|
Відгуки про ICU |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Чет 16 жов, 2025 16:18
Чорний Ворон написав:Не вперше таке після виплат 
заDDoSили мамкині інвестори прокрутити бабло дві доби, нормально так заробіток, з інвестора по нитці
-
flyman
-
-
- Подякував: 1617 раз.
- Подякували: 2862 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 17 жов, 2025 18:10
Не можу зайти в додаток. Пише, що це через оновлення системи. На пошті відповіли, що все працює. Це лише в мене так?
-
talja
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 жов, 2025 23:18
flyman написав:заDDoSили мамкині інвестори прокрутити бабло дві доби, нормально так заробіток, з інвестора по нитці
Пальцем в небо. Особенно второе: Зверніть увагу на особливі умови торгівлі сьогодні✨:
• Котирування купівлі (включно з придбанням продукту ICU «Гнучкий Фікс») здійснюються за вчорашніми цінами. Це означає, що клієнти, які не змогли здійснити операції вчора, не втрачають своїх відсотків за попередній день.✅
• Котирування продажу здійснюється за сьогоднішніми цінами. Таким чином, ті, хто придбав активи вчора, зберігають свої умови та заробляють у разі продажу.💰
talja написав:Не можу зайти в додаток. Пише, що це через оновлення системи. На пошті відповіли, що все працює. Це лише в мене так?
Работает. Это точно свежий запуск? Если до этого запускалось, допустим, сутки назад, то могло залипнуть в таком состоянии и его требуется прибить в последних запущенных (квадратная кнопка на Андроиде) приложениях.
-
moveton
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 745 раз.
-
-
Профіль
-
-
3