Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1550615507155081550915510 ... 16232>
Повідомлення Додано: Нед 19 жов, 2025 21:25

удавка удавом

Господар Вельзевула написав:
  flyman написав:а якщо ціною вуглеводнів (як СРСР)?

Чхал потужный на углеводы.Или вы про что?
:mrgreen:

про мягку удавку удавом
flyman

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 2871 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Нед 19 жов, 2025 21:28

_hunter написав:
  fler написав:
  Xenon написав:

Чомусь згадалися наші дебати перед виборами в США)) Скільки разів Фоксу76-му і Ко про це говорилося..

А суть тех дебатов можете напомнить тезисно? 🤔

Граждане Соединенных Штатов
Что же вы обосрались?
Всего из двух кандидатов
Не избрали Камалу Харрис
Будет вам масса проблем
Вместо женщины чернокожей
Что скажет БЛМ?
Что скажут " Меня тоже"?
Она бывала в ударе
Она вам всем улыбалась
А вы ее не избрали
В президенты, Камалу Харрис.
Я кричу от позора
Смыло волной сионской
Красотку и прокурора
Типа Натальи Поклонской.
Вам милей шоумен
Любитель безнравственных дев
Он вас поднимет с колен
Не хуже чем наш в РФ.
Жизнь начнется-не мёд
Потребует силы и смелости
Он вам быстро вернет
Традиционные ценности.
Я за него выпью стопку
Моей ненаглядной белой
Он нажмет красную кнопку
Да и правильно сделает.

Ну красной кнопки не знаю кто всерьез от него ждал
Наверное те же самые люди, кто с 2014 ждал от Байдена потужнои ришучости
Ждали-ждали пока старый корупционер окончательно в овоща превратился
упустив кучу возможностей приструнить москву в зародыше
и еще планировавшие из индии второй китай себе и всему миру на голову создать.
Трамп хоть как-то пытается загасить это торжество брикса
А от камаллы что ждать ? Она выпала из политики, даже на антитрамповских митингах ее нет.
куда уж ей третью мировую стартовать
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 19 жов, 2025 21:31, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 426 раз.
Подякували: 209 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 жов, 2025 21:29

ви так нахабно накидаєте, що інколи не знаєш, що відповісти...

але чоловічі ознаки ще залишились? ну тоді спробуйте обгрунтувати, що я таке шкідливе та дурне розповідаю. а якщо знову спробуєте сховатися за оцим своїм - не буду я відповідати, то майте на увазі, що тоді я ОБГРУНТОВАНО можу заявляти що ви звичайний балабол, слова якого нічого не варті ;)

а поки я розповів які шкідливі ідеї просуваєте ви. перша - оці лівацькі закиди. так, в країни 70 років проводили соціальний експеримент - який повністю провалився. всі країни, які змогли, від нього втекли - це я про Східну Європу. хто ще залишився в тенетах - КНДР, Куба, Венесуела - нікого не забув?

я не кажу, що було все погано, жили бідненько, але однаково бідненько - напевне за цим найбільша туга - що в сраці, але всі... розвиток таких країн НЕМОЖЛИВИЙ, коли перейшли до постіндустріального укладу економіки. бо коли інженер отримує менше робочого - то він не сконструює верстат, який цього робочого замінить.

чим це ідею погані зараз - бо популізм це з цієї ж серії. популізм - зараз біда всього розвиненого світу, але в нас це зовсім біда. хочемо розвиток - треба як Польща, без ніякого популізму. а так маємо Венесуелу чи Аргентину.

друге - оця ваша ідея фікс - з Рашею треба домовлятися. так не розповіли, чому - бо окрім мови, з милим вашому серцю срср Рашу нічого не пов'язує. ви часто кажете - треба слухати різні думки. але коли чуєте думку, що будь-які контакти з Рашею зараз токсичні - й єдине, що треба - це вибудовувати такі стосунки, щоб вони не могли на нас напасти - так вас аж тіпає. як так, така культура, така мова... може колись й була культура (хоча не певен) - але зараз вони побудували країну печерного націоналізму, що дуже цікаво в умовах їх багатонаціональності. це як сучасна нацистська Німеччина. якби вони обрали інший шлях - так звісно треба було б кооперуватися для спільного розвитку. але маємо, що маємо - вони свою країну просрали - й коли вона почне руйнуватися, треба бути подалі від цього процесу. будемо кооперуватися з Польщею - як й раніше - якщо там місцеві популісти не візьмуть гору.

