«Працівникам ТЦК треба підняти зарплату. Вона має бути на рівні НАБУ, ДБР і прокуратури, це дозволить уникати корупційних схем та скандалів». - нардеп Федієнко
Наші нардепи школу половина не закінчили, звідси такі тупорилі ідеї. Зазвичай за роботу платять - складність виконання роботи, навченність, освіта. Звідси виходить що у робітників ТЦК робота легша ніж в вантажників АТБ - бо не треба напружуватись, освіти не треба, КПІ маленький (4 авто з 10 робітниками ТЦК + екіпаж поліції) ловлять одного якогось захудалого гречкосія.
Це ж трохи не та заборона. Заборонили в кабельних мережах. Ніхто вам не забороняє мати «тарілку» і дивитись що хочете. І дійсно багато хто дивиться. А там саме це і заборонили.
Думаю наступний етап - заборонять старлінк. Щоб дивились лише те,,що провайдер вже відфільтрував. А не інагентів всяких
Заборона не та, но логика та же. VPN они, вроде, уже запретили. Не знаю, правда, как это можно реализовать практически. Как проконтролировать?
Використання VPN видно навіть адмінам нашого форуму. Думаю провайдер теж бачить і може «сообщіть куда нада». Тарілки «неправильного оператора» теж буде видно з вулиці. У нас і близько не така політика)
«Працівникам ТЦК треба підняти зарплату. Вона має бути на рівні НАБУ, ДБР і прокуратури, це дозволить уникати корупційних схем та скандалів». - нардеп Федієнко
поспиваються
Знесли паркан старости села: на Рівненщині працівники ТЦК напідпитку спричинили ДТП Алкотестер показав 2,49 проміле алкоголю в крові одного з військових. Громада забере позовну заяву, оскільки ОТЦК пообіцяв нібито відшкодувати усі збитки.
Швеція вже спрямовує допомогу, а Нідерланди надають комплекси Patriot, кошти проти БпЛА та 300 військових. Також допоможуть: Чехія, Британія, Франція, Німеччина, Італія, Фінляндія та країни Балтії.
У зв’язку з сьогоднішньою атакою на Польщу президент США Трамп просто зараз відправляє до Польщі, Німеччини та інших країн ЄС важку техніку та близько 250 тис. військових.
Використання VPN видно навіть адмінам нашого форуму. Думаю провайдер теж бачить і може «сообщіть куда нада». Тарілки «неправильного оператора» теж буде видно з вулиці. У нас і близько не така політика)
Не в "тарілці", а каналах супитника які приймаються і можливостях тюнера.
Можна поставити "тарілку правильного оператора", а тюнер залишить "неправильний" і приймати "неправильні канали"
Щоб змити позор, і очистити репутацію ЗСУ , назвемо їх не «військовими» , а «мобілізованими цивільними» ( по Кенделу). 😅
"мобілізовані цивільні" закінчуються, росте питома вага "бусифікованих цивільних". Особливі ознаки: відбиті нирки, стан здоровя на рівні Сороса-старшого, в 2,5 рази старші за переодітих бурятів, мотивація а-ля "дасть бог завтра вже не прокинусь".
Швеція вже спрямовує допомогу, а Нідерланди надають комплекси Patriot, кошти проти БпЛА та 300 військових. Також допоможуть: Чехія, Британія, Франція, Німеччина, Італія, Фінляндія та країни Балтії.
У зв’язку з сьогоднішньою атакою на Польщу президент США Трамп просто зараз відправляє до Польщі, Німеччини та інших країн ЄС важку техніку та близько 250 тис. військових.