|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 27 вер, 2025 22:16
Banderlog написав: Shaman написав:"максим" є в розвинених країнах. з приводу хто виграв, хто програв - ти надто вільно трактуєш історію. власне внаслідок 2СВ й виникло таке явище, як об'єднана Європа. а Німеччина, Франція та Англія пережили розпад своїх імперій, й змогли розвиватися далі 
гітлер обєднав європу. А в наслідок війни частина європи попала під окупацію штататами і нато а інша під варшавський договір.
я розумію, що тебе видає "ушанка и парашют", але не настільки ж... гітлер окупував Європу, а об'єднана Європа створена на зовсім інших принципах. з цієї точки зору для об'єднання набагато більше зробив Наполеон. окупація НАТО - посміявся. як показують сучасні події НАТО було створено саме для того, що й декларували - захист європейських країн від срср/раші. де Голль напевне дуже здивувався, коли йому сказали про окупацію. Німеччину так, трохи окупували - але це наслідки 2СВ. й гадаю скоро ці наслідки будуть передивлятися - новий фюрер з'явився срср так, окупував країни Східної Європи - про що каже, куди всі поспішили в 1991. й зараз НАТО знову виконує функцію захисту від окупації Рашею - Україна на жаль не встигла... а так пиши далі - чим викликаний на вихідних такий нестандартний погляд на історію? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 790 раз.
- Подякували: 1677 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 27 вер, 2025 22:18
Banderlog написав: flyman написав:В більшій частині Євразійського простору і Пн.Африки панують аврамічні релігії. Це базис. Далі йдуть конкуруючі гілки: єврейство, християнство (католицьке/протестанське/ортодоксне), мусульманство (сунітство/шиїтство). Про Індію не скажу з точки зору релігії, так як мало розуміюсь що там. Китай, то вважай, інша планета. Ака тут теперішня "політична кон'юктура"?
ми на одній планеті. більша частина євразійського простору атеїсти.
це про Китай? чи про Індію? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 790 раз.
- Подякували: 1677 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Суб 27 вер, 2025 22:30
Shaman написав: Banderlog написав: flyman написав:В більшій частині Євразійського простору і Пн.Африки панують аврамічні релігії. Це базис. Далі йдуть конкуруючі гілки: єврейство, християнство (католицьке/протестанське/ортодоксне), мусульманство (сунітство/шиїтство). Про Індію не скажу з точки зору релігії, так як мало розуміюсь що там. Китай, то вважай, інша планета. Ака тут теперішня "політична кон'юктура"?
ми на одній планеті. більша частина євразійського простору атеїсти.
це про Китай? чи про Індію? 
У версії Banderlog вигладає, всі хто не УПЦ МП, але не все так однозначно.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1618 раз.
- Подякували: 2869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 27 вер, 2025 22:50
Вітаю шановне панство. Анекдотична ситуація, прийшов подовжувати відсрочку від призиву та отримав несподівано відмову, позачергове влк, недопуску адвоката до себе.... Та тадам... Відправку на службу в ЗСУ... Приймаю вітання, я на службі з тиском 200/100 що зафіксувала влк... Подробиці згодом, якщо цікаво!
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1086 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 27 вер, 2025 22:56
Slon_Nosov Приймаю вітання, я на службі з тиском 200/100 що зафіксувала влк...
Доброго дня. І це ви з таким тиском гасали по Києву «трохи швидше ніж дозволено» і критикували , що я з Варшавського до Шулявки їхав надто довго? Артеріальна гіпертензія II–III ступеня (рівень артеріального тиску 160/100 мм рт. ст. і вище) є протипоказанням до керування транспортними засобами. При артеріальній гіпертензії І ступеня (до 159/99 мм рт. ст.) питання вирішується індивідуально, за умови ефективного лікування та відсутності ускладнень — водій може бути визнаний придатним.»
Наказ МОЗ України №65 від 31.01.2013 (Додаток 4 — «Перелік медичних протипоказань до керування транспортними засобами») А якби щось трапилось під час руху? Хіба вам можна було взагалі за кермо? Зараз у військові водії можна за станом здоровʼя?
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 27 вер, 2025 23:17, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2533 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 27 вер, 2025 22:59
Министр внутренних дел Германии Александр Добриндт заявил, что рассматривается возможность пересмотра законов о безопасности воздушного пространства, чтобы разрешить вооружённым силам сбивать подозрительные дроны над Германией.
Действующее немецкое законодательство разрешает военным «отвлекать» дроны, угрожать применением силы или осуществлять предупредительные выстрелы. Однако сбивать их пока запрещено даже в случаях, когда они представляют серьёзную угрозу.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 вер, 2025 23:04
Slon_Nosov написав:Вітаю шановне панство. Анекдотична ситуація, прийшов подовжувати відсрочку від призиву та отримав несподівано відмову, позачергове влк, недопуску адвоката до себе.... Та тадам... Відправку на службу в ЗСУ... Приймаю вітання, я на службі з тиском 200/100 що зафіксувала влк... Подробиці згодом, якщо цікаво!