у будь-якому разі - після того, як Раша напала на нас, вбила стільки людей, нанесла такі руйнування, наш шлях розвитку лише з європейськими країнами. тут немає інших варіантів для розумних людей. а так, й в нацистській Німеччині теж жили - й теж не бажали бачити. а потім розповідали - ми ж не знали, ми лише виконували накази...

ну що, відповідь буде? 8)
Shaman

Подякував: 799 раз.
Подякували: 1697 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 19 жов, 2025 21:32

Мілей з бензопилом

fox767676 написав:Вам милей шоумен
Любитель безнравственных дев
Он вас поднимет с колен

Мілей з бензопилом "Дружба"
flyman

Подякував: 1622 раз.
Подякували: 2871 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Нед 19 жов, 2025 21:39

ЛАД написав:...
Здесь на форуме "специалисты" уверенно заявляют, что всё чепуха, города запросто обойдутся без ээ и центрального отопления. Наставим солнечных панелей и плевать и на ээ, и на отопление.
Можно спорить с врагом, но с дураками...

а назвіть цих спеціалістів. чи знову чергове "перебільшення"? й так згоден, сперечатися з дурнем - справа безнадійна...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 19 жов, 2025 21:54

budivelnik написав:США бовтається як лайно в ополонці не тому що не знає що робити,
а - тому що тотальний розвал росії...шкодить інтересам США ( бо азійська частина з її надрами та балістичними ядерними ракетами перейде в руки Китаю)
б - програш України .... шкодить інтересам США в Європі, бо росія буде нагліти і далі
От і приходиться нашому республіканському ослику пробувати протиснутись між краплинками дощу...

Подправлю Ваши варианты, добавлю в них объяснения отсюда:
https://forum.finance.ua/topic249897.html?p=5900498#p5900498

Итак,
а - помощь Украине недостаточна для победы по причине того, что Трамп боится пресечь неизвестно где расположенную красную линию, за которой кремлем будут нанесены первые ядерные удары. Не забывайте, что у путина наблюдается параноидальная система взглядов касательно вечной войны и т.п.
б - проигрыш Украины создаст прецедент и автоматически запустит многочисленные военные конфликты по всему миру. Не факт, что они будут локальными, особенно если учесть долгое время их сдерживания и военную мощь некоторых потенциальных агрессоров.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 жов, 2025 22:01

Shaman написав:...........
ну що, відповідь буде? 8)
Не буде.
Вы то ли не способны понять, то ли специально перекручиваете чужие взгляды так, как вам выгодно.
После ваших спичей можно сказать только одно: "Д,тд?"
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 19 жов, 2025 22:04, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 19 жов, 2025 22:01

buratinyo написав: у путина наблюдается параноидальная система взглядов касательно вечной войны и т.п.

Він морально виснажений та вижатий.
Він би відступив, якби не сприятлива ситуація на фронті.
Його тягнуть далі, як того ослика з морквою.
Це так москалі з якими контактую кажуть.
UA

Подякував: 1886 раз.
Подякували: 2373 раз.

Профіль

1
2
1
Повідомлення Додано: Нед 19 жов, 2025 22:13

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:..........
Він "урожденный швейцарец" чи наш емігрант?
На вулиці чи в кафе спілкується українською?
..........
А я ничего и не доказывал. Только отметил расхождение статьи и поста Бабченко. Вы же начали доказывать, что для "урожденного швейцарца" нормально разговаривать где-то на улице по украински. :)

взагалі то написано було про те, що якесь російськомовне чмо вирішило доколупатися до родини, яка спілкується українською. з цим немає питань? вас здивувало, що родина громадянина Швейцарії спілкується українською? а якою мовою їм спілкуватися в побуті, якщо вони з України???

