| 

|   | Напад росії і білорусі на Україну | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Додано: Сер 29 жов, 2025 20:03 

Banderlog написав:  pesikot написав: Як пропонує Путін ... пресу ... всю перевірену ФСБ пресу .... ніколи Banderlog не був так близький до провалу   Banderlog, який в ЗСУ пише, що потрібно слухати Путіна Так і бачу, 1942 рік, боєц РККА пишет - нужно допустить прессу, как предлагает Гитлер ...  
 так я не боєць рккка) я б тоді воював за антонеску   а шо там такого винюхувати фсб в покровську? З того що не видно дронами?
 От я і кажу, жарти - це не твоє ) тупий ти Щодо антонеску З 1941 року Румунське королівство воювало у Другій світовій війні на боці нацистської Німеччини, зокрема румунські військові частини у складі 11-ї німецької армії воювали у 1941—1942 роках на півдні України і в Криму, що завершилося захопленням ними Севастополя 4 липня 1942 року.[1] За цю Кримську операцію Антонеску був нагороджений німецьким Кримським щитом.
 Що ти б воював на боці нацистів і рашистів, у мене немає сумнівив Ти і захищаєщь нацистів і рашистів, виправдовуєшь Путіна Що ти робишь в ЗСУ, якщо ти там, мені не зрозуміло ) 

pesikot

Повідомлень: 12442З нами з: 31.08.09Подякував: 545 раз.Подякували: 1260 раз. 

Профіль

2

2

Додано: Сер 29 жов, 2025 20:07 

pesikot написав:  Banderlog написав:  pesikot написав: Як пропонує Путін ... пресу ... всю перевірену ФСБ пресу .... ніколи Banderlog не був так близький до провалу   Banderlog, який в ЗСУ пише, що потрібно слухати Путіна Так і бачу, 1942 рік, боєц РККА пишет - нужно допустить прессу, как предлагает Гитлер ...  
 так я не боєць рккка) я б тоді воював за антонеску   а шо там такого винюхувати фсб в покровську? З того що не видно дронами?
 От я і кажу, жарти - це не твоє ) тупий ти Щодо антонеску З 1941 року Румунське королівство воювало у Другій світовій війні на боці нацистської Німеччини, зокрема румунські військові частини у складі 11-ї німецької армії воювали у 1941—1942 роках на півдні України і в Криму, що завершилося захопленням ними Севастополя 4 липня 1942 року.[1] За цю Кримську операцію Антонеску був нагороджений німецьким Кримським щитом.
 Що ти б воював на боці нацистів і рашистів, у мене немає сумнівив Ти і захищаєщь нацистів і рашистів, виправдовуєшь Путіна Що ти робишь в ЗСУ, якщо ти там, мені не зрозуміло )
  а чим тобі німці і румуни не нравляться?  Лічно я різниці між комуністами і нацистами не бачу. Ну хіба що по єврейському питанню, но то не мої проблеми. шухевич чогось теж  воював не за сталіна. А за німців. І єврейським питанням не переймався. 

Banderlog

Повідомлень: 3796З нами з: 24.06.14Подякував: 119 раз.Подякували: 100 раз. 

Профіль

1

1

Додано: Сер 29 жов, 2025 20:11  Banderlog написав: шухевич чогось теж воював не за сталіна. А за німців
 мне просто интересно, побратимы бандерлоХа если бы прочитали его высеры как бы отреагировали? а так он сидит в бункере на -5м и "воюет" за 150-170к/мес... 

Прохожий

Повідомлень: 14181З нами з: 05.06.13Подякував: 926 раз.Подякували: 1455 раз. 

Профіль

1

1

Додано: Сер 29 жов, 2025 20:11 

Letusrock написав:  pesikot написав: Що заважало порішати раніше ? Ти ж сам пишешь, що чим далі, тим ціна більша ... То що заважало ? переплити, порішати з ТЦК ? Якщо є зайві 50 куе ..
 які 50тис, ти вмієш ділити на 6? Це ж не за одного.
 Ти брешешь, викидуешь значну частину моїх дописів Ти самим підтверджуешь, що ти набрехав своєю історією То що краще 50 куе за 6 чи 30 куе за 6 ? Чи краще, заткни свою брехливу пельку ? ) PS. Мені цікаво, як Letusrock в бізнесі логістики працює. Йому замовили перевезення 20 тонн виробу1 до кінцевого споживача, а через нього доставили 2 тони невідомо чого до кінцевого споживача, а 20 тонн виробу1 зникли То Letusrock - ви ж замовляли перевезення, от ми і перевезли ) 

pesikot

Профіль

2

2

Додано: Сер 29 жов, 2025 20:14 

prodigy написав: ❗️65+ ракет можемо очікувати сьогодні вночі, – монітори.
 Русня планує задіяти 7 Ту-95мс, мінімум 1 Ту-160, майже 700 БПЛА, до 5 МіГ-31К – до 5 «Кинджалів». З моря: до 6 носіїв «Калібрів», загальний залп – до 28 ракет.
 Це шо показуха напередодні зустрічі Хазяїна з Миротворцем? 

fler

Повідомлень: 5924З нами з: 07.08.09Подякував: 1213 раз.Подякували: 1338 раз. 

Профіль

Додано: Сер 29 жов, 2025 20:19 

Законы Кларка1. Когда уважаемый, но пожилой учёный утверждает, что что-то возможно, то он почти наверняка прав. Когда он утверждает, что что-то невозможно, — он, весьма вероятно, ошибается.
 Поправка Азимова.
 - Тем не менее, когда непрофессионалы сплачиваются вокруг идеи, отрицаемой уважаемым, но пожилым учёным, и поддерживают эту идею с пылом и энтузиазмом — то этот уважаемый, но пожилой учёный, в конечном счёте, вероятно, прав
 2. Единственный способ обнаружения пределов возможного состоит в том, чтобы отважиться шагнуть немного дальше — в невозможное.
 3. Любая достаточно развитая технология неотличима от магии.
 4. Для каждого эксперта существует аналогичный эксперт с противоположной точкой зрения.

ЛАД

2
         Повідомлень: 37099З нами з: 31.08.10Подякував: 5371 раз.Подякували: 4870 раз. 

Профіль

2

2

6

Додано: Сер 29 жов, 2025 20:27 

Banderlog написав:  pesikot написав:  Banderlog написав: так я не боєць рккка) я б тоді воював за антонеску   а шо там такого винюхувати фсб в покровську? З того що не видно дронами?
  а чим тобі німці і румуни не нравляться?  Лічно я різниці між комуністами і нацистами не бачу. 
 Буковинець ... не "лічно", а "особисто" Тому ти особисто і за комуняк, і за нацистів  Banderlog написав: Ну хіба що по єврейському питанню, но то не мої проблеми.
 І антисеміт  У тебе знову повне комбо московита ) Ти до буковини маєшь відношення тільки тим, що там народився Мізками - ти в Московії ) 

pesikot

Профіль

2

2

Додано: Сер 29 жов, 2025 20:40 

pesikot написав:  Banderlog написав:  pesikot написав: От я і кажу, жарти - це не твоє ) тупий ти Що ти б воював на боці нацистів і рашистів, у мене немає сумнівив Ти і захищаєщь нацистів і рашистів, виправдовуєшь Путіна Що ти робишь в ЗСУ, якщо ти там, мені не зрозуміло )
  а чим тобі німці і румуни не нравляться?  Лічно я різниці між комуністами і нацистами не бачу. 
 Буковинець ... не "лічно", а "особисто" Тому ти особисто і за комуняк, і за нацистів  Banderlog написав: Ну хіба що по єврейському питанню, но то не мої проблеми.
 І антисеміт  У тебе знову повне комбо московита ) Ти до буковини маєшь відношення тільки тим, що там народився Мізками - ти в Московії )
 Чого ж антисеміт?      просто то не мої проблеми. Чи ти може хочеш щоб я і за індєйців переживав? І то шо негрів лінчували?      а за лічно чи особисто не свисти ти російською і думаєш) і татові кажеш - папа     Одстань. Побачим потім хто брехав про оточення.  Наші чи путін.  Я нікому не вірю. 

Banderlog

Профіль

1

1

Додано: Сер 29 жов, 2025 20:48 

Прохожий написав:  Banderlog написав: шухевич чогось теж воював не за сталіна. А за німців
 мне просто интересно, побратимы бандерлоХа если бы прочитали его высеры как бы отреагировали? а так он сидит в бункере на -5м и "воюет" за 150-170к/мес...
 Все равно, он воюет. А тот, кто воюет или воевал имеет право говорить все,что угодно. Мы же, как ухилянты, неважно- в законе или нет- должны слушать и внимать. Любой кто не воюет-ухилянт, так как можно всегда пойти добровольно. 

Господар Вельзевула

Повідомлень: 934З нами з: 11.09.24Подякував: 8 раз.Подякували: 40 раз. 

Профіль

Додано: Сер 29 жов, 2025 20:49 

Прохожий написав:  Banderlog написав: шухевич чогось теж воював не за сталіна. А за німців
  нормально побратими відносяться до Бандерлога) євреїв коло мене нема, москалі от є. А євреїв нема    і побратими в мене тож в бункері, ну мож трохи менше заробляють в середньому. Сиджу в бункері, під час чергування, з Вами переписуюсь, я в зсу не просився.  Але вже раз тут, то снаряди мити не собіраюсь. Сосисками мене тими шо Успіх котам давав теж вже не годують. Так шо Прохожий проходи   

Banderlog

Профіль

1

1

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 33 | 143684 |  |  
      | 
         | 1493 | 334800 |  |  
      |