|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 07 вер, 2025 13:24
Хомякоид написав: Вікна це ні про що. З нерухомістю затик. Майже ніхто нічого не купує.
А як в такій ситуаціі купувати? І комерційна -все більше обяв що здають. Орендарів немає
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 вер, 2025 13:26
о, ще один знавець київського ринка нерухомості зʼявився)
мабуть думає що про його минулий факап вже всі забули)
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2736 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 вер, 2025 13:27
«орендарів немає» бггг бл, знавці, як же ви задовбали своїми маразматичними висерами
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 вер, 2025 13:49
kingkongovets написав:о, ще один знавець київського ринка нерухомості зʼявився) мабуть думає що про його минулий факап вже всі забули)
Це ти про свої неперевірені дані про трьоху в Діброві по 80 тис. ? Добре памятаємо цю так звану аналітику.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3116 раз.
- Подякували: 447 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 вер, 2025 13:53
Хомякоид написав: kingkongovets написав:о, ще один знавець київського ринка нерухомості зʼявився) мабуть думає що про його минулий факап вже всі забули)
Це ти про свої неперевірені дані про трьоху в Діброві по 80 тис. ? Добре памятаємо цю так звану аналітику.
це я про те як ти обісрався зі своїм «ціни з травня впали на 20% а потім ще на 50%», гомякоїд) і не соромно ж знову голову тут після цього піднімати)
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 вер, 2025 14:06
kingkongovets написав:Хомякоид написав: kingkongovets написав:о, ще один знавець київського ринка нерухомості зʼявився) мабуть думає що про його минулий факап вже всі забули)
це я про те як ти обісрався зі своїм «ціни з травня впали на 20% а потім ще на 50%», гомякоїд) і не соромно ж знову голову тут після цього піднімати)
Я приводив ці дані Падіння продажів в червні в порівняні з травнем 28%. На першій хвилині. Або приводь дані де я писав про ціни впали на 20% а потім ще на 50% або будеш подвійним балаболом враховуючи трьоху в Діброві за 80 тис.
-
Хомякоид
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 вер, 2025 14:13
Хомякоид написав: Вікна це ні про що. З нерухомістю затик. Майже ніхто нічого не купує.
Та хз, про що чи ні. Скільки ці вичурні вікна замінити разом з демонтажем і вивозом? 2-3 вікна в 1 кує влізе? Правда щось там компенсують, є програма
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2486 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 07 вер, 2025 14:13
з трьохою в діброві була звичайна технічна помилка до того ж не моя і всі притомні люди це одразу зрозуміли і про це написали
а ти тицьнув висер якогось тупорилого рила і навіть не зрозумівши про що йде мова бо просто не встиг ще до кінця його дослухати зробив висновок з клікбейтного заголовка і вирішив що мова йде про ціни, а після того як про це знову ж тут написали одразу зник і ось тільки зараз знов прорізався зі своїми тупорилими висновками
я б тобі порадив краще не ганьбитись, але такий говнарь як ти про гідність і сором не має жодного уявлення, тому просто згинь і не зайобуй
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 вер, 2025 14:18
kingkongovets написав:з трьохою в діброві була звичайна технічна помилка до того ж не моя і всі притомні люди це одразу зрозуміли і про це написали а ти тицьнув висер якогось тупорилого рила і навіть не зрозумівши про що йде мова бо просто не встиг ще до кінця його дослухати зробив висновок з клікбейтного заголовка і вирішив що мова йде про ціни, а після того як про це знову ж тут написали одразу зник і ось тільки зараз знов прорізався зі своїми тупорилими висновками я б тобі порадив краще не ганьбитись, але такий говнарь як ти про гідність і сором не має жодного уявлення, тому просто згинь і не зайобуй
Чи можна вас попросити без висирів та говнярів? Ми ж культурні та інтелігентні люди !
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 вер, 2025 14:45
kingkongovets написав:з трьохою в діброві була звичайна технічна помилка до того ж не моя і всі притомні люди це одразу зрозуміли і про це написали а ти тицьнув висер якогось тупорилого рила і навіть не зрозумівши про що йде мова бо просто не встиг ще до кінця його дослухати зробив висновок з клікбейтного заголовка і вирішив що мова йде про ціни, а після того як про це знову ж тут написали одразу зник і ось тільки зараз знов прорізався зі своїми тупорилими висновками я б тобі порадив краще не ганьбитись, але такий говнарь як ти про гідність і сором не має жодного уявлення, тому просто згинь і не зайобуй
В мене немає часу і бажання сидіти тут цілодобово. Я написав про падіння продажів посилаючись на дані АН. Ти навіть не можеш правильно запамятати що писали тут інші, і приписуєш мені падіння 20 % і 50 % відсотків про що я не говорив. Так що запамятовуй що інші пищуть щоб не сидіти в калюжі і не пускати бульки. І перевіряй надалі інфо хоч по диагоналі шоб не писати тут маячню про квартири в Діброві за 80 тис.
-
Хомякоид
-
-
-
-
Профіль
-
-
1