|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 17 жов, 2025 17:53
whois2010 написав:Знайомий влаштовується на службу в ДСНС, проходить ВЛЕК. Поставили діагноз гіпертонічна хвороба 1ст. Голова ВЛЕК дав направлення на стаціонар для обстеження, чи готовий він у такому стані нести службу в ДСНС, бо навантаження. В той же час для ЗСУ люди і з 1, і з 2, і з 3ст. гіпертонії - годні. Там навантаження не такі потужні, як в ДСНС. Країна абсурду. Ну, і відповідно мруть вже починаючи з учєбкі.
Друга стадія - це забезпечення та тил, а третя зняття з обліку, но її не дають... В мене 200/110 - обмеженно придатний та вже в зсу, незважаючи на виклик швидкої прямо в тцк яка підтвердила ці показники. Укол, та через 5 годин мене вже везли у військову частину на службу...
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1086 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 жов, 2025 18:04
Зюбаненко один з небагатьох притомних начальників тому і зреагували. Загалом НПУ в стадії розпаду.
-
UA
-
-
- Подякував: 1884 раз.
- Подякували: 2362 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 17 жов, 2025 18:16
UA Знову рос.пропаганда ..
Це ти з Хорватії роздивився ?
Як там надійні зв"язки на тій стороні ? Що передають тобі з тієї сторони ? )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1323 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 жов, 2025 18:34
Роліція ? ))) jump, як ти в унітаз злився з ШІ ))) PS. То за кого ти голосував в 2019 ? За Зе чи за Бойка ? )
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 17 жов, 2025 18:39, всього редагувалось 2 разів.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 17 жов, 2025 18:35
Господар Вельзевула написав: andrijk777 написав:Значить РФ(пу) не піде на РПО і все. Не буде ніякого імпічменту "єтому". Ще рік тому була 100% інфа що США мають на Зе залізобетонний компромат. І де це компромат? Я ще тоді в це не вірив. Тепер 100% не вірю. Я в казки не вірю. Може якийсь компромат і є, але він 100% не достатній для імпічменту Зе в сьогоднішніх умовах. Та це підтверджує і поведінка Зе. Зе б не зміг так суперечити(фактично хамити) американцям в Білому домі якщо на нього є якісь компрометуючі факти. Тому імпічмент Зе - це казки. Не буде цього.
Не так. Вы забыли один момент. Об него вытерли ноги в Овальном и тучи сгущались очень видимо. Но потом он подписал ту угоду которую так хотел Трамп и Трамп его оставил. Говоря на понятном языке- он порешал с Трампом. Если бы не порешал, там и компромата не надо было- сковырнуть вождя туземного племени не проблема для действующего президента Америки. Я склоняюсь к тому, что все все порешали и тупо лепят комедию для нас и Европы. Неплохо было было ее ускорить,даже добавив драматизма, но сценарий плавный, не допускающий перекосов и неожиданностей.
Соскін каже, що поїдять обід, який тоді не їли.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1617 раз.
- Подякували: 2862 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 17 жов, 2025 18:36
Господар Вельзевула написав: andrijk777 написав:Значить РФ(пу) не піде на РПО і все. Не буде ніякого імпічменту "єтому". Ще рік тому була 100% інфа що США мають на Зе залізобетонний компромат. І де це компромат? Я ще тоді в це не вірив. Тепер 100% не вірю. Я в казки не вірю. Може якийсь компромат і є, але він 100% не достатній для імпічменту Зе в сьогоднішніх умовах. Та це підтверджує і поведінка Зе. Зе б не зміг так суперечити(фактично хамити) американцям в Білому домі якщо на нього є якісь компрометуючі факти. Тому імпічмент Зе - це казки. Не буде цього.
Не так. Вы забыли один момент. Об него вытерли ноги в Овальном и тучи сгущались очень видимо. Но потом он подписал ту угоду которую так хотел Трамп и Трамп его оставил. Говоря на понятном языке- он порешал с Трампом. Если бы не порешал, там и компромата не надо было- сковырнуть вождя туземного племени не проблема для действующего президента Америки. Я склоняюсь к тому, что все все порешали и тупо лепят комедию для нас и Европы. Неплохо было было ее ускорить,даже добавив драматизма, но сценарий плавный, не допускающий перекосов и неожиданностей.
Можливий і такий варіант. Але ви дещо викривляєте факти. Факт витирання ніг об Зеленського - я такого не бачив. Ніякого "витирання ніг" не було, це вигадки. Навпаки, це Зеленський вів себе дещо по-хамськи враховуючи хто такий Зе(і Україна) і хто такий Трамп(і США) і те що це був Білий дім а не дача Зеленського. І я не вірю в "сценарії". Так можна припустити що і Гітлер зі Сталіним воювали по сценарію. І все у світі відбувається по сценарію. Я з цим не згідний. Довго писати чому. Грубо - роки проходять а фактів які підтверджують ці сценарії немає. Тому - є варіант що ви праві, але я вважаю що ні. Зе прогнувся не через компромат, а йому пояснили що він не правий, що він не в тому положенні щоб диктувати умови Штатам.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 жов, 2025 18:37
Hotab написав:........ Ну тобто ви думаєте що фактичної як мінімум 50+% підтримки у пітуна нема і нарід насправді не хоче війни, територій і отого всього?
Думаю, что підтримка есть и, думаю, выше 50%. Но підтримка как президента РФ. А вот насчёт войны и территорий совсем не уверен, что есть эти 50%. Но никакие соцопросы этого не покажут. Протестов нет по 2 причинам - рискованно протестовать и пока что эти проблемы почти никого не затрагивают (принудительной мобилизации пока нет, продолжается обычная мирная жизнь почти везде и почти у всех). Фальсификация выборов, наверно, есть. Просто потому, что престарелому президенту 50+% мало, хочется 98%. Зачем? Наверно, затем же, зачем Брежнев стал четырежды Героем и вся грудь напоминала иконостас.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5371 раз.
- Подякували: 4867 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 17 жов, 2025 18:39
Господар Вельзевула написав:Говоря на понятном языке- он порешал с Трампом. Я склоняюсь к тому, что все все порешали и тупо лепят комедию для нас и Европы.
Соглашусь, что порешали, но не все и не всё. Какой смысл, например, уничтожать нам энергетику, а им - нпз, если порешали? За что мы отдали полезные ископаемые, а они - Дальний Восток?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 жов, 2025 18:44
Затримані в Тернополі військові виявились бійцями 3-ї штурмової бригади Усі затримані під час спецоперації у Тернополі підтвердили в суді, що вони є військовослужбовцями Третьої окремої штурмової бригади. Як повідомляють ЗМІ, під час засідання щодо запобіжного заходу військові попросили залучити до захисту адвокатку 3-ої ОШБр Катерину Одаренко — суд задовольнив це прохання. На суді також був присутній чоловік, який назвався Коловратом Кожемякіним, командиром підрозділу бригади. Він підтвердив, що затримані — дійсно бійці 3-ї ОШБр. зграя бандюків 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1323 раз.
-
-
Профіль
-
-
|