AI Overview Тиск 200/100 мм рт. ст. є критично високим показником і свідчить про гіпертонічну хворобу 3-го ступеня, яка становить серйозну загрозу життю та здоров'ю. У такому стані можливі такі ускладнення, як інсульт або інфаркт міокарда. Необхідно негайно звернутися до лікаря або викликати екстрену медичну допомогу. Що означає цей тиск? Гіпертонія 3-го ступеня: Це найважча форма гіпертензії, при якій артеріальний тиск перевищує 180/110 мм рт. ст. Високі ризики: Такий рівень тиску значно підвищує ризик розвитку серйозних ускладнень, таких як інсульт та інфаркт. Що робити? Негайно викликати швидку допомогу: Якщо ви виявили у себе такий тиск, це є приводом для екстреного звернення за медичною допомогою. Звернутися до лікаря: Навіть якщо симптоми не виражені, такий рівень тиску вимагає термінової консультації лікаря, який призначить належне лікування. Симптоми високого тиску: Тиск 200/100 часто супроводжується: Сильним головним болем та запамороченням, Нудотою, Прискореним серцебиттям, Погіршенням зору, Почервонінням обличчя та відчуттям жару.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 27 вер, 2025 23:18
flyman написав: Slon_Nosov написав:Вітаю шановне панство. Анекдотична ситуація, прийшов подовжувати відсрочку від призиву та отримав несподівано відмову, позачергове влк, недопуску адвоката до себе.... Та тадам... Відправку на службу в ЗСУ... Приймаю вітання, я на службі з тиском 200/100 що зафіксувала влк... Подробиці згодом, якщо цікаво!
AI Overview Тиск 200/100 мм рт. ст. є критично високим показником і свідчить про гіпертонічну хворобу 3-го ступеня, яка становить серйозну загрозу життю та здоров'ю. У такому стані можливі такі ускладнення, як інсульт або інфаркт міокарда. Необхідно негайно звернутися до лікаря або викликати екстрену медичну допомогу. Що означає цей тиск? Гіпертонія 3-го ступеня: Це найважча форма гіпертензії, при якій артеріальний тиск перевищує 180/110 мм рт. ст. Високі ризики: Такий рівень тиску значно підвищує ризик розвитку серйозних ускладнень, таких як інсульт та інфаркт. Що робити? Негайно викликати швидку допомогу: Якщо ви виявили у себе такий тиск, це є приводом для екстреного звернення за медичною допомогою. Звернутися до лікаря: Навіть якщо симптоми не виражені, такий рівень тиску вимагає термінової консультації лікаря, який призначить належне лікування. Симптоми високого тиску: Тиск 200/100 часто супроводжується: Сильним головним болем та запамороченням, Нудотою, Прискореним серцебиттям, Погіршенням зору, Почервонінням обличчя та відчуттям жару.
Тік відмовлялись везти мене до лікарів міряти тиск. Прийшлось погодитись на повторне але, вони вважали що зроблять мене здоровим.. приїхавша швидка скинула тиск до 150 і сказала що я одужав. Зранку мене в бус і тепер я серед артелерістів! Окремі привітання Успіху.. телефони повернули лише в військовій частині. Приймаюч вітання, Ваш офіцер штабу Слон Носов. Вибачайте за помилки, погано бачу в темряві на екрані телефону.
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1086 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 27 вер, 2025 23:25
Slon_Nosov написав:тепер я серед артелерістів! Окремі привітання Успіху.. телефони повернули лише в військовій частині. Приймаюч вітання, Ваш офіцер штабу Слон Носов. Вибачайте за помилки, погано бачу в темряві на екрані телефону.
Хоч не БЗВ і ручно-копальні роботи. Не знаю чи в курсі, напр. є Ко-Пренеса, пігулка в день, місяць чи скільки курс, трохи мала би стабілізувати тиск. Але хз, як воно буде якщо постійний стрес, і нерегулярний сон. P.S. У Вас ще й "куряча сліпота"?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 27 вер, 2025 23:29
Slon_Nosov написав:Вітаю шановне панство. Анекдотична ситуація, прийшов подовжувати відсрочку від призиву та отримав несподівано відмову, позачергове влк, недопуску адвоката до себе.... Та тадам... Відправку на службу в ЗСУ... Приймаю вітання, я на службі з тиском 200/100 що зафіксувала влк... Подробиці згодом, якщо цікаво!
Если уж начали-то написали бы,по чему отсрочка была и по какому поводу отказали. Раз вы ходили физически-то это не студенчество и не многодетность.Там автоматом залетает в Резерв. Группа не подошла или степень родства? Напишите,конечно интересно. И людям полезно. У меня есть положительная история. Намедни бусярят инвалида в Днепре. Чувак с инвалидностью,но идти боялся. В Резерве-в розшуку по необновлении.Принимают типы в гражданском, инвалидность,понятно не катит-" в розшуку".Ночует в ТЦК, получает на районе непридатность,выгоняют взашей в ожидании подтверждения в региональной. Благодаря спивробитныкам ТЦК чувак из состояния неопределенности, подобно коту Шредингера, обретает статус непридатного и заливает на радости сливу.Протез тазобедренного,если чо. Не было счастья-так несчастье помогло 
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 43 раз.
-
-
Профіль
-
-
|