Шаман, к вопросу: "В Польше не говорят об опасности, т.к. там нет русского языка".
Польша, 2 сентября (Рейтер) - Польша подписала контракт стоимостью 5,8 млрд злотых (1,6 млрд долларов США) с консорциумом PGZ-Narew на поставку 46 пассивных радаров локации для систем ПВО и ПРО малой дальности, сообщил во вторник министр обороны Польши. Польша тратит большие средства на оборону из-за того, что, по ее словам, она считает возросшей угрозой со стороны России, и планирует потратить 4,8% валового внутреннего продукта (ВВП) на оборону в 2026 году.
Banderlog написав: 2/3 життя готувався, робив за копійки... і зараз наступив момент коли за його уміння платять...
Істина посередині. Не за копійки, але й не за великі гроші. Тому кумедно виходить: одні тмцяють, що за копійки; другі голосять, як ото Василь, про кисельні береги. Ну дійсно... Це треш.
По друге і головне: в мене є чим займатися. І вибору нема. Тому й право на відстрочку.
В третє: якщо б я отак переймався грошима, зароблянням грошей, то ... пішов би туди, де заробляють гроші, як мета. І у вільний час не цікавився цікавими для мене речами, а займався зароблянням грошей.
Про смаки не спорять. Хоча отой раб капіталу, що відпочиває отак...
І коли це з мого боку було про "офігенного спеціаліста"-то?
не бачив як він відпочиває, я відпочиваю на пасіці) років 10 тому зустрічав на фінансових форумах дядька, що увлєчонно писав як купляв плавлені сирки по акціях, тут в нас теж присутні неелої, прихильники піших прогулок лісом а ще є мєчтатєлі про філіпінок.) Кожен др-че, так як хоче)
це з мого боку, про офігенного спеціаліста. без підколів. Дефіцит людей в армії. І взагалі зараз час полковників.
Україна, ймовірно, вперше вдарила "Фламінго" по російській цілі Заявлені потужності ракети "Фламінго" - дальність у три тисячі кілометрів та бойова частина вагою понад тонну - було би легше оцінити, якби вона пролетіла більшу відстань.
якась будівля погранців та декілька катерів на узбережжі на відстані до 200 км від фронту, які можна було ушкодити і з магура - це і є "успішно-потужний успіх" трьох рожевих ракет з бч тонна+ і дальністю 3000 км?
Banderlog написав:ладно, просто перерахувати пенсію.
Без всякого подвоха, интересно за счет каких составляющих ? Допустим выслуга лет увеличится - несколько процентов в расчет добавится. Но как бы есть планка - не более 70% ? Вроде всякие боевые расценивают как разовые выплаты и в расчет не идут ? Есть у вас жизненные примеры с военпенсами, которым сделали новый расчет и сумма значительно увеличилась ?
PS Хотя надо было мне заглянуть в закон. Возможно планка для фронтовиков поднята выше 70%.
Востаннє редагувалось tumos в Вів 02 вер, 2025 21:47, всього редагувалось 1 раз.
Україна, ймовірно, вперше вдарила "Фламінго" по російській цілі Заявлені потужності ракети "Фламінго" - дальність у три тисячі кілометрів та бойова частина вагою понад тонну - було би легше оцінити, якби вона пролетіла більшу відстань.
якась будівля погранців та декілька катерів на узбережжі на відстані до 200 км від фронту, які можна було ушкодити і з магура - це і є "успішно-потужний успіх" трьох рожевих ракет з бч тонна+ і дальністю 3000 км?
Banderlog написав: Дефіцит людей в армії. І взагалі зараз час полковників.
Тому не маю сумнівів, що старому перцю всунуть найскладнішу посаду (з морем матеріальної відповідальності або-та ще й особового складу; постійними перевірками-контролем та звітністю), на яку молоді та амбітні ні за що не йдуть. Навіть на підвищення. І якщо не вистачить здоров'я тягнути її нескінченно (наче тобі 25 років), то ітог буде, як у Фрііза. Бо забити болт, як інші, оте виховання не дозволить.
Про казки, що хтось буде перейматися над ефективністю використання по спеціальності -- з цим не до мене. Реал я знаю чудово. Прикладів вище даху. Зараз час молодих зубастих та...(((
Ведь, хотя основное внимание уделялось USAID, мы не должны забывать об общем контексте судьбы международной помощи. Так, например, Европа уже начала сокращать свои средства, выделенные на помощь. Франция, например, сокращает свой бюджет на помощь на 18%. Германия — на 10,7%. В прошлом году, 2024, уже наблюдается спад, на 7,1% в объёме международной помощи. В этом году мы наблюдаем 17%. Таким образом, наблюдается глобальное сокращение международной помощи. И внезапное падение в одночасье — шокирующий эффект. ......Богатые развитые страны переживают кризисы разной степени тяжести: миграция, популизм, кризис стоимости жизни, кризис дефицита. Сейчас, как никогда ранее, мне совершенно ясно, что внутренние и международные проблемы переплетаются.
Там есть фраза для наших мечтателей, рассуждающих о "международном праве", "ХХ1 веке" и пр.
если вы просите меня найти сквозную линию во всем этом — от Венесуэлы до Гаити, от Сахеля до Африканского Рога и Мьянмы, трудно игнорировать власть — и политику, местную, национальную, региональную, лежащую в основе всех этих конфликтов. И территориальный захват сейчас тоже снова в моде. Так что, я думаю, это еще одна тенденция, которую мы наблюдаем. И что барьеры, которые часто определяли то, как государства взаимодействуют друг с другом, тоже находятся на грани краха.