Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Не хочу нагоняти сум на учасників форуму, але правду ніде діти. Сьогодні зранку сів в авто та проїхав з Тулузи на берег протоки Ла Манш, в Нормандію. 800 км. Безлюдна країна ця Франція. За 800 км побачив одне військове авто з двома солдатами. Це при тому, що спеціально поставив в навігаторі режим: уникати платних трас. Тобто реальна справжня Франція. Поля кукурудзи та соняшника. Де люди, я не знаю. Немає ніде ніхто…
Згадав: в одному місті - по дорозі - бачив двох негрів, років по 25. Дивують французькі церкви: всі існують з 16-го сторіччя і абсолютно всі зачинені: ніхто не торгує ніякими свічками, іконами, ніяких попів/архієпископів. Існують просто тому, що їх побудували 500 років тому. Згадую свій Львів: на кожному перехресті мінімум три церкви. Із продажем свічок, ікон та відпущенням гріхів всім казнокрадам.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 30 вер, 2025 00:53, всього редагувалось 2 разів.
Поля кукурудзи та соняшника. Де люди, я не знаю. Немає ніде ніхто…
Вони не треба. Механічна праця. Ми йдемо до того ж у сільській місцевості, де людям нема чого зараз робити А армія там хоч і без досвіду , але оснащена непогано. В складі обʼєднаних сил доволі таки потужна складова.