чи що ви намагаєтесь поставити під сумнів? й після стількох пояснень вже зрозуміли, що в наведених статтях протирічь немає? чи ще ні? :D

Вы читать разучились окончательно?
Вы в нескольких постах процитировали, что он "урожденный швейцарец", а не просто "громадянин Швейцарії". И после этого пишете, что "вони з України". В Украине уже рождаются швейцарцы?
Но соглашусь с вами, как и с Water"ом - типичный житель Украины это "урожденный швейцарец". Вы довольны?

взагалі вже більше флуд, але не можна пропускати відверту маніпуляцію.

перше знову тиша, що російськомовне бидло визвірилося, почувши українську мову. так, це не частий випадок, але все одно воно не промовчало - оце головне. але ми якусь дрібницю обговорюємо

а саме, когось чіпляє фраза, україномовна сім'я. а якби написали - сім'я, яка розмовляла українською - було б ок? з другого боку, а чого ви заперечуєте варіант, що на поточний момент сім'я розмовляє саме українською мовою в побуті - бо ще не вивчили досконало місцеву. на якій мові з ними спілкується чоловік - не знаю, але враховуючи що його батьки емігранти - то якусь знає - але не російську (може це тригернуло - емігрант з срср не розмовляє російською? ;)). тоді це україномовна сім'я з чоловіком-швейцарцем?

й ще, ЛАД, щось ви надто намагаєтесь принизити українську (як справжній імперець) - чого вас так дивує, що в Україні є молодь, яка не спілкується російською? знаю одну дівчину з Харкова, яка вчиться в Києво-Могилянці, - так вона перейшла на українську й навіть в Харкові спілкується українською - а ЛАД чомусь не може. в Швейцарії його дивує, коли на вулиці розмовляють не місцевою, а в Україні чомусь дивує, коли навпаки розмовляють державною... дивина :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 19 жов, 2025 22:22

budivelnik написав:
  ЛАД написав:........
1. Экономика не всегда и не всё решает. У Гитлера в начале экономика тоже была намного слабее, чем у противостоящих стран. Но сумел захватить всю Европу. Потом, правда, зарвался.
Економіка вирішує -ВСЕ
Гітлер тому й зломався-що перед цим союзники зломали економіку
Гитлер зарвался. Опьянение от успехов.
Если бы он притормозил после победы над Францией, когда под ним была вся Европа...
Но он переоценил свои силы и бросился сначала в не очень подготовленную операцию против Англии, а потом повторил ошибку 1МВ и начал войну на 2 фронта.
И экономику Германии сломали не сначала, а уже в ходе войны через несколько лет. И только благодаря США.

ЛАД написав:2. Для нас как раз важны даты. То, что РФ когда-то загнётся, это хорошо, но это будет когда-то, а война у нас сегодня.
Дати -важливі для всіх.
1 Тільки одні їх віддаляють використовуючи педераційне нарєчіє в засобах масової інформації , що дає можливість навіть американцям(тому ж Венсу) заявляти що Донбас треба віддати бо там російськомовні...
Добре що венс не читає цей форум, а то б він заявив що й фінанс юа треба віддати педераційникам бо тут присутні дурники які на 4-му році ВЕЛИКОЇ війни і на 11 просто війни -так і не зрозуміли чому ТУТ використовувати мову агресора не гоже.
2 Інші пробують наблизити -воюючи , чи донатячи..чи навіть елементарно не використовують педераційну...
Добре, що Венс не читає цей форум.
Особливо деяких дописувачів.
Он бы понял, что с дурнями дело иметь нельзя.
"Не використання педераційної" аж никак не приближает победу и, тем более, развал РФ.
ЛАД
2

Подякував: 5382 раз.
Подякували: 4878 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1550615507155081550915510 ... 16232>
Форум:
+ Додати
    тему