jump написав:DOU: майже 50% айтівців думають про виїзд з України, інша частина хоче залишитися
Основними причинами для еміграції з України та відсутності бажання повертатися з-за кордону називають безпекові ризики, мобілізацію та недовіру до влади. Водночас професійні можливості та зарплата мають менший вплив на ці рішення. https://mezha.media/news/half-of-ukrain ... ne-304307/
Letusrock написав:епідемія якась: то епілепсія, то сам впав (три рази)
Це - новий коронавірус! Симптоми: ламання рук, на обличчі подряпини, як би асфальт "цілували", гематоми по всьому тілі, інколи - ребра тріскають, часті прояви епілепсії. Лікування: на початкових стадіях - 1-2Кдол, при запущеності хвороби - дозу треба збільшувати до 10, а то і до 20Кдол!
Цей вірус переважно вражає чоловіків М25-60 Спалахи цього вірусу завіксовані покищо лише в Україні.
Для запобігання ураження та для профілактики приймайте бронь на роботі, догляд вдома, та кохайте свою дружину так, щоб чим швидше народила трійню!
У Києві директорка фірми, маючи зв’язки зі службовими особами ТЦК та СП, за гроші пропонувала призовникам дистанційно зняти їх з військового обліку з подальшим фіктивним працевлаштуванням у свою компанію.
budivelnik написав:Ще розскажи-в якій з книжок про економіку ти прочитав твердження що при середньому рості (ринку/капіталу)на 10% - всі учасники ГАРАНТОВАНО отримають 10% ?
Модераторів прошу не видаляти. Більше не буду не по темі__ за язик тебе ніхто не тягнув Лише виконаю оце прохання((, як взірець з потоку кумедних маніпуляцій. ______________________________ В тебе, саме в тебе я прочитав цю нісенітницю про гарантованих 10% в ринку. І саме тобі саме про це вчора ж одразу вказав. А ти після цього питаєш де. Дивись:
budivelnik написав:... Отже а- ТРУСИ - є прибутковість вкладення капіталу , для України вона 10+% в рік ... Тому Якщо є ринки з 0%-Японія, Швейцарія - там капіталу задницею їж і з цим проблема є ринки з 3% - США, ЄС - там достатньо капіталу , але створюються умови щоб не було перетікання між собою , бо 2% це замало , а 4% це задорого
Як тоді назвати ринок в якому є ГАРАНТОВАНИХ - 10% ...
Пон 18 сер, 2025 18:59 Напад росії і білорусі на Україну Це вже четвертий твій вихід на самого себе за два останніх тижні. Треш... (І якщо схочеш спригнути співом через "всіх учасників", то в мене і не було про "всіх учасників", навпаки -- я тобі ще тоді одразу пригадав, що ти сам три рази банкротів.) Увесь інший твій білий шум твоїх вигадок та перекручень розкладати не буду. Там все по стоп'ятнадцятому колу і з туленням совка, хфантазій про голодранця, двірниками, васями, карузами.
Отже воєнпенс ОБІЦЯВ мовчати , значить я спокійний він же скала пацан свого слова -слово дав ... що піде (разів з десять) слово взяв назад ...
І так для того в кого а - відсутній ГАРАНТОВАНИЙ ПРИБУТОК в Україні Депозити і ОВДП - прибуток в 10% ГАРАНТОВАНИЙ ДЕРЖАВОЮ б- якщо з одного боку я кажу що прибуток в 10% гарантований, а з другого пишу що повинен керувати своїми капіталами бо мої не вірні рішення можуть привести до банкрутства В чому тут проблема? А проблема в тому що совки просто не знають ЧОМУ в одній і тій самій країні бувають прибутки в 10% гарантовано .. або банкрутства. Відповідь в практичних знаннях економіки А вони кажуть Ймовірність банкрутства прямо залежна від величини очікуваного прибутка.. чим вищий прибуток у відсотках ти хочеш отримати - тим вища ймовірність збанкрутувати. Так як в мене відбувається те саме що і у всій Державі( мало власного капіталу) і ще менше вільного (нікуди не вкладеного) - то знаючи правило не вкладати всі яйця в одну корзину - я диверсифікую вкладення... є такі які дають навіть 7% річних... але ГАРАНТОВАНО будуть це робити десяток років є такі які дають 7% в місяць... але ймовірність що бізнес збанкротує на протязі 2 років - майже 80%....
Отже З тим що МОЖНА мати в Україні ГАРАНТОВАНО 10% і при цьому ризикувати банкрутством - наш теоретик напевно зрозумів?
