.
Через безпекову ситуацію у місті й дефіцит кадрів подальші роботи з відновлення газопостачання є неможливими.
яким споживачам,там їх немає.... давайе ще про споживачів в Покрвську згадаємо, або в Мирнограді...
Давай ... то що, нехай бомблять ?
Попустись трохи та прочитай про що я пишу, а не щоб написати мені "а я проти того, що ти пишешь" ...