|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 28 вер, 2025 10:42
Banderlog написав: Water написав:PS: Хто там радив не віддавать телефон, Бандерлог? Ти пробував не віддавать? все правильно. не пробуйте). У вас ввічливо попросили, ви віддали. Які до кого питання?
Та то так, якщо не віддав, то й не було ніколи ніякого телефону, а око таке вже було, коли до ТЦК прийшов. Скаржитись медику в частині і вимагати?) Отримаєте 2 половинки однієї таблетки одну від поносу другу від кашлю) будете приймати то не перепутайте.
Ти неуважно читав пункт 1.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 227 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 вер, 2025 11:01
Banderlog написав: Water написав:PS: Хто там радив не віддавать телефон, Бандерлог? Ти пробував не віддавать? все правильно. не пробуйте). У вас ввічливо попросили, ви віддали. Які до кого питання? Скаржитись медику в частині і вимагати?) Отримаєте 2 половинки однієї таблетки одну від поносу другу від кашлю) будете приймати то не перепутайте.
Не знаю, как где, но в Харькове телефон отбирают на входе в ТЦК у всех. Забираешь только при выходе. А по медицине вы же, вроде, сами советовали вызывать скорую в часть. Или бесполезно?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5357 раз.
- Подякували: 4861 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 28 вер, 2025 11:03
flyman написав:Чекаєм коли іноземні спеціалісти (індуси/непепальці/бангладешці/роботи/whatever) заповнять вакансії.
Да не поедут сюда никакие непальцы. Во-первых в Катар им ближе где средняя зп 4000дол. Во-вторых не будет тут никаких массовых вакансий. Реальное кол-во вакансий прям сейчас сокращается с каждым ударом Шахеда, разве это не очевидно? Просто эйчары не успевают/не хотят их удалять с сайтов, поэтому и кажется что их много - а шлешь резюме и как воду кануло.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 вер, 2025 11:08
katso написав: flyman написав:Чекаєм коли іноземні спеціалісти (індуси/непепальці/бангладешці/роботи/whatever) заповнять вакансії.
Да не поедут сюда никакие непальцы. Во-первых в Катар им ближе где средняя зп 4000дол. Во-вторых не будет тут никаких массовых вакансий. Реальное кол-во вакансий прям сейчас сокращается с каждым ударом Шахеда, разве это не очевидно? Просто эйчары не успевают/не хотят их удалять с сайтов, поэтому и кажется что их много - а шлешь резюме и как воду кануло.
Вчора/позавчора писали на форумі, що особливо в Харкові намазано медом для гастарбайтерів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1614 раз.
- Подякували: 2858 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 28 вер, 2025 11:31
Vadim_ написав: Hotab написав: Vadim_ написав:Згідно законодавства у 2021 пройшов ВЛК у ТЦК і СП , візнали придатним але НЕ ЗАПРОНУВАЛИ КОНТРАКТ навіть не натякнули , тобто не придатним визнали а у 2023 павестка оновить данніе
Зараз можна піти на контракт. Тим більше що борг за навчання все ще висить. Що заважає? А там і шанс на досрочну пенсію по інвалідності..
, який борг ?,
За навчання! Що незрозуміло? за навчання заплатили облігаціями і податками дід з бабою і батьки
Тобто за твоє навчання виявляється можуть платити батьки, а випускник військового ВУЗу що, з пробірки? За його навчання батьки не заплатили, що ти щоразу як нажрешся горілки розказуєш про навчання за чиїсь податки? Коли пожежа то пожешники коли війна то військові
Так з біркою «військовий» (як і ти з біркою «робітник заводу») ніхто не народжується і ніхто з нею не помирає. Ти побув робітником , але вже не робітник, а колгоспник. І з тебе питати за виточування болванок для снарядів виходить вже і не можна. А яким чином до того, хто колись був військовим у тебе є питання до самої його смерті? На відміну від тебе, екс-робітника заводу (який вивчився державою на податки інших людей, але раптом нікому нічого не винен) , екс-військовий винен все життя тобі? 😅 Як так?(с) 
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 28 вер, 2025 11:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2494 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Нед 28 вер, 2025 11:54
ЛАД написав: Banderlog написав: Water написав:PS: Хто там радив не віддавать телефон, Бандерлог? Ти пробував не віддавать? все правильно. не пробуйте). У вас ввічливо попросили, ви віддали. Які до кого питання? Скаржитись медику в частині і вимагати?) Отримаєте 2 половинки однієї таблетки одну від поносу другу від кашлю) будете приймати то не перепутайте.
Не знаю, как где, но в Харькове телефон отбирают на входе в ТЦК у всех. Забираешь только при выходе. А по медицине вы же, вроде, сами советовали вызывать скорую в часть. Или бесполезно?