Тепер про турси/хрести В теоретика , капітал ПРАЦЮЄ САМОСТІЙНО , тобто треба набрати виконавців які і капіталом будуть керувати і додатковий прибуток отримуючи з капіталу ПОВНІСТЮ будуть передавати власнику капіталу Така собі дитяча фантазія про справедливість, де власник капіталу ні на що не впливає .. - це труси Є хрестик Можновладці( читай такі самі керівники які ні на що не повинні впливати) мають нести відповідальність більшу за свої рішення бо вони... і далі маячня про нову людину з іншою ДНК і з іншої Планети.. яка працює не згідно посадових обовязків і отримує дохід від їх виконання... а за ідею і важелі...ну і за грамоти в рамочках...
Тому Воєнпенс Якщо високопосадовець в бізнесі - несе відповідальність за розвиток бізнесу - то він і отримує адекватно вкладеному а так як теорія рікардо не відкидала що частиною вартості є основою вартості є такі фактори виробництва — земля, капітал, праця. То так само і в Державному управлінні Можновладець ВПЛИВАЄ на кінцевий результат співставно з отриманими за свою роботу коштами.
Або твоя фантазія але тут не виходить труси хрестик бо Якщо капіталість не впливає і все створюють люди то тоді й можновладець не впливає і все створюють працівники.
Бізнес: *Торгував зброєю з власного підрозділу У квітні 2025 року фігурант через соцмережі знайшов «клієнта» та обміняв вкрадені в частині 26 гранат і 9 гранатометів на дрон. Згодом цей дрон військовослужбовець перепродав іншій цивільній особі за 40 тис. грн.
Гумореска: 26гр. + 9гр. = дрон дрон = 40тис. 9гр. + 3гр. = 65тис. В якій частині серії угод продешевив-завищив, якщо невідомо, що за дрон та гранатомети?
sergey_stasyuk555 написав:жодного!! бойового застосування "розового фламінго" ще не було, а іксперди вже пишуть про 200+ штук ))
там ще тех.директор по виробництву цієї ракети якась І.Терех, 30-річна архітекторка, проектувальниця паркових лавочок і клумб.
Якби вона була КОНСТРУКТОР - то так , це напевно б впливало на якість кінцевого результату... А технічний директор збірки ракети з труби, в якій розміщений фаб1000 , бак на 2400 літрів керосину і двигуна який ставився на альбатроси ще 50 років тому + система керування з 4 підкрилків інерційна з уточненням по джпс без донаведення.... То так , архітектор лавочок може осягнути таке виробництво.
budivelnik написав:Отже воєнпенс ОБІЦЯВ мовчати , значить я спокійний він же скала пацан свого слова -слово дав ... що піде (разів з десять) слово взяв назад ...
Да не очкуй ти отак перестраховуючись. Не буду. Не хвилюйся, залишайся спокійним. Якщо цей твій черговий білий шум буде ще комусь цікавий, то тебе макне, на чому ти єралашики зліпив (там наявне видно в кожній позиції). Якщо ні, то й ні. Шуми собі, місіонере.
sergey_stasyuk555 написав:жодного!! бойового застосування "розового фламінго" ще не було, а іксперди вже пишуть про 200+ штук ))
там ще тех.директор по виробництву цієї ракети якась І.Терех, 30-річна архітекторка, проектувальниця паркових лавочок і клумб.
Якби вона була КОНСТРУКТОР - то так , це напевно б впливало на якість кінцевого результату... А технічний директор збірки ракети з труби, в якій розміщений фаб1000 , бак на 2400 літрів керосину і двигуна який ставився на альбатроси ще 50 років тому + система керування з 4 підкрилків інерційна з уточненням по джпс без донаведення.... То так , архітектор лавочок може осягнути таке виробництво.
будівельник теж би не проти собі взяти соску техдіром
Letusrock написав:епідемія якась: то епілепсія, то сам впав (три рази)
Там схоже чистий кримінал і вбивство людини гестаповцями з ТЦК. Адвокат пише:
Відстрочка - це оформлена відстрочка. А не «я вчитель». Вчорашньому колгоспнику в ролі бійця ТРО, який сьогодні в ролі людолова (а завтра сам під Сумами з одним калашом ловить БТР-и кацапів) не дано розбиратись, у кого має бути відстрочка , а у кого ні. Він дивиться вона є, чи нема. Якщо її нема - то ходімо в армію. Вже сотні юристів це сказали, але ж ні, зрадойоби розганяють ..