Бетон написав:вы вообще в кусре, что в днепропетровской области эвакуации перманентно? село за селом. и нигде никто об этом не говорит. только люди снимают ролики как покидают свои дома
Тоже самое ты писал год назад, мол, всё пропало, Покровск скоро упадет ...
Shaman написав:...... а війну очікують, що гаряча фаза припиниться скоро - тому це рішення особливо ні на що не впливає. ......
Скоро - это год-два? - зачем, в таком случае спешить? - три года в стране посидели - еще 2 без проблем просидят. Особенно если "це рішення особливо ні на що не впливає".
ти ж не зміг просідити
краще скажи, а в чому раптом реальна проблема? чого всі кипіш підняли?
Так мне и не 22...
Я ж тебе только сегодня говорил "а в чому раптом": нелогичные/хаотичные действия - часто являются симптомами серьезных проблем...
Анекдот про НР, который и по колесам стучал и дверь открывал/закрывал знаешь же?
jump написав:У 2025 році вступників в Україні вистачило на половину місць у вишах
Кількість місць на бакалаврат у закладах вищої освіти в Україні перевищує реальну кількість студентів. Зокрема цьогоріч виші готові були прийняти 429 тисяч абітурієнтів, тоді як заяви на вступ подали лише близько 200 тисяч осіб.
Shaman написав:.......... звісно, бігунці краще знають, що відбувається всередині країни. перший абзац взагалі незрозуміло про що - зрозуміло лише, що ху.нтер добре знається, як імітувати роботу
Объясните смысл разрешения выезжать до 22 лет. Очень интересно.
питання не за адресою - не я дозволяв
Не вы. Но вы оправдываете/защищаете это решение. Поэтому интересно ваше объяснение. Я его не понимаю, поэтому ничего об этом не пишу.
але оцей весь хайп - всі поїдуть, як на мене - дуже перебільшений. ключове хайп. якась частина людей поїхала, але цифр достовірнихЮ а головне загальних - немає.
Все, конечно, не поедут. Так же, как не выезжали все до 18 лет.
гадаю, знижувати вік мобілізації не будуть, а війну очікують, що гаряча фаза припиниться скоро - тому це рішення особливо ні на що не впливає. чи у вас інша думка?
Польські прикордонники збирали статистику щодо прибуття українських чоловіків з 28 серпня по 3 вересня. Саме за цей час до Польщі вʼїхало близько 10 тисяч українців у віці від 18 до 22 років.
Факт ? Факт
За той же час з Польщі до України через Перемишль виїхало близько 2 тисяч українських чоловіків у віці від 18 до 22 років.
Факт ? Теж факт
Letusrock написав:Але ти звісно визнаєш тільки офіційну пропаганду від ОП (чи комсомолської правди)
Shaman написав:помилка в тому, що не притулилися вчасно. такі, як ви, розповідали про "адиннарот".
закидати закарпатцю про "адиннарот" це така ж тупість та історичне невігластво як дорікати кримчанину що він сумує за часами першої чехословацької республіки))
Ти так хизуешься, що ти закарпатець ... То звідки закарпатець згадав про комсомольську правду ?
Раніше було "не в бровь, а в глаз". Прям закарпатський вислів )
Десь читав що згідно звіту МАГАТЕ(свіжого) на ЗАЕС порушено 6 з 7 пунктів чи умов безпеки. Вибух на ЗАЕС тільки справа часу, хоча може пронесе.
тут же всі такі спеціалісти який вибух? якийсь викид радіоактивних речовин теоретично можливий. а щоб стався вибух - має йти реакція, а там всі реактори заглушені.