stm написав: хоча 3 покоління втратили всі статки, то з історії моєї сім'ї яка жила у потужній державі. Наразі у мене є жарт для батьків "у кожного покоління має бути свій диван з облігаціями" фактично папером який нічого не вартий у часі )
Це для рафінірованої інтелігенції) нормальні люди наживають нерухомість, нічого не варту) А іще оставляють купу інструменту. В мене в селі тіки недавно прадідівський кінний плуг, деревяні частини зїв шашіль. Лежало без діла з 48 року.
Видите ли,земляк. Знал бы прикуп...-по ходу правильный ВОС довольно легкий способ откосить от ноля. Я вот тупанул- знал бы в юности,уже б не менее очильныка районного ТЦК был бы. Так кто ж знал? Чого дурні-бо бідні,чого бідні-бо дурні Вы это-хатку свою пока не лампичьте. Под Васильковкой окопы копают- вам эти деньги пригодятся.Харону отдадите что бы через Стикс перевез
Letusrock написав:Бачили інтервю Маркуса де він розказує як під час контрнаступу людей просто відправляли в один кінець на мінні поля із дня в день протягом півтори місяця. А потім ще нетойвосні цивільних питають "чому не хочеш піти на діловода, а через пару місяців тебе переведуть в штурмовики, бо мін виявилось трохи більше ніж попередніх штурмовиків"
Поки ще не дивився.
Про штурмовиків послухав Бутусова:
Він детально розповів про командне звено в штурмових полках, а от про те, як з "кого прислали" (немотивованих, немолодих, нерідко й залежних) оці командири роблять штурмовиків --- якось дуже смутно натякав-натякав, але ну дуже туманно. Тільки декілька разів підкреслив - головне, що вміють досягати-давати результат. І що тільки примусом можна невмотивованого загнати в окоп, але штурмувати результативно ні. ______________________
Рівно 5 хвилин. З 15 по 20 хвилину. Про вже невідворотнє майбутнє. Якщо не трапиться диво.
До повного виснаження ОБОХ сторін...
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 01 жов, 2025 22:11, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik написав:.......... Давайте подивимось на список тридцяти найбагатших країн по ВВП чи проводились в них реформи за останні 200 років № ___ країна ______ ВВП на душу ______ Чи проводились реформи 1 ___ Люксембург ______ 135 682 ______ ні 2 ___ Ірландія ______ 99 152 ______ ні ............ І що бачимо? А бачимо , що реформи це більш виняток ніж правило І якщо викинути реформи які проводились після війни (Німеччина, Корея. Японія. Франція) То виявиться що у нас тільки Ісландія і Сінгапур проводила реформи які привели до відносно швидкого зростання.... Але ці країни не займає навіть 1% від кількості населення першої тридцятки....
1. Если мы чего-то не знаем, это не значит, что этого не было. 2. Большинство из этих стран дошли до таких значений ВВП на душу за столетия. И за это время пережили много чего. В том числе и всяческие реформы и даже революции.
барабашов написав:А как же тогла в 97м семья жила на 200грн(сотку),а сейчас и трёхсот на троих мало? Картоху с перловкой перемешивать перестали то 1 к 9, а новый год 1 к 1му?
Структура расходов была другая Как пример, в 97 не было мобильников каждому с интернетом + домашний интернет
Умовно, 200..300 грн. тепер, 1 крб. тоді. Постій в черзі та дочекайся підключення, купи дисковий телефон + абонка + дзвінки тоді виходили набагато дорожче, чим зараз мобільний + роутер. Те саме за послуги зв"язку. Інтернету, як такого, не існувало в СРСР.
Не було мобільних телефонів , їх не міняли кожні 2-3 роки. Домашній мінімум міг 10+ років працювати. Ні, я знаю що у тебе синьою ізолентою підмотаний, і норм. Але загалом так зараз не живуть, і це додаткова стаття витрат. З ноутом/компом аналогічно У 97-му не було нормою мати і сандалі, і туфлі, і макасіни, і кросівки і ще зимове взуття . І це все кожні кілька років міняти, бо мода міняється. Якщо пару кросачів вихопив десь - то щасливий таскаєш весь час крім лютих морозів. Ну і їжа.. Шашлик пожарити було нечастим святом у всіх, крім дійсно забезпечених людей.,. Зараз це робить навіть пту-не бидло , неодмінно не прибравши за собою, хоч кожні вихідні. Дивитись на всякі форелі і суші навіть не будемо.
барабашов написав:А как же тогла в 97м семья жила на 200грн(сотку),а сейчас и трёхсот на троих мало? Картоху с перловкой перемешивать перестали то 1 к 9, а новый год 1 к 1му?
Структура расходов была другая Как пример, в 97 не было мобильников каждому с интернетом + домашний интернет
Умовно, 200..300 грн. тепер, 1 крб. тоді. Постій в черзі та дочекайся підключення, купи дисковий телефон + абонка + дзвінки тоді виходили набагато дорожче, чим зараз мобільний + роутер. Те саме за послуги зв"язку. Інтернету, як такого, не існувало в СРСР.
У меня мобильный - 330 грн., домашний интернет - 330 грн. Итого: 660 грн. или 16 долл. Не помню, сколько я платил в 1997 за интернет, но за телефон (я тогда много звонил по межгороду) тогда у меня уходило больше. Не знаю, в чём тут дело, вроде, и таблица хорошая, но по личным воспоминаниям барабашов прав.