Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1505915060150611506215063 ... 15069>
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 23:41

*Ці питання регулює закон «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб».

«Деякі інші особи», про які йдеться у документі, — це представники:

органів внутрішніх справ,
Нацполіції,
НАБУ,
Служби судової охорони,
Державної служби спецзв’язку та захисту інформації,
підрозділів цивільного захисту,
податкової міліції,
Бюро економічної безпеки,
Державної кримінально-виконавчої служби.*
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 23:43

За даними Corri della Serra, Кулеба нібито заявив, що "ніколи не думав, що доведеться втікати з моєї країни, як злодію вночі". Як стверджує газета, ексміністр також заявив, що його "хочуть покарати за критичні заяви", а в Україні "все ще існує стара радянська ментальність, яка автоматично ототожнює критику з ворожістю до держави".
"Я нічого не маю проти захисту держави. Я теж хочу перемоги над російським агресором. Але цей указ створений спеціально для того, щоб заблокувати мене й кількох інших", – передає слова Кулеби медіа.

Джерело: https://censor.net/ua/n3572980
sergey_stasyuk555

Подякував: 37 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 23:47

detroytred написав:*Ці питання регулює закон «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб».

«Деякі інші особи», про які йдеться у документі, — це представники:

органів внутрішніх справ,
Нацполіції,
НАБУ,
Служби судової охорони,
Державної служби спецзв’язку та захисту інформації,
підрозділів цивільного захисту,
податкової міліції,
Бюро економічної безпеки,
Державної кримінально-виконавчої служби.*

Нє, да то ясно, що там в цих 160тис далеко не лише ЗСУ-ні.

Питання в категоріях … ШІ десь нарив пояснення , що 104 , то ті хто не втратили виплати пенсії при мобілізації, а оті 15+ тисяч призупинили її отримання, повторно призвавшись. Тому так їх розділили.
Мені не здається це переконливим. Оті десятки пілотів, яких я знаю повернулись зі мною після вже 24.02.22 і досі ще служать , вони отримують і пенсію також.

Тут можливо міг би tumos щось прояснити, але він тут нечастий гість.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 08 вер, 2025 23:51, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2485 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 23:47

sergey_stasyuk555
чому в тексті "як"?
чому він із одноменною лопатою не турбує незламників що не в теплік відсвічує ?
flyman

Подякував: 1609 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 08 вер, 2025 23:55

Hotab написав:Нє, да то ясно, що там в цих 160тис далеко не лише ЗСУ-ні.

Питання в категоріях … ШІ десь нарив пояснення , що 104 , то ті хто не втратили виплати пенсії при мобілізації, а оті 15+ тисяч призупинили її отримання, повторно призвавшись. Тому так їх розділили.
Мені не здається це переконливим. Оті десятки пілотів, яких я знаю повернулись зі мною після вже 24.02.22 і досі ще служать , вони отримують і пенсію також.

Та отож.
Отримують, як і раніше пенсію
незалежно від повторного призову після звільнення (на пенсію).
Грошове забезпечення + пенсію.

А 104 (мобілізовані або добровольці) -- це якась помилка.
Тільки добровольців тільки по авіаційному напрямку точно значно більше сотні буде.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 вер, 2025 00:24

detroytred написав:
  Hotab написав:Нє, да то ясно, що там в цих 160тис далеко не лише ЗСУ-ні.

Та отож.
Отримують, як і раніше пенсію
незалежно від повторного призову після звільнення (на пенсію).
Грошове забезпечення + пенсію.

Тобто "сортовість" не лише при мобілізації, але і при оплаті впенсам які "15 544 продовжують службу у війську" :evil:
Для мобілізованих цивільних десь з 2015 основним доходом була компенсація в розмірі середньомісячної зарплати, щоправда по традиції там все було через задній прохід, і держава замість того щоб її виплачувати самостійно - зобов"язувала це робити колишніх роботодавців. Восени 2022-го коли з"ясувалось що чимало мобілізованих це люмпени-бюджетники і державі теж доводиться платити - її відмінили. Але виявляється не для всіх...

А 104 (мобілізовані або добровольці) -- це якась помилка.

- це офіційні дані опубліковані на веб-сайті телемарафону із посиланням на ПФУ
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 вер, 2025 00:37

candle645
Восени 2022-го коли з"ясувалось що чимало мобілізованих це люмпени-бюджетники і державі теж доводиться платити - її відмінили. Але виявляється не для всіх...

Зарплата де він працював до мобілізації по війні не зберігається ні за ким, ні для екс-військовим, ні для цивільних.
Пенсія, якщо вона була зароблена і виплачувалась, залишається виплачуватись для всіх, як цивільних, так і для екс-військових.
Рівні умови.
Hotab

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Вів 09 вер, 2025 00:54

candle645

щоб зрозуміти що мова йшла не про зарплату, а про компенсацію

Тобто у когось з цивільних забрали «компенсацію» , якої у військових і не було ніколи, то це сортовість військових? :D
Ти там в штаті бригади на рядовій посаді вже зовсім деградував?))

99% цивільних ні в 40, ні в 45, ні навіть 55+ ніякої пенсії не отримують.

А твоя дружина ж буде отримувати в 44 :D . Бач як гарно!! :lol:

А ще раніше йдуть
• освітяни з великим педагогічним стажем,
• медичні працівники,
• працівники культури, соціальної сфери, якщо робота пов’язана зі шкідливими або виснажливими умовами.
Hotab

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Вів 09 вер, 2025 01:08

Hotab написав: Оті десятки пілотів, яких я знаю повернулись зі мною після вже 24.02.22 і досі ще служать , вони отримують і пенсію також.

Тут можливо міг би tumos щось прояснити, але він тут нечастий гість.

Посмотрел закон. Как бы есть право на получение пенсии служащим. Ч. 2 ст. 2

Пенсіонерам із числа військовослужбовців та осіб, які отримують пенсію за цим Законом, у разі призову їх на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період або прийняття за контрактом на військову службу чи службу цивільного захисту, в тому числі шляхом укладення нового контракту на проходження військової служби, служби цивільного захисту, до Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, органів та підрозділів цивільного захисту під час дії особливого періоду на строк до його закінчення або до дня фактичного звільнення виплата пенсій не припиняється. Після звільнення із служби таких осіб виплата їм пенсій здійснюється з урахуванням додаткової вислуги років від часу призову їх на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період або повторного прийняття їх на службу за контрактом, у тому числі шляхом укладення нового контракту на проходження військової служби, служби цивільного захисту до дня фактичного звільнення. Якщо новий розмір пенсії цих осіб буде меншим за розмір, який вони отримували до призову або повторного прийняття їх на службу, виплата їм пенсій здійснюється у розмірі, який вони отримували до призову або прийняття на службу в особливий період.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 вер, 2025 01:13

sergey_stasyuk555
Де протиріччя? Не в 63, а в 55 . Раніше?
Військовому необхідно 25 календарів відслужити. Вчителю 30 відвчити
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 09 вер, 2025 01:15, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Профіль

4
4
3
  #<1 ... 1505915060150611506215063 ... 15069>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти