Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
з трьохою в діброві була звичайна технічна помилка до того ж не моя і всі притомні люди це одразу зрозуміли і про це написали
а ти тицьнув висер якогось тупорилого рила і навіть не зрозумівши про що йде мова бо просто не встиг ще до кінця його дослухати зробив висновок з клікбейтного заголовка і вирішив що мова йде про ціни, а після того як про це знову ж тут написали одразу зник і ось тільки зараз знов прорізався зі своїми тупорилими висновками
я б тобі порадив краще не ганьбитись, але такий говнарь як ти про гідність і сором не має жодного уявлення, тому просто згинь і не зайобуй
kingkongovets написав:з трьохою в діброві була звичайна технічна помилка до того ж не моя і всі притомні люди це одразу зрозуміли і про це написали
а ти тицьнув висер якогось тупорилого рила і навіть не зрозумівши про що йде мова бо просто не встиг ще до кінця його дослухати зробив висновок з клікбейтного заголовка і вирішив що мова йде про ціни, а після того як про це знову ж тут написали одразу зник і ось тільки зараз знов прорізався зі своїми тупорилими висновками
я б тобі порадив краще не ганьбитись, але такий говнарь як ти про гідність і сором не має жодного уявлення, тому просто згинь і не зайобуй
Чи можна вас попросити без висирів та говнярів? Ми ж культурні та інтелігентні люди !
kingkongovets написав:з трьохою в діброві була звичайна технічна помилка до того ж не моя і всі притомні люди це одразу зрозуміли і про це написали
В мене немає часу і бажання сидіти тут цілодобово. Я написав про падіння продажів посилаючись на дані АН.
Ти навіть не можеш правильно запамятати що писали тут інші, і приписуєш мені падіння 20 % і 50 % відсотків про що я не говорив.
Так що запамятовуй що інші пищуть щоб не сидіти в калюжі і не пускати бульки. І перевіряй надалі інфо хоч по диагоналі шоб не писати тут маячню про квартири в Діброві за 80 тис.
Hotab написав:Та хз, про що чи ні. Скільки ці вичурні вікна замінити разом з демонтажем і вивозом? 2-3 вікна в 1 кує влізе? Правда щось там компенсують, є програма
По цінам - бачу що ціни падають, я колись дивився Нивки Парк 2к - так от ціни на піку ковіда коштували 135 000 ує Зараз та сама коштує 108 000 ує, і думаю ще буде щедрий торг, так як квартира роками не продається. https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/zhk- ... YrrPc.html
По цінам - бачу що ціни падають, я колись дивився Нивки Парк 2к - так от ціни на піку ковіда коштували 135 000 ує
Не знаю за ковідні ціни, але близько року тому дивився в Нивки парк 3к десь 85+- метрів, просили 118 наче. По є-осел-я. Якось тоді все не склалось, я раптом поїхав, не вистачило часу. Ну і на краще.
По цінам - бачу що ціни падають, я колись дивився Нивки Парк 2к - так от ціни на піку ковіда коштували 135 000 ує
Не знаю за ковідні ціни, але близько року тому дивився в Нивки парк 3к десь 85+- метрів, просили 118 наче. По є-осел-я. Якось тоді все не склалось, я раптом поїхав, не вистачило часу. Ну і на краще.