| 

|   | Sense Bank | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Народний рейтинг банків, що діють в Україні,  на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку

Додано: Пон 01 вер, 2025 15:14 Категории который месяц уже никакущие! ни продуктов, ни аптек - ерунда одна. 

Arien

Повідомлень: 1273З нами з: 09.09.14Подякував: 173 раз.Подякували: 84 раз. 

Профіль

Додано: Пон 01 вер, 2025 16:55 Друзі, підкажіть, якщо в деталях кредитки пише : "загальна заборгованість 10000 , з них у розстрочці - 10002" - це буде рахуватися, що в мене 2 власні гривні на рахунку? Питання важливе, бо пообіцяли акцію, але оплата повинна бути 100% з кредитних коштів. От тепер і думаю, дівати кудись ті 2 гривні, чи вони ролі не зіграють, бо кредитка ж все одно в мінусі.Чи мінус по розстрочкам - це окремо, а мінус по картці (а в мене тоді виходить плюс) - то окремо? 

1finanсier

Повідомлень: 1085З нами з: 02.09.19Подякував: 378 раз.Подякували: 71 раз. 

Профіль

Додано: Пон 01 вер, 2025 17:14 

Arien написав: Категории который месяц уже никакущие ! ни продуктов, ни аптек - ерунда одна.
 Саме так.  Буду згортати з ними співробітництво.  Ліміти нікудишні. Для преміальності  є інший банк.  В цій мушлі мʼяса більше нема Хоча я в окремі місяці тільки на касі  катаю її на 50-60 тис грн 

Hotab

Повідомлень: 16986З нами з: 15.02.09Подякував: 398 раз.Подякували: 2528 раз. 

Профіль

5

4

4

Додано: Пон 01 вер, 2025 17:47 

Arien Та байдуже -які категорії, все одно більше 500грн не можна  кешбеку - воно не варте взагалі 

gruzdevvov

Повідомлень: 4З нами з: 05.10.20Подякував: 0 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: Пон 01 вер, 2025 17:54 

1finanсier написав: Друзі, підкажіть, якщо в деталях кредитки пише : "загальна заборгованість 10000 , з них у розстрочці - 10002" - це буде рахуватися, що в мене 2 власні гривні на рахунку? Питання важливе, бо пообіцяли акцію, але оплата повинна бути 100% з кредитних коштів. От тепер і думаю, дівати кудись ті 2 гривні, чи вони ролі не зіграють, бо кредитка ж все одно в мінусі.Чи мінус по розстрочкам - це окремо, а мінус по картці (а в мене тоді виходить плюс) - то окремо?
 2 гривні на мобільний зв'язок і...? 

alibob

Повідомлень: 741З нами з: 31.01.18Подякував: 169 раз.Подякували: 84 раз. 

Профіль

1

Додано: Пон 01 вер, 2025 18:56 

1finanсier написав: Друзі, підкажіть, якщо в деталях кредитки пише : "загальна заборгованість 10000 , з них у розстрочці - 10002" - це буде рахуватися, що в мене 2 власні гривні на рахунку? Питання важливе, бо пообіцяли акцію, але оплата повинна бути 100% з кредитних коштів. От тепер і думаю, дівати кудись ті 2 гривні, чи вони ролі не зіграють, бо кредитка ж все одно в мінусі.Чи мінус по розстрочкам - це окремо, а мінус по картці (а в мене тоді виходить плюс) - то окремо?
 При наявності власних коштів на рахунку — акція не спрацює, оскільки покупка буде не 100% за кредитні кошти 😔 Якщо потрібно детальніше переглянути стан рахунку, то напишіть нам в особисті — перевірю 👌🏻 З повагою, Володимир 💎 

Sense Bank

Представник банку Повідомлень: 13206З нами з: 18.02.13Подякував: 185 раз.Подякували: 1432 раз. 

Профіль

2

2

2

Додано: Пон 01 вер, 2025 19:14 

Sense Bank написав:  1finanсier написав: Друзі, підкажіть, якщо в деталях кредитки пише : "загальна заборгованість 10000 , з них у розстрочці - 10002" - це буде рахуватися, що в мене 2 власні гривні на рахунку? Питання важливе, бо пообіцяли акцію, але оплата повинна бути 100% з кредитних коштів. От тепер і думаю, дівати кудись ті 2 гривні, чи вони ролі не зіграють, бо кредитка ж все одно в мінусі.Чи мінус по розстрочкам - це окремо, а мінус по картці (а в мене тоді виходить плюс) - то окремо?
 При наявності власних коштів на рахунку — акція не спрацює, оскільки покупка буде не 100% за кредитні кошти 😔 Якщо потрібно детальніше переглянути стан рахунку, то напишіть нам в особисті — перевірю 👌🏻 З повагою, Володимир 💎
 Дякую, вирішив за порадою форумчанина просто спочатку купити якийсь дріб'язок ) 

1finanсier

Повідомлень: 1085З нами з: 02.09.19Подякував: 378 раз.Подякували: 71 раз. 

Профіль

Додано: Пон 01 вер, 2025 19:20  1finanсier написав: Дякую, вирішив за порадою форумчанина просто спочатку купити якийсь дріб'язок )
 Но если не дождаться проведения этой покупки по счёту, то не факт, что Алка это сделает до проведения покупки в рассрочку    Я бы воспользовался тем, что теперь даже Red разрешает на шару переводить свои деньги и убирал их переводом. 

moveton

Повідомлень: 6112З нами з: 23.03.18Подякував: 79 раз.Подякували: 754 раз. 

Профіль

3

7

Додано: Пон 01 вер, 2025 21:39  1finanсier написав: Дякую, вирішив за порадою форумчанина просто спочатку купити якийсь дріб'язок )
 Бистріше за все проведеться покупка через банери  самого Сенса, наприклад, комуналка, мабіла, інет. І прям у квиташці ви побачите, коли ж таки була проводка по рахунку 

Amethyst

Фінансовий гуру Finance.ua Повідомлень: 6749З нами з: 05.05.21Подякував: 518 раз.Подякували: 1339 раз. 

Профіль

5

1

1

12

Додано: Пон 01 вер, 2025 22:55 

Hotab написав:  Arien написав: Категории который месяц уже никакущие ! ни продуктов, ни аптек - ерунда одна.
 Саме так.  Буду згортати з ними співробітництво.  Ліміти нікудишні. Для преміальності  є інший банк.  В цій мушлі мʼяса більше нема Хоча я в окремі місяці тільки на касі  катаю її на 50-60 тис грн
 куди б втікли? 

24589

Повідомлень: 255З нами з: 08.06.23Подякував: 0 раз.Подякували: 25 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей 
      Модератори:
      Ірина_ , ShtormK , Модератор 

| Схожі теми |  

| 
         | 1262 | 325486 | П'ят 31 жов, 2025 22:35nord
 |  
      | 
         | 16 | 31245 |  |  | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів

Найкращі відповіді за минулий тиждень |