_hunter написав:Фарш в том посте - это попадание на полигон, если не ошибаюсь..
то його не можуть забрати віддавати борг батьківщині.
Ну так а я про что? - то, что его уже второй раз посчитали - то уже дело такое. А то, что бешенный принтер хоть "поезд стой! Раз, два!" принять может - так это и так понятно...
ЛАД написав:Нельзя сравнивать Вьетнам и Афган с нами. Совершенно разные войны. Они вели партизанскую войну. И для этого у них были очень подходящие условия - у Вьетнама джунгли, у Афгана горы. У нас война регулярных армий. Если бы они вели такую войну, они проиграли бы достаточно быстро, как произошло в Ираке.
Принципо немає різниці, що саме заважає одному противнику дістати іншого -- гори-джунглі чи безпілотники. Довге логістичне плече (домовленість). Чи ще щось.
В тому-то і різниця, що в Іракє ніщо не заважало.
А швидко в нас не могло закінчитися хоча б, тому що поперти захоплювати 40 млн. країну і такого географічного масштабу угруповуванням (скільки там було орків на початку? - менше 500т.?) це якась авантюра.
Вариант относительно краткосрочности войны в Ираке, согласно поговорки ищак груженный золотом откроет ворота любой крепости, не принимается в расчет ?
Востаннє редагувалось tumos в П'ят 26 вер, 2025 14:52, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:Фарш в том посте - это попадание на полигон, если не ошибаюсь..
то його не можуть забрати віддавати борг батьківщині.
Ну так а я про что? - то, что его уже второй раз посчитали - то уже дело такое. А то, что бешенный принтер хоть "поезд стой! Раз, два!" принять может - так это и так понятно...
"демографічний обов'язок"
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 26 вер, 2025 14:54, всього редагувалось 1 раз.
Як ідеться у повідомленні, через це у Чернігові та Чернігівському районі перебої з електропостачанням. ... За інформацією патрульної поліції Чернігівської області, у зв’язку з відключенням електропостачання в Чернігові тимчасово не працює частина світлофорів. ... Також інформує КП "Чернігівводоканал" про те, що 26 вересня о 13:40 були знеструмлені усі об’єкти підприємства.
ЛАД написав: В общем, согласен. Хотя есть нюансы - низы тоже влияют на формирование системы.
Міняти. Міняти самим можновладцям СВОЇ пріоритети. Самим свої. Хоч старим можновладцям міняти свої, хоч приходити до влади новим можновладцям вже з новими пріоритетами-принципами.
Надо. А вот как этого добиться?
В нього ж про одне і те саме-два різних твердження , в залежності від того хто це те саме пише.. Якщо я пишу Людина сама повинна затрачати зусилля на покращення своєї діяльності(життя) це єралашик який претендує на шнобелівку А якщо він пише Міняти самим можновладцям СВОЇ пріоритети то це істина в останній інстанції і претензія на нобелівку...
Але ж поставне між можновладці і людина знак тотожне... - і все різниці між твердженнями НУЛЬ. Отже тепер розумієте чому я так негативно відношусь до білого шуму який генерує цей популіст?
2 З іншого боку , наш носій спробує закинути мені що і я не правий , коли заявляю що від можновладця залежність простого мешканця заледве - 5%.... І на це я відповім наступне, але знову ж змушений буду використати математичні правила.. Отже питання на логіку Якщо кількість людей які САМОСТІЙНО приніли рішення працювати на власне благо- то чи буде прямий звязок між відсотком людей які прийняли рішення нести власну відповідальність за СВОЄ майбутнє - і відсотком ЧИНОВНИКІВ( можновладців) які приймуть рішення нести відповідальність за майбутнє Держави? Моя відповідь - однакова А Ваша? 3 І ще з одного боку Чим більше населення візьме відповідальності на себе - тим менше відповідальності залишиться у можновладців,а з урахуванням що відсоток правильних можновладців аналогічний відсотку відповідального населення, то ймовірність правильних рішень зросте адже математика , якщо ІКС(відповідальність ) зменшується , а Ігрек (кількість правильних можновладців збільшується , то загальна користь=Ігрек/Ікс буде рости
Hotab написав: то його не можуть забрати віддавати борг батьківщині.
Так я не зрозумів, фарш Флаймана назад прокручується чи ні?
З 28 серпня по 19 вересня 2025 року на українсько-польському кордоні зареєстрували майже 53 тисячі перевірок чоловіків, громадян України, віком 18-22 роки, з яких майже 40 тисяч – на в'їзді до Польщі, а понад 13 тисяч – на виїзді.
З 28 серпня по 19 вересня 2025 року на українсько-польському кордоні зареєстрували майже 53 тисячі перевірок чоловіків, громадян України, віком 18-22 роки, з яких майже 40 тисяч – на в'їзді до Польщі, а понад 13 тисяч – на виїзді.
економіка ридає
Шмигаль у 2023 чітко окреслив функцію України як ресурсного центру для Заходу