Hotab написав:Про стан призову до оркоарміі. Побачимо що далі буде
тут варіантів не багато, почнуть бусифікацію
Для чого? Цеж ж самогубчий шлях до поразки. Особливо якщо війна затягнеться до 2027 -2028 1. В тюрьмах та колоніях опалення вимкнуть та пайку уріжуть 2. Іноземців активніше вербувати будуть Вони б вже давно на іноземців перейшли, якби не стояло завдання зверху по зменшення кількості маргиналів в суспільстві.
Hotab написав:Про стан призову до оркоарміі. Побачимо що далі буде
тут варіантів не багато, почнуть бусифікацію
Для чого? Цеж ж самогубчий шлях до поразки. Особливо якщо війна затягнеться до 2027 -2028 1. В тюрьмах та колоніях опалення вимкнуть та пайку уріжуть 2. Іноземців активніше вербувати будуть Вони б вже давно на іноземців перейшли, якби не стояло завдання зверху по зменшення кількості маргиналів в суспільстві.
мені цікаво, а довго оцей буде відверту антиукраїнську пропаганду штовхати?..
UA написав:Нажаль зараз москалям не потрібно відверто брехати, зеленісти демотивують українське населення чітко та ефективно.Xуйлу лишається хлопати в долоні та напевно нагороджувати причетних
...нагороджувати наших тцкашників "за мужність та відвагу" пакування в бусік!
Water написав:А хто тобі сказав шо я не був у Криму у 2014 році?
У лютому-березні ти був зайнятий % дельтабанку Після в окупований Крим ти міг їздити тільки на відпочинок чи за оформленням рос.громадянства. Іншого від бігунця годі і очікуваати
Успіх написав:Дивись - тут всього-навсього треба показати приклад на собі!
"У нас такий наказ - працювати з гітарою": Мирослав Кувалдін про Культурний десант Ми займаємось морально-психологічною підтримкою особового складу. І якщо комусь здається, що це легко, то не зовсім так.
вакарчуки, козловські, жадани і т. п. артистичні "вояки"
Banderlog написав:......... тут варіантів не багато, почнуть бусифікацію
Вы понимать прочитанное окончательно разучились? UA, вообще-то, написал об РФ, а не Украине.
UA написав:Для чого? Цеж ж самогубчий шлях до поразки. Особливо якщо війна затягнеться до 2027 -2028 1. В тюрьмах та колоніях опалення вимкнуть та пайку уріжуть 2. Іноземців активніше вербувати будуть Вони б вже давно на іноземців перейшли, якби не стояло завдання зверху по зменшення кількості маргиналів в суспільстві.
Вы понимать прочитанное окончательно разучились? UA, вообще-то, написал об РФ, а не Украине.
й де там написано слово РФ? якщо про РФ - ок. питання знімається. але щось автор про це не написав...
й все одно це вигадка - немає такого завдання на раші. це просто наслідок цієї бездумної війни коли не рахують втрати - знищення населення...
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 13 жов, 2025 13:01, всього редагувалось 1 раз.