скору совєтую. Но надіятись, що медик частини допоможе вискочити... медик там тож в зсу) понятно шо не з тцк але сачкувати не дасть)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 116 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 вер, 2025 11:55
Schmit Тобто якщо у інваліда ІІ групи є лише військовозобовязані сини і він не потребує догляду, то всі сини мають право на відстрочку по утриманню.
Як вам вдається ТАК інтерпретувати прочитане? Якщо у людини потребуючої догляд є не військовозобовʼязані сини (близькі родичі) , то зобовʼязаному відстрочки нема, доглядати має не зобовʼязаний. Якщо всі зобовʼязані (кілька синів), то відстрочку має лише один. Що там у вас не виходить? Конкретно у нашого нового офіцера штабу сестра очевидно документально є громадянкою України, жодних оф.документів про виїзд на ПМЖ і відсутність у неї громадянства в ТЦК нема. Тому формально їх дії вірні. Слова к дєлу не приліпити. Щодо тиску… Тут банлерлог вірно вказав: нема історії хвороби, в якій було б видно перебіг захворювання, то всі ці «у мене зараз тиск 200» - це не сприймається. Може ковтнув якусь таблу перед входом в ТЦК, може перехвилювався. По нормальному мали б на дообстеження направити, але .. Там таких , хто розказує то про сітківку , то про потєряне дєло з фаршем - кожен перший. Слова ніхто не слухає, треба документи. Якби я був в ТЦК  , і до мене приїхав шумахер який розказує , що всі навколо овочі і флегмати, а він дєрзкій як пуля рєзкій, він був би у мене штурмовиком, там треба саме такі , , а в комедію «тиск 200 я б не повірив». З тиском 200 тошнять на ЗАЗ-968М в правому ряді, а не крутять пятнашки на смугах мегаполісу, розказуючи, що середня швидкість по місту у нього 60+. 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2494 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Нед 28 вер, 2025 12:10
detroytred написав:Так і вам не платять в 45 згідно законодавства. І ви могли піти на контрактну службу в армію і отримувати пенсію за вислугу років саме згідно законодавства. Є лише законодавство і хатєлки (тобто лише слова про хочу...). Третього нема. А! Є - бєспрєдєл((( - це коли до слів додається своя реалізація своїх хатєлок.
Тобто законодавство написане так що враховує Ваші хотєлки і не враховує хотелки інших - хороше законодавство написане правильними можновладцями... А законодавство яке вас не влаштовує - написане поганими можновладцями.. От тільки нюанс - і перше і друге -писали одні і ті самі люди... От і виходить Неможливо для різних груп написати одне законодавство,яке б влаштовувало всі групи.... Але можна громадянам цих груп, будувати життя таким чином щоб воно якнайменш залежало від написаного законодавства... Приклад У Львові архітектурний простір будують під велосипедистів.. бо є зам голови міста -голова асоціації велосипедистів спортивні арени передають регбістам - бо другий зам голови - голова асоціації регбі... мене радує що голова не має замів які очолюють асоціацію лгбт....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 28 вер, 2025 12:11
Banderlog написав: Water написав:PS: Хто там радив не віддавать телефон, Бандерлог? Ти пробував не віддавать? все правильно. не пробуйте). У вас ввічливо попросили, ви віддали. Які до кого питання? Скаржитись медику в частині і вимагати?) Отримаєте 2 половинки однієї таблетки одну від поносу другу від кашлю) будете приймати то не перепутайте.
Почему наши люди так склонны к экстремизму? Есть же компромиссное решение: иметь второй телефон, который можно в случае чего безболезненно сдать. Я целый год ходил в военкомат, сдавал на входе телефон, и ни разу ни одна зараза не спросила, все ли телефоны я сдал? ЗЫ прия явке на отправку телефоны не забирали. В учебку я приехал с телефоном, и он постоянно был со мной.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6481 раз.
- Подякували: 21652 раз.
-
-
Профіль
-
-
133
82
38
2
Додано: Нед 28 вер, 2025 12:11
Hotab написав:Щодо тиску… Тут банлерлог вірно вказав: нема історії хвороби, в якій було б видно перебіг захворювання, то всі ці «у мене зараз тиск 200» - це не сприймається. Може ковтнув якусь таблу перед входом в ТЦК, може перехвилювався. По нормальному мали б на дообстеження направити, але ..
Саме обстеження все покаже, якщо постійно такий тиск, вже буде видно зміни. Саме які це зміни, з ризиком для життя чи ні- все буде встановлено нормальним лікарем. У випадку Слона Носова його заперли без усіляких дообстежень, а якщо якраз у нього є загроза життю, хто за це відповість?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 227 раз.
-
-
Профіль
-
-
|