:budivelnik
Посміємось одразу ---- реформи створюють інші умови В РИНКУ (тобто реформи це про зміну правил руху та дорожньої інфраструктури і т.д.), а не про навчити учасників ринку (водіїв).
|
|
:budivelnik
Посміємось одразу ---- реформи створюють інші умови В РИНКУ (тобто реформи це про зміну правил руху та дорожньої інфраструктури і т.д.), а не про навчити учасників ринку (водіїв). Востаннє редагувалось detroytred в Суб 04 жов, 2025 19:25, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik
Насправді половину з цього переліченого ви і раніше згадували , як досвід своєї діяльності, але пан Барабашов не дивлячись на талмуд, куди про всіх заносить дані, геть не вміє користуватись раніше наданою йому інформацією. Тому пише якусь маячню про оточуючих людей. Пояснювати йому вчергове жодного сенсу нема.
Міг разом в черзі в реєстратуру з нею стояти
Всё. Точнее "усё" Я на лопатках Иди в перзиденты как токо эта плесень здрыснет и делай с Украины Сингапур. ПыСы. После твоего ремонта неремонтируемых батарей Лифы и тем более китайские поделки не пыхнут как фосфорная бомба? У "газовщиков-гбошников" допусков и проверок пруд пруди. Как и почвы для "занести" Ще один крок назустріч "покращеним переговорним позиціям"
Про більш ніж очевидний результат цих виборів я писав ще минулої осені Цвєтьот і пахнєт. Депутать. Щось він там про борзость кавказців сказав. Я на причину не звернув уваги. Відмітив лише, що висловлювання було і реакція рамзана. І що орки заголосили -- ворожба зара не на часі.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНа відміну від тебе я добре знаю а - як воно працює б - де треба підстрахуватись в - як вирівняти параметри нових елементів і тих що залишились І останнє Ліфи я не розглядаю Батарейка якій більше 8 років і менше 40 квт*год ємності заводських параметрів( за моїми переконаннями і досвідом) - вже не має права на життя в автомобілях... але може використовуватись у якості резервного джерела живлення для будинків. А от якщо їй 3 роки і ємність 60 квт*год і більше - то при регулярних тестах ( які вже встроєні в автомобілі) побігає ще як мінімум 300 000 км (навіть якщо це буде років ще 10 тривати) Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 04 жов, 2025 19:38, всього редагувалось 1 раз.
Ти сплутав. Це ти стогнеш, щоб аби не заважали, чомусь очкуєш реформ і вимагаєш, щоб Детройт не збивав міфичних читачів з твого вєрного шляху справжнього будівника капіталізму.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНе з мого.... Мій це мій Я показую а - хибність фантазій Адже що еволюційно , що революційно - а сталий розвиток суспільство отримає ПІСЛЯ того як змінить свідомість з головною тезою ХТО винуватий в моїх негараздах , на свідомість з головною тезою Ніхто краще мене для мене нічого не зробить А раз так, то навіщо закликати когось змушувати людей робити те що вони не хочуть? Хто хоче - той зробить ( так це буде 5% в першому поколінні, 10% в другому і 15% в третьому) але разом з передачею від діда до сина від сина до внука , ці 5-10-15 перетворяться в 5+5+5+10+10+15=50% через ДВА покоління (бо перше вже пройшло) Та й брехня наприклад про Корею... Корея почала в 1960... тобто ми зараз на тому ж рівні на якому була корея в 1990... І якщо порівняти Україна 2025 і Корея 1990 то побачимо наступне Країна____населення_____________ВВП___________________рік Пів Корея____42,87млн осіб___283,4млрд доларів______1990 Україна______35 ??? млн_________190 млрд доларів________2025 Так різниця є , тільки ми з 2014 воюємо Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 04 жов, 2025 19:51, всього редагувалось 1 раз.
Re: Напад росії і білорусі на Україну"Пионер" был на закате СССР угарный Например рассказ "три друга, осел и подруга", где пионеров-комсомольцев инопланетяне похитили, и герои вспомнили городскую легенду что точно так же и Гагарина, и типа инопланетяне отрезали ему язык и держали в зоопарке на другой галактике. Про Мюллера, что он сбежал на Огненную землю, и оттуда выходил на связь с КГБ. Было приложено фото черного квадрата с подписью "логово тов. Мюллера" То це маячня а-ля совдепівських комуністів. В них теж на свідомість упор був. В ринку ж, в капіталізмі --- упор на звичайні бажання людей збагачуватися. І завдання влади - створювати сприятливі умови в ринку для цього. Крапка. Ніяких співів про свідомого будівельника капіталізму. В 90-ті кинулися збагачуватися в ринок від прапорщика до прибиральниці та прохфесора. Були забуті та відкинуті усі совкові елементи. Виживай в ринку, крутись, збагачуйся, ніякої совдепсоціалки, допомоги від держави тощо. Забудь ти про совдеп свідомість вже. Вже даааавно у майже всіх ринкова... Умови от в ринку тільки укровладоринкові --- лише по мінімуму сприятливості. Тому дорозвивали ринок до курей-зерна 😁 Зато з власними польщами і монаками у 5%. І тому співають про еволюційниц розвиток. В той час коли за 20 років корейці дорозвивали ринок свій до Самсунгів-Хюндаїв.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||