|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 30 сер, 2025 14:06
yama написав:Як ви вважаєте варто вірити таким експертам ?
Ніт, не варто ... По-перше, немає конституційної більшості для зміни законів По-друге, от і все ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 30 сер, 2025 14:07
fox767676 написав: pesikot написав: ЛАД написав:+++
ну то неудивительно, что те, кто активно смотрит контент российского лайна, потом продвигает российские нарративы, выступает на стороне россиян и ненавидит всё украинское ...
чувак ти взагалі до України маєш опосоредковане відношення шкільну програму з української історії\літератури ти точно не проходив В мене споживання українського контенту десь 30% від загального, але навіть цей обсяг в 30 разів більше за того, що ти знаєш про Україну
Та він навіть мову знає дуже погано. Не здатен вивчити (шаман - йому наче не 60+  )
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 30 сер, 2025 14:09
trololo написав: _hunter написав:зеля ни про один случай в эфир не выходил...
і правильно робив. ви так і не пояснили чому рандомний ухілес важливіше ніж пенсіонер в херсоні або військовий в окопі в місяць мобілізують десятки тисяч. випадків грубого порушення закону (побиття, вбивста до 10 шт в місяць і менше). для чого це русні пушити наче всім зрозуміло. а нам навіщо? мене більше цікавлять права тих десятків тисяч, які пішли у військо, а не корисний для русні дебіл який із бусіка вистрибує на ходу
Так а _бывший_ глава ВР чому важливіше? Еще и так, что бы "страшне" писать... >>> ви так і не пояснили объяснял, вроде: то "враги" — и действуют они в полном соответствии роли "враги". А тут - "свои", казалось бы. При этом: если обычный пэрэсичный на 0 другого пэрэсичного помножит - даже случайно - придется посидеть. А тут - удивительная близорукость у Фемиды...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 30 сер, 2025 14:13
ЛАД написав: fox767676 написав: pesikot написав:ну то неудивительно, что те, кто активно смотрит контент российского лайна, потом продвигает российские нарративы, выступает на стороне россиян и ненавидит всё украинское ...
чувак ти взагалі до України маєш опосоредковане відношення шкільну програму з української історії\літератури ти точно не проходив В мене споживання українського контенту десь 30% від загального, але навіть цей обсяг в 30 разів більше за того, що ти знаєш про Україну
Та він навіть мову знає дуже погано. Не здатен вивчити (шаман - йому наче не 60+  ) ЛАД, це ж він для вас пише, щоб було зрозуміло  а то дійсно здається, ви не зажди розумієте, про що я пишу - схоже інколи треба дублювати російською 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 824 раз.
- Подякували: 1759 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 30 сер, 2025 14:14
ЛАД написав: fox767676 написав: pesikot написав:чувак ти взагалі до України маєш опосоредковане відношення шкільну програму з української історії\літератури ти точно не проходив В мене споживання українського контенту десь 30% від загального, але навіть цей обсяг в 30 разів більше за того, що ти знаєш про Україну
Та він навіть мову знає дуже погано. Не здатен вивчити (шаман - йому наче не 60+  )
Парторг, ти пробив мимо ... )) Я - не Shaman Я - pesikot ) Мову вивчити не здатен ти. Тобі подарувати набір ком ? ) PS. Перехід на особистості, без пояснення своєї позиції, означає, що у тебе немає аргументів, окрім - лозунгів, шаблонів, нарративів та брехні )
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 30 сер, 2025 14:17, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 30 сер, 2025 14:16
Faceless написав:ЛАД написав: Faceless написав:........... А при вдалій інформполітиці це має отримати вайб ще й ганебного й принизливого
Остальное верно, но с последним категорически не согласен. И вы правы, с таким усердием да с матом боролись бы.
Не здивований вашій реакції  Але думаю і ви то очікували від мене
Это да. Но вы никак не хотите понять, что вы работаете на раскол общества. В 2014 это закончилось плохо. Чисто большевистский подход: "Железной рукой приведём человечество к счастью!"
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 30 сер, 2025 14:17
Shaman написав:а що пишуть, коли "извилина" лише після фуражки з'являється? 
Пишуть що заслужена людина має отримувати Спеціальну пенсію.
-
UA
-
-
- Подякував: 1887 раз.
- Подякували: 2378 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Суб 30 сер, 2025 14:20
pesikot написав:Я - не Shaman Я - pesikot )
Добре, в паспорті відповідні зміни відображені?
-
UA
-
-
- Подякував: 1887 раз.
- Подякували: 2378 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
Додано: Суб 30 сер, 2025 14:21
_hunter написав:......... Есть у меня коллега - жена со словами "ну его нафиг" где-то вначале конфликта укатила на Юга, оставив детей. И где-то с тех пор он только недавно смог развод через суд получить... Алгоритм же... Ну, формально он какой-то есть. Но, во первых, на каждом этапе прямо говорят ДАЙ. Во-вторых - везде футболят.
В-третьих, все эти процессы в судах тянутся долго, одним заседанием никогда не ограничивается. Особенно, при наличии детей и, особенно, при отсутствии согласия между родителями.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 30 сер, 2025 14:22
ЛАД написав: Faceless написав:Не здивований вашій реакції  Але думаю і ви то очікували від мене
Это да. Но вы никак не хотите понять, что вы работаете на раскол общества.
Раскол общества поддерживаешь именно ты Своими дописами о том, что "нужно агрессору сделать предложение", российский язык нужно поддерживать, российская культура ... Ты в курсе, что с 1.09 в ДНР и ЛНР невожможно обучение на украинском языке, даже если родители учеников захотят такое обучение ? Явно в курсе То есть, на оккупированых территориях - украинский язык уничтожают, а на территории Украины - ты выступаешь за использование российского языка ? Ничего не жмёт ? Или ... это другое ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2