прізвище якесь підозріле, садукейське "Пульс Демура" , щось таке я завжди за фарисеїв був, в них хліб на заквастці смачний
це ж знаменитий фінансовий аналітик/інфоциган, який спочатку був "хорошим руським" (і вангував курс рейхсрупії ПА200), але потім на нього прийшло прозріння з наганом і галіфе, але в перемогу, як він називає, "тіктокмахт" він не увірував і не увірує
fox767676 написав:flyman я в курсі дивись вище, доповнив
От вас не ожидал. "Фоедальная знать" в Римской империи? "Родина евреев весь мир". "Миссия евреев..." Ещё "Протоколы..." процитируйте.
садитесь, опять жирная двойка по истории
• 27 до н. э. — 14 н. э. Октавиан Август (первый) • 379—395 Феодосий I (последний император единой Римской империи) • 475—476 Ромул Август (последний император Западной Римской империи) • 1449—1453 Константин XI Палеолог (последний император Восточной Римской Империи)
cистема колоната, по сути ядра феодализма, стала основной в Римской империи в 3 в е.э, за 200 лет до падения Западной и 1200 Восточной РИ
Shaman написав:номінація дебіл року схоже заповнена
найкраща характеристика тут
И желтая майка "д... года" переходит - та-дам! - к "швейцару". Суммируя.
Чувак на птичьих правах по рабочей визе трудился поваренком в ресторане для белых господ, по-немецки не говорит, гражданство латвийское, называет себя русским, доебался до урожденного швейцарца, по корням выходца из братской Беларуси, который, говорит, видимо, по-французски или итальянски, .......
Как-то статья совершенно не стыкуется с рассказом Бабченко. Вы сами-то прочитали то, что процитировали?
як тут кажуть читаємо уважно, "медленно шевеля губами"
Путин в телефонном разговоре с Трампом на этой неделе потребовал от Киева полного отказа от контроля над Донецкой областью в качестве условия прекращения войны. В ходе телефонного разговора российский лидер заявил, что готов отдать части двух других областей Украины, которые он частично захватил — Запорожской и Херсонской — в обмен на полный контроль над Донецкой областью
flyman написав:що у Бандерлога загострилась профдеформація на глибоко зораному ортодоксами грунті фантатизму не дивує
баптист що наслухався любарського на а глибоко зораному ортодоксами грунті стає хасидом любавичевского мазхабу
та от цікаво, що в голові враженою ПГМ може коїтися, от факти з Книжки (яку він скоріше за все не читав, але 5 разів був у церкві на канікулах):
Ти як з чимось не згоден, з того шо я пишу, то скажи а не розказуй чим в мене шо вражено.Біблію я читав і нічого мене не тригерить. це в твоїй незрілій голові воно не поєднувано. Сам би почитав щось. Наприклад чому євреї приїздять в умань. Щодо 5 раз на рік був в церкві, то для особо обдарованих, на війні вихідних нема, тут церкви майже не функціонують. По твому антисемітизм це чисто німецька фішка а українці історично вибирали євреїв презедентами? :lol