Ой+ 
Мені персмен втулила АТБ на 200к ліміту. Поюзав і закрив . Треба було облігації купити? Я якось не вникну ніяк як воно працює (не займався вивченням) , який там профіт купити облігації на кредитні.

| 
 | 
 | 
| 
  Додано: Сер 03 вер, 2025 09:23 Re: Sense BankТепер самі банкіри тягнуть в облігації, але справа в тому, що одними КЛ тяжко обійтись, враховуючи тривалість грейсу. Але якщо купив наперед, з погашеннями через певні періоди, то можна, наприклад, зараз купити реально лютневий "Токмак", якщо маєш "Керч" чи свої на депо, то і погасиш. Раніше якось краще стикувалось і можна було прикинути так графік, щоб максимально скористатись КЛ, а зараз у жовтні і далі кредитні навряд чи задію.  Додано: Сер 03 вер, 2025 11:29 Re: Sense BankДоброго дня. Скажіть, розстрочки протягом 3 місяців по 0,01 % все ще актуальні, чи ця дія вже закінчилася?  Додано: Чет 04 вер, 2025 19:13 Доброго вечора. Може офпред пояснить. Подали документи на збільшення ліміту на перекази до 500к, дали 450к чомусь, але то таке. Прийшла смс, що ліміт діє з сьогоднішнього дня всього до 01.10.25, тобто менше місяця. Чому так, ми повинні кожного місяця йти до банку на поклон чи як?  Додано: Чет 04 вер, 2025 19:33 Добрий вечір! Ліміт збільшується на певний період, що залежить від наданих вами документів, а також виду ваших доходів. Після повторної подачі документів банк може змінити ліміт на більший період, але це залежить знову ж таки від виду доходів, а також графіку їх отримання👌🏻 Після 01.10.25 розмір ліміту повернеться до стандартного значення, тому якщо ви бажаєте знову збільшити його, то потрібно буде звернутись до банку повторно. З повагою, Володимир 💎 
  Додано: П'ят 05 вер, 2025 07:56 Сьогодні Sense Bank списав 50 грн за користування пакетом White. Залишок коштів на рахунках (Мої кошти) - більше 260 000 грн. І як це розуміти? Я купляв валютні ОВДП ( долари, євро) з рахунків Сенсу у додатку Сенсу. Вважав, що вони рахуватимуться у необхідний ліміт (до речі, нагадайте, скільки треба по White - 50000 грн, так?) А виходить, що ОВДП не рахуються, хоч лежать на обліку у Сенс! Я вже мовчу про гривневі ОВДП, які куплялись через Дію. То скажіть прямо, що ви намахуєте клієнтів на рівному місці, пропонуючи придбавати ОВДП і не рахуючи їх. Дрібні кишенькові злодюжки.  Додано: П'ят 05 вер, 2025 08:02 Кошти від ОВДП надходять на рахунки Мінфіну і він ними користується. СЕНС лише обліковує операції. На відміну від депозиту, коли кошти дійсно є на рахунках банку і він ними користується. Цеж ази користування ОВДП, які ви в першому класі не вивчили, а тепер обвинувачуєте банк, який у випадку ОВДП є лише фінансовим брокером і ніким чином не користується вашими коштами. 

Зараз переглядають цей форум: kostya77 і 2 гостей Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор 
 | 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||