Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1543815439154401544115442 ... 16016>
Повідомлення Додано: Суб 11 жов, 2025 23:18

stm написав:
  Shaman написав:
  jump написав:«Я перестала голосувати за продовження ВП, як тільки зрозуміла, що нашій владі вигідна війна», - нардеп Ганна Скороход :shock:

й після таких цитат треба додавати
Топ-5 українських нардепів, яких любить російська пропаганда
щоб критично сприймати інформацію...

Достатньо просто написати про партію "за майбутнє" і все буде зрозуміло.
Джамп дуже цікавий львів'янин ) версія чоловічої ганни герман )

зрозуміло що ця група така собі,
але пропагандонам можливо потрібно трохи більше думати,
перед тим як тут щось ляпати, а то перестануть платити ))

Депутатська група "За майбутнє" (як і інші не-фракційні депутатські групи) не має постійного ідеологічного чи політичного союзу, який би зобов'язував її голосувати з кимось конкретно. Вони часто голосують ситуативно.
Проте, аналіз голосувань у Верховній Раді України IX скликання (яка продовжує працювати і в 2025 році) свідчить про наступне:
Ситуативна підтримка "Слуги Народу": Група "За майбутнє" (як і група "Довіра") нерідко надає голоси на підтримку ініціатив "Слуги Народу" та Уряду, коли голосів монобільшості недостатньо для прийняття рішення. Це робить їх важливими ситуативними партнерами для влади.
Конкретні приклади голосувань 2025 року:
У липні 2025 року група переважною більшістю голосів (10 "за") підтримала резонансний проєкт закону 12414, що обмежує НАБУ та САП.
sergey_stasyuk555

Подякував: 38 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 жов, 2025 08:13

"На Західному фронті - без змін!"©

Banderlog написав:все пишу на хлопський розум, особливого інтересу вникати не маю, особливо зараз.
Що там на марсіанському фронті - настрій марсіан без змін?
Усі в лижні, в колії?(як писав Детройт)
Про ДЕмобілізацію вже ніхто, навіть, не згадує?
Раніше, то хоч про неї балакали/помахували нею, як морквиною перед осликом(ослами?)
І якби не писали про великі офіційні цифри сзч на Марсі і шалені НЕофіційні цифри, то я б дивувався - "як так?"😁
Як так - що навіть морквиною(демобілізацією/чіткими термінами/підвищенням грошового забезпечення) не махають перед осликом(ослами) :?:

Просто природньо цікаво - на чому саме це все тримається, якщо ентузіазм/патріотизм і. т.п. - ще закінчились в перший-другий рік повномасштабки? :roll:
Успіх

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1011 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 12 жов, 2025 08:33

Успіх написав:
  Banderlog написав:все пишу на хлопський розум, особливого інтересу вникати не маю, особливо зараз.
Що там на марсіанському фронті - настрій марсіан без змін?
Усі в лижні, в колії?(як писав Детройт)
Про ДЕмобілізацію вже ніхто, навіть, не згадує?
Раніше, то хоч про неї балакали/помахували нею, як морквиною перед осликом(ослами?)
І якби не писали про великі офіційні цифри сзч на Марсі і шалені НЕофіційні цифри, то я б дивувався - "як так?"😁
Як так - що навіть морквиною(демобілізацією/чіткими термінами/підвищенням грошового забезпечення) не махають перед осликом(ослами) :?:

Просто природньо цікаво - на чому саме це все тримається, якщо ентузіазм/патріотизм і. т.п. - ще закінчились в перший-другий рік повномасштабки? :roll:

Долярчику, не зовсім так , у мене виникає підозра шо ти там насправді не був?
товариш мій з першої години у теробороні столиці і потім на передок , госпіталь два рази але добровільно пішов знову , те шо я не там він не дорікає
п.с. кожному своє
Vadim_

Подякував: 624 раз.
Подякували: 510 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 жов, 2025 08:48

Vadim_ написав:у мене виникає підозра шо ти там насправді не був?
І я б хотів, щоб це був просто сон..
Успіх

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1011 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 12 жов, 2025 08:55

Успіх
Ну і звичайно, дорікаю нетойвосному, на якого потрачено купу грошества/ресурсів!!!
А воно ну ніяк не хоче йти на фронт захищати БАТЬКІВЩИНУ!

Детройт ні в чому не винуватий. Він все пояснив 😅
Hotab

Подякував: 399 раз.
Подякували: 2541 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Нед 12 жов, 2025 09:03

Вітаю тебе ,Хоттабе !
Бажаю гарного дня та всім Здоров,я !
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 12 жов, 2025 09:31

РЕБ

Hotab

Подякував: 399 раз.
Подякували: 2541 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Нед 12 жов, 2025 11:05

Это же, наверное, скоро и поставки будут? - причем в китайских объёмах...
Свій HIMARS розробили у КНДР: він майже такий самий, як і у США, — Мілітарний
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 12 жов, 2025 11:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Росіяни вдарили авіабомбою по храму в Костянтинівці: є загиблі та постраждалі – фото
Окупанти атакували територію храму Іова Почаївського Московського патріархату на Донеччині
...
"Сьогодні о 10:39 росіяни скинули бомбу ФАБ-250 з універсальним модулем планерування та корекції на храм, на території якого перебували цивільні особи. Загинули двоє чоловіків 49 і 56 років. Поранення отримали двоє чоловіків, 47 і 74 років, та дві жінки, 56 і 62 років. Молодша постраждала перебуває у важкому стані, у неї травматична ампутація руки", – розповіли правоохоронці.

Гундяй одобряет ...
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 12 жов, 2025 12:06

detroytred написав:
  Shaman написав:ні, не цікава. бо ви відкидаєте відразу інші точки зору. але робите це за рахунок загальних фраз, без конкретики.

бо у вашій безкінечній дискусії з Будівельником - власна мотивація пересічних - якись реформи, ви з ходу відкидаєте думку, що без бажання пересічних ніякі реформи не поможуть. а якщо бажання є - то інколи й реформ не треба, головне, щоб не заважали. як на Дикому Заході - які там реформи? Сміта-Вессона чи Кольта? :lol:

в Україні зараз ніяких перешкод для пересічних немає - набагато більше перешкод в голові - що держава має щось зробити. хоча згоден - держава має перестати субсідувати всіх, хто може робити - й мотивація відразу з'явиться 8)

Не так.
В мене не "ви з ходу відкидаєте думку, що без бажання пересічних ніякі реформи не поможуть".

В мене --- для впровадження реформ достатньо відсутності критичного рівня спротиву населення.

Ви перекручуєте навіть мої наявні твердження, то як ви можете апелювати?
Да ніяк.

ви щось колись реформували? для впровадження реальних реформ потрібна дуже велика наполегливість керівництва, бо пасивний спротив реформам - дуже великий апріорі.

й не розумію до чого тут це. добре, впровадили реформи (які до речі?). населення як нічого не робили, так й не робить. чи ви про ті реформи, які ще з давнини діють, щоб населення щось зробило - то треба батогом? :D

а мова про те, що населення має розуміти, що воно в першу чергу само відповідальне за себе - а держава може хіба що допомагати населенню (або не заважати).

тобто з початку бажання населення щось робити - потім держава або допомагає, або вказує напрямок, де найдоцільніше розвиватися з точки зору держави...
Shaman

Подякував: 792 раз.
Подякували: 1683 раз.

Профіль

1
4
5
  #<1 ... 1543815439154401544115442 ... 16016>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти