|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 09 лис, 2025 10:14
Banderlog написав: Господар Вельзевула написав:. Прорыв в нашей-такое. Не нагнетайте. Цель-Донецкая, пока ее не дожрут за нас не возьмутся по настоящему. Под Харьковом год стоят, и шо? После Донецкой-да, но ее брать года три еще.
це хто сказав що ціль донецька?) Путін? :lol
З російського телеграм каналу, понятно, що стопроцентно їм вірити не можно, но хід їх мислі видно. Росіяни вважають, що Україна здатна почати виробництво балістичних ракет тільки в Дніпрі і Павлограді. популв СМИ противника вышла статья, сообщающая о том, что программа по созданию баллистических ракет на Украине фактически остановлена. Сообщается, что проект близкий к реализации и завершённый на 80% в 2021 году, в настоящее время столкнулся с серьёзными техническими и производственными проблемами благодаря действиям Вооружённых Сил России. В основе проблем лежат твердотопливные двигатели – высокотехнологичный продукт, производство которого требует больших технических и организационных усилий. Ключевыми предприятиями Украины в области производства твердотопливных двигателей являются Механический (ПМЗ) и Химический (ПХЗ) заводы в Павлограде, Днепропетровской области. По этим стратегически важным производствам неоднократно наносились успешные массированные удары, а сам город теперь находится в 80 километрах от линии фронта и с освобождением Красноармейска (Покровска) к Павлограду открывается практически прямая дорога без естественных препятствий и крупных населённых пунктов. Не исключено что именно этот город станет целью следующего наступления русской армии.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 09 лис, 2025 10:18
fler написав: Banderlog написав:Більшість жінок не знає чому світить лампочка накалювання. І біда не втім що не знає. А в тім що дозволяють собі мати мнєніє.
О, як засмерділо кацапськими скрєпами.  Як часто ви нагадуєте своїй дружині, що "женщіна должна бути босая, вєчно бєрємєнная і її місце - на кухні"? І що вона вам відповідає на це?
нічого я їй не нагадую, вона зараз бєрємєнна 
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 09 лис, 2025 10:51
Banderlog написав: fler написав: Banderlog написав:Більшість жінок не знає чому світить лампочка накалювання. І біда не втім що не знає. А в тім що дозволяють собі мати мнєніє.
О, як засмерділо кацапськими скрєпами.  Як часто ви нагадуєте своїй дружині, що "женщіна должна бути босая, вєчно бєрємєнная і її місце - на кухні"? І що вона вам відповідає на це?
дємбель близенько
-
flyman
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 2871 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 09 лис, 2025 11:03
Banderlog написав: fler написав: Banderlog написав:Більшість жінок не знає чому світить лампочка накалювання. І біда не втім що не знає. А в тім що дозволяють собі мати мнєніє.
Це вже буде третій, чи потім ще треба попрацювати?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1500 раз.
- Подякували: 8286 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 09 лис, 2025 11:04
flyman написав:та ми тут зайняті запасними трансформаторами із заднього двору флер, нема часу на геопоілітичні дрібниці
Бачу, шо розібралися, адже саітло у вас є)))
-
fler
-
-
- Подякував: 1214 раз.
- Подякували: 1337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 лис, 2025 11:05
Banderlog написав: нічого те зібрання магате не дасть. Запорізька аес часто відключена і окрім окрім глибокої стурбованості реакції нема.
А що взагалі можна було б очікувати від якоїсь комісії? В них ані військ, ані зброї немає, а інші методи (ві будь-кого) вочевидь не діють.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 653 раз.
- Подякували: 526 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
Додано: Нед 09 лис, 2025 12:02
fler написав: Banderlog написав:Більшість жінок не знає чому світить лампочка накалювання. І біда не втім що не знає. А в тім що дозволяють собі мати мнєніє.
там декларується Домострой - руській мір такий руський. але як там насправді, не знаю... бо сказала - діти нікуди не поїдуть, й Бандерлог лише на форумі обурюється 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 803 раз.
- Подякували: 1699 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 09 лис, 2025 12:15
Shaman написав: fler написав: Banderlog написав:Більшість жінок не знає чому світить лампочка накалювання. І біда не втім що не знає. А в тім що дозволяють собі мати мнєніє.
там декларується Домострой - руській мір такий руський. але як там насправді, не знаю... бо сказала - діти нікуди не поїдуть, й Бандерлог лише на форумі обурюється 
ну я ж з ними сидіти не буду. Домострой і русскій мір в тебе в голові. Весь нормальний світ декларує що для жінки бути бєрємєнною норма. А не якийсь подвиг.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 09 лис, 2025 12:25
Banderlog написав: Shaman написав: fler написав:О, як засмерділо кацапськими скрєпами.  Як часто ви нагадуєте своїй дружині, що "женщіна должна бути босая, вєчно бєрємєнная і її місце - на кухні"? І що вона вам відповідає на це?
ну я ж з ними сидіти не буду. Домострой і русскій мір в тебе в голові. Весь нормальний світ декларує що для жінки бути бєрємєнною норма. А не якийсь подвиг.
Ще з клятого совка є понятіє "мать-гєроіня", ти на святе залупляєшся, шас отгребеш по повній від багінь та підкаблучників. А МД це рузьке іпсо демографічної диверсії.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 2871 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 09 лис, 2025 12:33
M-Audio написав:А що взагалі можна було б очікувати від якоїсь комісії? В них ані військ, ані зброї немає, а інші методи (ві будь-кого) вочевидь не діють.
будуть москалі обрубувати підстанції навколо атомної генерації. Це наступна ціль після того як вони вирубали маневрову генерацію. Справа тільки чи це буде зараз чи підождуть холоду. А зараз продовжуть бити по жд перевезеннях. Вчора вирубали депо в гребінці... Те що говорила міністеркининя енергетики про готовність схоже нікого не зацікавило) головне це фемінізм захистити. А те що в нас міністерка енергетики технічно некомпетентна, то нікого не смущає... чомусь в трампа вистачило розуму поставити на посаду інженера - Кріса Райта.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2